Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 51. את הברילנטין ה"מקורי" פספסתי באיזה 20 שנה.

לנו כבר היה את החיקוי במרקם ווזלין, ירקרק וריחני כזה, שבחבר'ה קראו לו "ברילנטין" (אבא שלי אומר שזה נראה, הרגיש והריח אותו דבר).  זה הגיע בקופסא קצת יותר גבוהה מקופסת סחוג ויוצר כנראה בכור בחל שורק.

התרומה שלי לשרשור תהיה להזהיר אותך שכנראה בזכות השימוש המאסיבי בנ"ל, היום אני כבר לא צריך להשתמש בכלום, וגם לא ללכת לספר. מקסימום קצת קרם הגנה  אם אני הולך בלי כובע ביום חם.

• מצחיק 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני זוכר שזה כמו שנאמר, ג'ל שומני לשיער שנראה כמו וזלין, עם ריח של אגוז קוקוס חזק ווניל.

באמאזון יש שמן לשיער..כמו זה למשל,

או זה.

ואני בן 48 בקרוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא פסח גם על הויקיפדיה העברית

נתקו, החומר החריף ביותר ששמתי מעולם על שערי היה כנראה שמפו הוואי או פינוק, ועדיין אנינמדולדל עד כדי חובת חבישת כובע כשאני שוטף את הרכב.

השאלה הבאה היא מי השתמש בתיאדנט ובבת-אורן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 38 דקות, sperial כתב:

אני ממין שרבים.

עד היום אני לא מוותר על סינטבון לשטיפת ידיים בעבודה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

@פינדר בשנות ה-80 לא ישבתי באמבטיה. הכרתי את המוצר כילד בשנות ה-60, ונדמה לי שההתייחסות אליו היתה כאל משהו די יוקרתי.

@Night Driver הסינטבון שייך לשרשור השחזת הסכינים או לשרשור כלי העבודה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 48 דקות, sperial כתב:

דרמפון.

בשפופרת מתכתית כמו של משחת שיניים 

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עם המכסה המשושה

לפני 3 שעות, eladns כתב:

האם ניתן להשיג אותו היום?

אין לי מושג, אתה צריך לברר אצל ספקים של מעצבי שיער (אלה שבימי הברילנטין נקראו ספרים)

חייב לומר שרוב המוצרים שמוזכרים במושב הזקנים הזה עדיין ניתנים להשגה, כנראה אפילו בצינורות מקובלים. חברת ״שמן״ לאהשרדה, אבל חלק ממוצריה הותיקים מאוד כן.

• תוכן חדש...