Jump to content

גולדן191

  • הודעות

    2,973
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

  • ימים ב"תורמים ביותר"

    1

גולדן191 שיחק אותה בתאריך מאי 23

התכנים של גולדן191 היו האהובים ביותר!

ספרו לנו עליכם

  • איזה רכב יש לך?
    Peugeot 208 EP6C

צפיות אחרונות בפרופיל

2,788 צפו בפרופיל
  • הדיין

  • PASHUT

  • YULI1

  • M H

  • 1enzo

הנקודות של גולדן191

חורך אספלט מצוי

חורך אספלט מצוי (8/14)

751

מוניטין

9

תכנים שנפתרו

  1. הצמיג שמגיע בפגו 208 מנוע פרינס 1.6 הוא מלא כי זו נחשבת לגרסת הפרימיום לעומת פיורטק בפיורטק אין ג'אנטים גם במעמד הרכישה בזמנו
  2. נקרעתי מצחוק כמו שלא נקרעתי הרבה זמן מול הפורום, טופ 3 לפחות
  3. לי כמעט הלך צמיג בקיץ 2023 (הצמיגים היו בני עשור אבל עם נסועה נמוכה מאד יחסית) מילאתי אוויר בתחנת דלק והמשאבה לא עבדה, בפועל יצא לי האוויר מבערך 30 PSI לכיוון ה 10 PSI נסעתי ק"מ לתחנה אחרת והרגשתי שהצמיג לא בסדר בכלל. בפועל הצמיג לא הלך וסחב עוד שנה, לפני שידעתי שההמלצה היא להחליף צמיגים כל 6 שנים מקסימום לא משנה כמה הרכב נסע. נכון להיום הצמיג הרזרבי שלי בן 12.5 אבל בקושי ראה אור יום, כנראה אחליף בקרוב.
  4. למה הגיר הורס? בגלל שאם היה נניח 5 או 6 הילוכים יש מצב שהיינו חוסכים דלק? זה איכות הכיס לא איכות נסיעה. עשיתי כמעט 50K ק"מ ויש לי 0 דברים רעים להגיד על הגיר, אבל נראה לי שהרכב יכל להיות חסכוני יותר בדלק אם היו שמים גיר אחר. אבל אני לא מכיר VW בכלל. למעשה לא נהגתי מעולם על VW. רק כנוסע. מישהו פעם לקח אותי סיבוב עם איביזה או לאון בעליות של ורדיה בחיפה וזה היה מפחיד. אבל אני לא בגיל של השטויות האלה יותר.
  5. אם אתה יכול לשלוח את רשימת המוסכים שליברה מאפשרת לתקן בהם, לפי ההסדר, מישהו יוכל להגיד לך אם שווה להתעסק עם מוסך כזה או אחר. מנסיון שלי בפתיחת פוסטים, אם אתה יכול לתת כמה שיותר מידע תעשה את זה, והסיכוי שתקבל תגובות יהיה גבוה יותר (לא קיבלתי על כל הפוסטים שלי תגובות, אבל על הרוב המכריע כן)
  6. יש לי פג'ו 208 מנוע פרינס 1.6 שישב בחניון ללא תזוזה כמעט משנת 2014 עד קיץ 2022, נראה לי מה שאתה מגדיר כ"טובה", ברדיט הוגדרה לא פעם כמכונית עם מנוע BMW משנות ה90 ונזילות נוזל קירור מפה ועד הודעה חדשה. קיבלתי אותו עם 6K ק"מ היום הוא עם 53K ק"מ אכל לי סה"כ בכל התקופה רק כליטר שמן. התחלתי לנהוג המון בינעירוני במרץ 2025, ועד הטיפול באוקטובר 2025 אכל כמעט ליטר שמן (עשיתי מעל 10K ק"מ בתקופה הזו) טופל כל שנה גם כשהוא ישב בחניון ללא תזוזה כמעט. יש מצב שמדובר במקרה יחסית מיוחד, כי הרכב ישב כמעט בלי תזוזה שנים, נראה מה יהיה אם הוא יגיע למעל 100K ק"מ.
  7. אני מעמיס ברכב כ 15 שקיות וואקום של בגדים, כולל שמיכת פוך וכל בגדי החורף (מוריד את המושבים האחוריים כלפי החלק הקדמי של הרכב כמובן, אולי אפילו מוציא את משענות הראש) לא יודע כמה זה שוקל אבל כמה עשרות ק"ג אני חושב. מניח שצריך לנפח צמיגים אחוריים מ 2.1 ל 2.4 באר לפי הוראות יצרן? פג'ו 208 2014 1.6 צמיגי רייקן פרפורמנס בני שנתיים לא עברו רוטציה עם הקדמיים יש הרבה "בשר" שנשאר יחסית, יש סימנים מזה שהרכב עמד בחוץ אבל ממש בקטנה. אבל האם צריך לעשות אותו דבר עם 8 קרטונים שהם בעיקר נפחיים? מאיזה משקל צריך לנפח? אולי ממשקל שבערך שווה למשקל הנהג? אין לי מושג כרגע.. תודה
