Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס אשראי ישראכרט Bsic

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת קפיצה קטנה לחו״ל - האם מישהו הנפיק כרטיס כזה ויודע האם הוא מונפק אלקטרונית או שצריך להמתין לכרטיס נפיזי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מונפק אלקטרונית.

אבל היו לי כמה פעמים בעיות עם החיוב שלו. לא יודע אם זו בעיה ספציפית שלי. בכל אופן, אני בטוח שאתה יודע שצריך כרטיסי גיבוי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עוד נקודה, כשרציתי לקבל החזר של המע״מ בשדה״ת ברומא, ביקשו את הכרטיס הפיזי. בסוף הסתבר שיש אופציה גם להקליד את המספר ידני, אז כדאי שיהיה כתוב לך איפשהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

כרטיסים לא חסרים לי, וכולם ב-wallet בטלפון ובשעון, וכך גם אצל אישתי, כך שזו לא בעיה.

הסיבה להנפקה היא שמדובר בכרטיס ללא עמלות מט״ח.

את המספר אפשר תמיד להוציא באפליקציה. זו תכונה יחסית חדשה (מספר שנים).

ובאותו עניין - האם מישהו השתמש בתשלום על ידי פספורט קארד?

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 41 דקות, sperial כתב:

את המספר אפשר תמיד להוציא באפליקציה

נכון, אבל לא כזה כיף להתחיל לתפעל את האפליקציה בזמן שיש פקיד חסר סבלנות ואנשים שמחכים בתור אחריך. בייחוד כשהאפליקציה מחליטה לדרוש ממך אימות עם סמס, בשביל להציג את המספר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תאמין לי - מספרי אשראי שבשימוש תדיר אני זוכר בע״פ תוך יום - יומיים.

ובעניין החזרי מס - לפספורט קארד יש הסדר שמפשט את קבלת ההחזרים, בתנאי שאתה משלם בו.

אגב - איזו בעיה היתה לך עם החיוב? 

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

איזו בעיה היתה לך עם החיוב?

פשוט העסקה לא בוצעה, בלי סיבה מיוחדת.

קרה לי בחו״ל וגם בארץ, כשניסיתי לבצע עסקאות בחו״ל. לא יודע למה וכאמור זה רק בכמה מקרים.

כרגע אני לא משתמש בו מסיבות אחרות, אז לא יודע אם זו עדיין בעיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 36 דקות, tan tan כתב:

וגם מקבלים כרטיס פיזי

זה כבר לשרשור על דואר ישראל.

פעמיים שלחו. פעמיים קיבלתי הודעה שהחבילה נמסרה. ועדיין אני רק עם הדיגיטלי..

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...