Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה שרשור. מאוד מתחבר לעיצוב של המיאטה ND. רכב יפהפה בעיני ובתור מי שנראות חשובה לו זה לבד שווה את השדרוג ביחס ל NC שנראית די מיושנת. העיצוב של הרכב הזה הוא Timeless והוא לא יתיישן לעולם. 

מבחינת שדרוגים נראה שטיפלת בכל נקודות החולשה של הרכב, לא שיש הרבה כאלה בעיני. עדיין רכב החלומות שלי גם בתור בעל ברז, זה כאילו לקחו את הברז ועשו אותו יותר מפוקס וחוויתי בין אם בהפחתת משקל קיצונית, בין אם בזכות גג נפתח, ובין אם בזכות אינפוטים טובים יותר (מנוע, תיבת הילוכים, דוושות) וכו׳   

אולי יום אחד… תהנה מהרכב תמשיך לעדכן ואני אקנא לי בצד. 

• אהבתי 1
פורסם

אחלה כתבה בכללי וכיף לשמוע על הסיפור. חיזקת אצלי את התחושה שהמיאטה (יש לי נסיון רק על ND, לא סגור איזה דור..השכרה) פשוט לא כ"כ "שם" בצורת סטוק. מה שכן, יש לה את הפקטור הזה של רכב שנועד למטרה אחת (בקטע טוב).

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, Avia כתב:

תתחדש.

הצמיגים והחישוקים במידות המקוריות או שעברת לרחבים יותר?

מה קבועי הקפיץ של ה-Xida?

כרגע כן, אבל אני אעבור לרחבים יותר בהמשך (כשאגמור את ה CRS- משימה לא פשוטה)

הקפיצים הם 8 מקדימה ו 4 מאחורה, זו הדרגה האמצעית ב XIDA. 

• רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם
לפני 18 שעות, mcshmupi כתב:

באיזו תדירות אתה פותח את הגג ועד כמה זה משדרג את החוויה?

תדירות נמוכה.

א. כבר הייתה לי NC עם גג נפתח, אז "ההתלהבות" הסתיימה.

ב.בארץ מזג האוויר הוא או חם או קפוא, יש אולי חודש בשנה שאפשר לפתוח את הגג ובאמת להנות ממזג האוויר.

ג.כשנוסעים מהר רעשי הרוחות איומים.

ד.כמו שהבנת זה אינדיבידואלי, יש כאלה שנוסעים רק עם גג פתוח גם בקיץ וגם בשיא החורף. מקסימום מדליקים מזגן או חימום. אין ספק שבחודשים הראשונים עם רכב קבריולט מדובר בחוויה מדהימה!

Miata ND2

פורסם

איזה כיף לקרוא ושמח על השדרוג שלך, נראית מדהים 

אשמח לטיפים למציאת מיאטה במצב נורמלי, לצערי כל מה שבלוחות עברו200K+ ו6+ ידיים 
על איזה לוחות הסתכלת ? 😧

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...