  8. תברר עם רמי שירותי רכב בתושיה 4 בתל אביב כמה הוא לוקח במידה ואתה מביא את החלקים, אם הוא מוכן לעשות את זה. או עם גיל ניב במודיעין גם מוסך שנחשב פה טוב. הרי מוסך מרוויח גם על העבודה וגם על החלקים בגלל שהמוסך שאתה הולך אליו יודע שאתה כותב בפורום אולי יסכימו להרוויח רק על העבודה. חשוב לציין שאין לי קשר אליהם ולא מנסיון רק על פי המלצות של רפי לין. ראיתי פה אנשים מרוצים מההמלצות שלו. את החלקים אתה יכול לקנות מאבי חלקי חילוף למשל.
  9. תסתכל על סך כל הביקורות של המוכר. זה מה שהייתי עושה.
  10. אין לי מושג איך הגעת למחיר המטורף הזה, לי מופיע לאותו מוצר 4.7$ אם אני מגיע ל 15$ יש לי משלוח חינם וקופון 2$ שכנראה יעבוד. פתחת חשבון חדש בשביל זה? מניח שקנית עם זה עוד כמה דברים ופתחת חשבון חדש ולכן על הפריט הזה הם הפסידו עליך. מחיר לא הגיוני. זה דומה לעוף בשקל loss leader בקיצור. על מוצר אחד הפסידו עליך ועל אחרים הרוויחו, וגם הרוויחו אותך כלקוח להמון שנים קדימה.
  11. יש לי את המתקן שעולה היום 379 ש"ח, לי עלה יותר לכיוון ה 320 אני חושב, אבל עבר זמן - לא מוצא את מייל הרכישה: https://ksp.co.il/web/item/260369 עבר עשור, עדיין במצב טוב (תלו עליו כביסה כל יום או יומיים בוודאות, דירה של 3-5 נפשות במשך התקופה)
  12. לא מבין בזה אבל נראה שאין כלום בפנים, ממש ריק, רמקול אחד נשאר על העץ שניים פירקתי
  13. 1. במקומך הייתי הולך לדוד לוי בדרך חברון ושואל אותו על איזה פירוקיות הוא ממליץ ועל מי הוא ממליץ לבצע את העבודה, בדגש על מחיר סביר. ייתכן ויש לו את החלק, חדש, לא מפירוקיה. הנחה שלי שאם יש לו את החלק חדש, זה יעלה כפול מעליאקספרס או כמעט כפול ככה שסביב ה 250 ש"ח לפחות, אפילו 300. אני מניח שאתה מכיר אותו ואת המקום. שים לב, לא עונים שם לטלפון. פשוט ללכת. 2. אתה יכול ללכת לפירוקיה כמו "בדר חלפים עמק שרה" (לא מכיר מנסיון, רק שמעתי, וקראתי ביקורות בגוגל) ולבדוק אם יש להם את החלק. אולי הם כן עונים לטלפון, לא מכיר. 3. המחיר בעליאקספרס, במידה ומדובר בפריט 807131JX30C 80731-3TA0B ( תחפש בעליאקספרס Window lift motor nissan juke 2011-2017 ) הוא כ 45$ עם משלוח ויש קופון 2 דולר ככה שיוצא 43$, ז"א שמפירוק אתה לא אמור לשלם יותר מזה אני חושב. תברר. 4. יש מצב שהכי חשוב שתבין איזה חלק אתה צריך תעשה חיפוש באתר PARTSOUQ לפי מספר שילדה - יש מצב שאתה לא חייב לבצע שיעורי בית ויש מצב שכן 5. יש מצב שבדר חלפים יש לו את החלק והוא יכול להחליף לך אבל תוודא איתו שהוא באמת יודע מה הוא עושה ואם לא תלך למישהו שיודע. שלא יעשו לך נזק. 6. אני מאד בספק אם יעלה לך 300 ש"ח כולל הכל, אולי 450 ש"ח כולל מע"מ כי החלק מפירוק.
  14. כאן משלמים 48 ש"ח קבוע לחודשיים, בניין של 12 דירות אני חושב, בבניין הבא אדבר עם הועד, תודה. כתוב בחשבונית שהתשלום הממוצע בעיר הוא 48 באמישראגז. אבל בטח אפשר להוזיל קצת.
  15. זה הרבה פעמים אותו דבר +- אמזון קונים כמות ממשהו סיני מוצלח יחסית ואותו המוצלח נמצא בעלי כי אם יהיה משהו לא מוצלח הוא יעוף אנשים לא פריארים ויש פייפל
×
×
  • תוכן חדש...