Jump to content

GKME

  • הודעות

    220
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של GKME

נהג צעיר

נהג צעיר (3/14)

72

מוניטין

  1. ידוע, לא על זה דיברתי איפה זה כתוב?:
  2. פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. תן קישור, מקור משהו
  3. אין כזה דבר ואקום ביטוחי. הביטוח של המוכר תקף כל עוד הוא מגדר בעל הרכב, מרגע העברת בעלות לקונה על הקונה לדאוג לביטוח. הביטוח של המוכר לא תקף לקונה.
  4. GKME

    מרווח בהתקנה של מזגן

    בוקי תודה על התשובה המפורטת. זה לא נישה. זה בפינה של החדר. בצד אחר יש את הקיר הניצב ובצד השני יש מסגרת של חלון ותריס. כמו שאני שאני מבין, גם עכשיו זה לא תקני.
  5. כרגע יש מזגן לא תקין שאני שוקל להחליף, רוחב אזור הקיר עבור היחידה שבתוך הבית הוא 80 ס"מ והדגם שאני מייעד לשם עם מידה של 77.7 ס"מ, האם 2 ס"מ סה"כ זה מרווח מספק? המזגן הנוכחי הוא 67 ס"מ. תודה
  6. המתאם סיב הוא המודם עפ"י הגדרה
  7. הייתי בשלושה מוסכים שונים - כולם אמרו ציריות אבל גם אמרו שאין בעיה בטיחותית ואין בעיה להמשיך כמו שזה. קיבלתי הצעות מחיר לציריות מקוריות בכל המקומות 8,000. כרגע מתכוון להמשיך ככה, אלא אם אצליח להשיג ציריות מקוריות במחיר הגיוני. כמה זה בעייתי להזמין ציריות מקוריות מחו"ל? להבנתי זה חלק בטיחותי לכן יצטרך לעבור בדיקה של משרד התחבורה.
  8. מעדכן אמרו לי ציריות - מה הסבירות למרות שזה הוחלף לא מזמן? ואפילו שהן תחליפיות, חצי שנה? ואשמח להמלצה למוסך אמין באיזור חיפה-קריות-נשר
  9. היום לא שמעתי את הרעש בכלל, מאוד מוזר. אלי - הוחלפו תושבות מנוע, לא קורה בזמן סיבוב הגה במקום. גולדן - ניסיתי להקליט אבל בספק שישמעו בגלל רעשי רקע.
  10. ממש דומה! אבל זה לא בהכרח קורה בזמן סיבוב הגה, בטח שלא סיבוב כזה גדול. עריכה: חיפשתי עכשיו ואני רואה שלסוניק יש משאבת הגה ולא נוזל אבל עדיין שווה לבדוק.
  11. ממליץ על צמיגי יוניברס בנשר על בר יהודה
  12. הרעש יכול להיות כל הזמן - נסיעה איטית, מהירה, תוך כדי סיבוב - אין דפוס מסוים. אנסה להקליט מחר תוך כדי נסיעה, אבל ממש לא בטוח שישמעו משהו, זה כמו חריקה של קפיץ מזרון.
  13. שלום סוניק 2013, עברה טיפול שנתי וטסט לפני כחודש וחצי, לפני הטיפול אמרתי למוסך שיש רעשי חריקה בנסיעה אבל בסיום נאמר לי שלא מצאו שום בעיה. בינתיים, הרעשים התגברו ואני מעוניין להמנע מראש מבעיה חמורה. הרעש זה כמו מזרון או קפיץ חורק, אין דפוס קבוע. זה לא התושבות כי הן הוחלפו יחסית לא מזמן ואין רעידות, ציריות גם הוחלפו לפני כחצי שנה, בלימה תקינה, צמיגים תקינים, יכול להיות משולשים? בכל מקרה מבקש המלצה למוסך אמין באזור חיפה-קריות-נשר מעדיף לא מורשה UMI כי מהם התאכזבתי. תודה
  14. במידה ואתה מחליף לציוד שלך אתה צריך לעדכן את המספר הסיריאלי של הSFP (מה שקראת לו ג'יביק) אצל הספק/תשתית (תלוי אם אתה הולסייל או ישירות בזק/הוט) שלך, תתקשר למוקד הטכני ותגיד להם שאתה מעוניין לעדכן את הסיראלי של הSFP הוא צריך להיות רשום עליו.
  15. https://support.microsoft.com/en-us/topic/media-feature-pack-list-for-windows-n-editions-c1c6fffa-d052-8338-7a79-a4bb980a700a תפריט התחל ואז Settings > Apps > Apps & features > Optional features > Add a feature הוסף תכונה ותבחר Media Feature Pack
×
×
  • תוכן חדש...