Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האמת שגם המיאטה שלי הייתה עם היד והקמ האלו, והייתה במצב מעולה, אבל זה כי הבעלים הקודם היה איתה מספר שנים רב והשקיע המון. על הרכב כמעט ולא ראו את הקילומטראז. בטח לא בפנים/חוץ, כולם חנו בחניה מקורה וזה משפיע על הכל בסוף.

הטיפ הכי טוב זה סבלנות, אבל זה מאוד קשה. ולרענן את יד2 מאה פעם ביום, כמוני :)

או לקחת אחת שעברה כמות ידיים או קמ כאלו אבל לבדוק אותה טוב טוב. א

פרט לשיפורים מכניים בטעם טוב שחייב לבצע במיאטה, אני אוהב לראות רכב נקי נטול שיפורים חיצוניים, גאנטים אפטרמרקט , מדבקות ותוספות פנים מיותרות מרתיעות אותי מאוד. 

עריכה אחרונה על ידי Or05230
  • אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

המחירים של NC בארץ הם ברמת הבדיחה.

מי שקונה רכב ספורט שנת 2008 עם 270 אלף קמ יד 9 ב 90K, הוא על גבול המשוגע מבחינתי.

נהגתי מספר פעמים ברכב ובעוד דורות של המיאטה, רכב נהדר אבל השוק כיום לא מחובר כבר למציאות.

ברז תמורה עדיפה למי שמוכן לוותר על הגג, או למתוח את התקציב ל ND.

פורסם
לפני 22 דקות, מיץ פטל כתב:

ביקוש והיצע... מכיר S2000?

גם אני נוהג ברכב שנמכר כפול מהמחירון, מכיר היטב את הנושא בארץ.

המחיר אגב של הS2K הוא יקר גם בארהב לצורך העניין, בניגוד למיאטה.

אני כל פעם מופתע מחדש, שעדיין יש ביקוש לNC שעברו כ"כ הרבה בכזה מחיר.

פורסם (נערך)

איזה אלטרנטיבות יש לידנית, הנעה אחורית, פשוטה וזולה לתחזוקה (אולי חוץ מהגג) בפחות מ 100K? שנראית שונה (או מיוחדת).

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, o.r כתב:

המחירים של NC בארץ הם ברמת הבדיחה.

מי שקונה רכב ספורט שנת 2008 עם 270 אלף קמ יד 9 ב 90K, הוא על גבול המשוגע מבחינתי.

נהגתי מספר פעמים ברכב ובעוד דורות של המיאטה, רכב נהדר אבל השוק כיום לא מחובר כבר למציאות.

ברז תמורה עדיפה למי שמוכן לוותר על הגג, או למתוח את התקציב ל ND.

בסוף הכל עניין של היצע וביקוש, אם זה נסחר סימן שזה המחיר...

גם אם הרכב הזה היה עולה 40-50 אלף שח כולם היו חוטפים אותו

מצד שני אני לא יכול להתעלם מהעובדה שהרכבים האלה כמעט בני 20 ובמשך 10 שנים ברציפות המחיר שלהם לא משתנה

לפני 31 דקות, מיץ פטל כתב:

איזה אלטרנטיבות יש לידנית, הנעה אחורית, פשוטה וזולה לתחזוקה (אולי חוץ מהגג) בפחות מ 100K? שנראית שונה (או מיוחדת).

הרכב הזה אכן זול לתחזוקה יחסית, כלומר עלות החלקים כנראה מהנמוכות בתחום.

אך חשוב גם לציין שקיים בלאי גבוה שהרבה לא מודעים לו לפני רכישה.

יצא לי לדון עם כמה בעלי מיאטות והרכב אכן אמין, אבל בשנתון כזה ועם ק"מ כזה הוא ממש לא BULLET PROOF.

חשוב להבין שבסוף מדובר ברכב עם מנוע לא חזק במיוחד שמיומו הראשון לרוב חי בסל"ד גבוה כמעט תמיד.

הרבה מחליפים או מתקנים את המנוע (וזה לא מעיד על חוסר אמינות, ההפך, העובדה שהוא הולך בק"מ כזה אחרי מה שהם עוברות זה ברמת הנס).

אפילו חלקים כמו דיפרנציאל וכו'.

הגג סיפור יקר גם.

חלק דיווחו על גירים גם אבל זה יותר לכיוון ה- ND דור 1 ויכול להיות שזה פשוט קורה משימוש אגרסיבי.

בסוף כשיש רכב שעבר כמה ידיים - אז כל אחד עשה משהו ואז אם הרכב תוחזק טוב ואהבו אותו אז הוא יתפס כאמין אבל זה לא אומר שלא נפתח מעולם שום בורג והכל מקורי מ- DAY 1.

