Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיגואן או 3008?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה סובל?

חזק...או חלש, מממ אני לא בטוח. קצת מעצבן הייתי אומר, אבל ממש מצחיק.

3008 180 או מאזדה 2.5

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלתי נתפס איך אתה לא רואה את סדרת המופת בית הנייר של מרטין סקלרוזה. פשוט בושה. המפקחת מוריניו היא לא פחות מהדמות הנשית הנערצת ביותר על המסך ב 2018. פשוט כך.

אדון save , חשבת על זה שלא כולם צופים בטלוויזיה? ומתוך אלו שכן, לא כולם רואים סדרות? ומתוך אלו שכן רואים סדרות, לא כולם צופים בסדרות מופת בלבד, ומתוך אילו שצופים רק בסדרות מופת, יש גם כאלו שאמנם קראו את הספר, אך טרם הספיקו לצפות בסדרה?

פורסם (נערך)

בסדר. זו סתם היתה שאלת הלצה. אבל היא נוהגת בפיגו 3008 אדומה . תוכן ממומן.

http://www.imcdb.org/i001133482.jpg

בכלל , בסדרת הטלוויזיה הזו נראה שמשטרת ספרד נוסעת בצרפתיות ולא בסיאט.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
בלתי נתפס איך אתה לא רואה את סדרת המופת בית הנייר של מרטין סקלרוזה. פשוט בושה. המפקחת מוריניו היא לא פחות מהדמות הנשית הנערצת ביותר על המסך ב 2018. פשוט כך.

אדון save , חשבת על זה שלא כולם צופים בטלוויזיה? ומתוך אלו שכן, לא כולם רואים סדרות? ומתוך אלו שכן רואים סדרות, לא כולם צופים בסדרות מופת בלבד, ומתוך אילו שצופים רק בסדרות מופת, יש גם כאלו שאמנם קראו את הספר, אך טרם הספיקו לצפות בסדרה?

אני התחברתי למשפט הזה שמופיע בדקות הראשונות של הפרק הראשון בעונה הראשונה:

But you never know for certain what

a guardian angel looks like, and you'd never imagine he'd appear in a Seat Ibiza of 1992.

בתרגום חופשי: אתה אף פעם לא יכול לדעת בוודאות איך נראה 'מלאך שומר ובטח לא דמיינת שהוא יגיע בסיאט איביזה 1992

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

אכן משפט מדהים. השאיר אותי פעור פה.

• תוכן חדש...