Jump to content

שחר 1

  • הודעות

    1,075
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

  • ימים ב"תורמים ביותר"

    2

שחר 1 שיחק אותה בתאריך ספטמבר 14 2025

התכנים של שחר 1 היו האהובים ביותר!

ספרו לנו עליכם

  • איזה רכב יש לך?
    פורד פיאסטה 2012 ידנית

צפיות אחרונות בפרופיל

1,806 צפו בפרופיל

הנקודות של שחר 1

נהג שודים

נהג שודים (6/14)

708

מוניטין

6

תכנים שנפתרו

  1. צריך לשים לב שאמנם בak24 מצהירים בנפרד על המוצרים ועל המשלוח (כמו שצריך), אבל הם עדיין כותבים מחיר באירו. המשמעות היא שאם מזמינים במחיר קרוב לרף יש סיכוי שבגלל שינויים בשער האירו - דולר עד ההגעה לארץ תהיה דרישת תשלום. אם זה דואר רגיל אז מערערים ולא נורא, אבל עם חברות שילוח יש גם עמלות.
  2. או שכן או שלא, אתה לא יכול לדעת. בעיניי פחות סביר שזו הטבה ופחות סביר שמדובר בכרטיס איכותי במיוחד.
  3. לא יודע מה הנפח שלו, אבל ב10$ הסיכוי שזה כרטיס שנועד לעמוד בהרבה מחזורים של כתיבה רציפה (כמו high endurance) - נמוך מאוד.
  4. לי היה במצלמה הקודמת (z40) כרטיס samsung evo plus, שעבד בערך שנתיים עד שהפסיק לעבוד פתאום (ולקח לי זמן לקלוט את זה, כי המצלמה לא התריעה על כלום, פשוט הסרטונים לא נשמרו, ואני לא נכנס לאפליקציה כל הזמן). עברתי לsandisk high endurance, והוא בינתיים עובד כמה חודשים.
  5. רכב בבעלות דיפלומטית מקבל מספר רישוי ישראלי רק כשהוא נמכר לאזרח ישראלי.
  6. החלפתי אותו מסיבה הרבה יותר פשוטה. נוצר בו חור קטן והיתה משם נזילה.
  7. אני החלפתי אותו. מה השאלה?
  8. שחר 1

    מלחמת מחירים?

    יש על זה שרשור שלם
  9. בהצלחה לעשות את זה עם ems...
  10. לא אמור. בפועל מדובר בהזמנה מcars245, אז ems ידרשו מע"מ ועמלות. תשלם ואחר כך תערער ותקבל את המיסים בחזרה.
  11. פות"ש כתב שהוא רוצה להימנע מגיר רובוטי. ובכללי הספורטאז' הזו לא שיא האמינות.
  12. שחר 1

    פרארי לוצ'ה, האימה

    תיקנתי לך
  13. מאיפה ההיסטוריה הזו? ממה שאני יודע משרד התחבורה מפרסם רק את הקילומטראז' בטסט האחרון, לא את כל ההיסטוריה.
  14. נראית יפה מאוד, תתיישן ותהנה. מסקרן אותי כמה עלה הרכב בגרמניה, וכמה עלה כל הסיפור בשקלים (כולל ייבוא וכל המיסים והבלאגן). אם בכוונה לא כתבת את זה אז סבבה, אבל אני אשמח לדעת.
  15. הסיבה היא שak24 כותבים את המחיר על החבילה באירו. כנראה היה שינוי לרעתך בשער האירו-דולר בין ההזמנה להגעה למכס. בכל מקרה, אתה שילמת בדולרים ולכן תוכל להגיש ערעור למכס ולקבל החזר. תשלם. זה יחסית לא נורא בכלל.
×
×
  • תוכן חדש...