עומר :-)

פורסם
לפני שעה, מיץ פטל כתב:

BRZ

פורסם

אעשה קצת סדר לגבי האמינות ב NC

קודם כל NC שטופלה בהחלט תהיה בולט פרוף, וגם אם חלק כזה או אחר מתקלקל העלויות נמוכות מאוד במידה ומזמינים מחול.

לגבי המנוע ב NC1 אכן מנוע בעייתי גם אם מטפלים כמו שצריך, ב NC שלי המנוע הוחלף לכזה של NC2.

לגבי המחיר - כמו שנאמר עד 100K אין רכב יותר טוב מ NC לדעתי, גם לא מעל ל100 אלף... אבל זה אינדיבידואלי

ואכן ב ND קיימת בעיה של גירים, יש טווח שנתונים שבהם יש הכי הרבה פחות תלונות, וזה בין 2019 עד 2022, אחרי זה יש בעיות QC, ולפני זה בעיות רבות, גם בטווח התקין יש הרבה בעיות, ובחו"ל הם קוראים לגיר CONSUMABLE, כלומר מבחינתם זה כמו צמיגים, צריך להחליף מדי פעם. גם בארץ הסיפור לא יקר.

Miata ND2

פורסם
לפני 4 שעות, o.r כתב:

רכב נהדר אבל השוק כיום לא מחובר כבר למציאות.

רודסטר מהנה וזולה לאחזקה עם ירידת ערך אפסית (ולפעמים גם שלילית).

חצי חינם.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, Or05230 כתב:

אעשה קצת סדר לגבי האמינות ב NC

קודם כל NC שטופלה בהחלט תהיה בולט פרוף, וגם אם חלק כזה או אחר מתקלקל העלויות נמוכות מאוד במידה ומזמינים מחול.

לגבי המנוע ב NC1 אכן מנוע בעייתי גם אם מטפלים כמו שצריך, ב NC שלי המנוע הוחלף לכזה של NC2.

לגבי המחיר - כמו שנאמר עד 100K אין רכב יותר טוב מ NC לדעתי, גם לא מעל ל100 אלף... אבל זה אינדיבידואלי

ואכן ב ND קיימת בעיה של גירים, יש טווח שנתונים שבהם יש הכי הרבה פחות תלונות, וזה בין 2019 עד 2022, אחרי זה יש בעיות QC, ולפני זה בעיות רבות, גם בטווח התקין יש הרבה בעיות, ובחו"ל הם קוראים לגיר CONSUMABLE, כלומר מבחינתם זה כמו צמיגים, צריך להחליף מדי פעם. גם בארץ הסיפור לא יקר.

הבנתי שגיר יכול לעלות חדש 3,000 שח זה נכון?

אם כן זה נמוך מאוד לגיר

עומר :-)

פורסם
לפני 8 דקות, ProMeR כתב:

הבנתי שגיר יכול לעלות חדש 3,000 שח זה נכון?

אם כן זה נמוך מאוד לגיר

ב NC או ב ND?

ב NC אולי אפשר למצוא גיר של NC1 במחיר הזה, אבל מומלץ לרכוש NC2 ואז המחיר משמעותית גבוה יותר (אין בארץ)

Miata ND2

פורסם (נערך)

איזה קטע,אתמול חשבתי לשאול\לחפש על זה מידע,מזל שציינת ופתחת את הת'רד :)

כמה שרדו\נשארו מהפורשה'ס שחילקו דאז במבצע של מקדונלדס? זה היה בתחילת 2000 או משהו לא ?

אה ות'חדש,סע בדרכים טובות :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש אחת אדומה שמורה מאוד, עלתה למכירה אבל הבעלים התחרט, אבל עדיין מוכן למכור, המחיר גבוה מאוד, אבל יש לה באמת ערך אספני.

עוד אחת צהובה שעברה צביעה, לדעתי היא עכשיו למכירה על ידי סוכנות, בעבר הייתה אצל אמריקאי שחי פה ושמר עליה מאוד וצבע אותה במקום טוב, הביא חלפים מארה"ב וטיפל בעצמו, הקאץ' זה הק"מ והידיים, ולא בדקתי אם היו תאונות עבר אבל הרכב נוסע טוב.

עוד אחת צהובה עם קמ נמוך.

עוד אחת לפחות אדומה שלא יודע מה קורה איתה.

רכבים מדהימים. זולים לאחזקה ואמינים (בגרסה מתוחת הפנים), חווית נהיגה מדהימה, אין מה להשוות מול ה 718 מבחינת התחושות בהגה והצלילים, כמובן שהיכולות פחותות, אבל לא כולנו צריכים את יכולות העל האלה

• אהבתי 1

Miata ND2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...