Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס אשראי ישראכרט Bsic

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא להשתמש ב LAYA?
אפס אחוז עמלת עסקאות. מקבלים גם כרטיס פלסטיק אם רוצים. אפשר לחלוק ארנק בין אנשים - נהדר עם הילדים.
מה שכן, שער ההמרה קצת גבוה יותר
בסופו של דבר יוצא כמעט אחוז, בהתחשב בשער ההמרה שגבוה יותר.

פורסם
לפני 22 דקות, bjlb כתב:

מה שכן, שער ההמרה קצת גבוה יותר
בסופו של דבר יוצא כמעט אחוז, בהתחשב בשער ההמרה שגבוה יותר.

ענית לעצמך

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

הם מדברים על שקיפות, מבפרים שאין עמלות המרה, לקח לי 10 דקות לאתר את עמלת ההמרה (שלכשעצמה אינה גבוהה - 0.9%).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, sperial כתב:

@shake מה שאני הבנתי מהאתר של פספורטקארד הוא שהכרטיס מתנהל ככרטיס נטען, שבזמן אמת מבצע המרה לפי שער יציג, טוען את הכרטיס, מבצע את העיסקה ואז מחייב את כרטיס האשראי הרגיל בשקלים. תהליך קצת מורכב. גם לא ברור לי האם מבחינת צבירת זכויות/נקודות כרטיס האשראי מתנהל כמו בעיסקה רגילה או שאינו צובר זכויות, כמונבעיסקת ביט.

השאלה שלי היא האם מישהו התנסה בשימוש הזה והאם המערכת פועלת היטב.

זה נשמע כמו כרטיס דביט רגיל, אבל מתווסף שלב של בקשת אישור עסקה מהכרטיס הטוען. כל עוד יש מסגרת פנויה, לא אמורה להיות בעיה.

השאלה היא איך העסקה מוגדרת ואם חברות האשראי חסמו את זה או שעדיין לא. בעבר אמקס שכחו להחריג את ביט מהמבצעים.

אתר ההטבות של ישראכרט לבייסיק לא מוצלח במיוחד. בהנחה שהפספורטקארד יעבוד בצורה תקינה, כנראה שעדיף " להמר" ולקשר אותו לכרטיס עם הטבות עדיפות, בתקווה שהעסקאות ייחשבו לצורך הצבירה.

האמת שתכננתי לבדוק את זה, אבל הסבב האיראני הקודם קטע את התוכנית שהשתבשה מאז.

לפני 13 שעות, amosbmw כתב:

הגיע הזמן שגם אני אעשה סדר בנושא.

בדרך כלל אני קונה בחו"ל עם 2 כרטיסים בנקאיים. כרטיס אחד מחייב רכישות בחו"ל בסוף החודש, השני מחייב בסוף החודש העוקב. שניהם מחייבים את חשבון המט"ח ב"שער העברות מכירה" של יום החיוב. מכיוון שאין יתרה שוטפת בחשבון המט"ח, מתבצעת אוטומטית פעולה של רכישת מט"ח מחשבון העו"ש ש"ח. על זה מתווספת עמלת חליפין, חישבתי עכשיו ומדובר ב1.16-1.19% מהסכום.

האם אלה תנאים טובים? או שכדאי לשנות את המסלול.

מה שהכי משגע אותי, ששער הקניה לא נקבע ביום שאני מבצע את קניה אלא שבועיים עד חודשיים לאחר מכן. אז כל עוד שהמט"ח במגמת ירידה זה משחק לטובתי אבל זה סוג של הימור, בתקופות אחרות אני יכול להפסיד.

בממוצע מוציא כ5000 ש"ח בחודש בחו"ל.

אפשר לנסות להתמקח בבנק גם על עמלות המרה. במקביל כדאי לבדוק אם יש למקום העבודה הסדר מול 1 מחברות האשראי. חוץ מפטור קבוע ולא מותנה בדמי כרטיס,  יכול להיות שיש הנחה בעמלת משיכות מזומן\כניסה לטרקלינים וכו'.

עריכה אחרונה על ידי shake
  • תוכן חדש...