Jump to content

ניקו פ.

  • פרסום הודעות

    7,332
  • תאריך הצטרפות

  • פעילות אחרונה

מוניטין

82 נייטרלי

1 עוקב

אודות ניקו פ.

  • דירוג
    פורומניאק

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    nuesharimring
  • מקצוע
    נהג

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

  1. שלום לכולם, קראתי פה קצת בפורום ובשרשור המרוכז, אבל קצת הלכתי לאיבוד מכמות המידע. אודה לעצות ממי שיכול להכווין: 1. עבור רכב חדש, אני רוצה לעשות פוליש וציפוי כל שהוא שמגן נגד נגד שריטות/סווירלים וישמור על הרכב במראה חדש ויפה כמה שיותר זמן. אני צריך גם פוליש וגם ננו? יש משהו אחר טוב יותר? 2. אני ממש לא רוצה לעבוד בעצמי ואני כן מוכן לשלם. אודה למי שיוכלו לתת לי המלצה מניסיון למקום שעשה להם עבודה טובה, שהחזיקה יחסית הרבה זמן ואשמח לשמוע על סדרי גודל של מחירים, כי בטלפון אף אחד לא מסכים למסור אפילו מחיר בקירוב, אין לי מושג למה. ניסיתי להתקשר לשני מקומות מהמומלצים פה בשרשור ההמלצות ולא רצו לתת מחיר. אני בסך הכל מנסה לקבל סדר גודל, האם זה 1500 שקל? 3500? 6000? 12000? בקירוב. 3. מטליות. ג'ילדה? מיקרו פייבר? מאיפה אתם קונים? אני לא שוטף את הרכב כל שבוע, אבל כשאני שוטף אותו אני רוצה להימנע מלשרוט אותו. יש המלצות מה להזמין ומהיכן? אודה לכל עצה, שבוע טוב!
  2. ספציפית במקרה הזה, מדובר בשוטר עם רקע בעייתי ותמונות שלו חובש כובע make whites great again. לי יהיה מאוד קשה להשתכנע שאין אלמנט גזעני במקרה הנוכחי על אף הרוח הליברטריאנית השוררת בשרשור זה, אם כי לעתים אני נהנה לאונן מול סרטונים של ג'ורדן פיטרסון as much as the next guy.
  3. האינפוט של רובם שווה לאינפוט של מי שגר בטימבקטו. אמריקה, מורכבת מ-50 מדינות שונות ומגוונות מאוד. בכל אחת מהן יש שוני רב, ולכן זה לחלוטין לא משקף כלום. לא שזה לא נחמד לקרוא, אבל זה מה שזה. זו הריגה מזעזעת, עוד אחת מני רבות בעולם ובארה"ב בפרט. מה עוד יש להוסיף חוץ מחבל?
  4. תודה לכם על התגובות. עזרתם מאוד. מיכאל, שלחתי הודעה פרטית עם טלפון שלי ופרטים. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  5. היי, באופן עקבי מקבל מהם הצעה שזולה בכ1000 שקלים מכל חברה אחרת. תוהה מה הקאץ׳? אז הבנתי שהפוליסה שלהם מוגבלת ל35 אלף קמ בשנה, לא מפריע לי. כיסוי עד מיליון במקום שניים גם בסדר. מיזהו התנסה איתם באופן אישי? נזקק לשירות כל שהוא? כל דעה תתקבל בברכה. תודה. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  6. יסלח לי בובי, אבל אני חולק עליו. אפשר לעבוד גם בלימודי הנדסה/רפואה/ביולוגיה ויותר מיום בשבוע. מעבר לכך שזה תלוי במה אתה לומד ובאיזה מוסד, זה גם תלוי בך, באופי שלך ולדעתי יותר מהכל זה תלוי בפשרות שאתה מוכן לעשות. בהצלחה בלימודים! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  7. תודות רבות. אזמין תשריט.
  8. תודה תודה. האם בתוך מי מהמסכים הללו אני אראה את כל החניות משורטטות כדי שאדע להבין איזו חניה שייכת לאיזו חלקה? כרגע יש לי מסמך שנקרא שטח זיקת הנאה לטאבו, שסרוק גרוע מאוד וגם לא ברור לי מה החניות פה. זה נראה שזה מפרט גדלים של דירות ולא חניות.
  9. האם יש אתר אינטרנט שבו ניתן לשלם ולקבל את נסח הטאבו ובעיקר תמונה ויזואלית של הסדרי החניה בבניין משותף? אני מעוניין לראות את הסרטוט המקורי באיכות נורמלית כי המסמך הסרוק שיש בבית הוריי גרוע ולא מפרט חניות, אלא את הדירות. או שאני מבתכל על המסמך הלא נכון. יש לי מספר חלקה ותת חלקה של החניה, אך אני לא רואה אותה בשרטוט. תודה לעוזרים. כתבתי פעם שרטוט ופעם סרטוט בכוונה כדי שלא יתחיל פה דיון על ההבדלים, כמנהגו של קארספורום Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  10. האם יש דברים מסוימים שאתם מקפידים לבדוק? משהו שלדעתכם אנשים נוטים לשכוח?
  11. ^ סיכום מצוין. יש מי שמוכן לשלם יותר בשביל שירות שנותן [הכנס יתרונות כאן].
  12. איפה קראת את זה? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  13. ניקו פ.

    מיקסר Kitchenaid

    כן, אבל אחרי ההתפחה. לתת לו לתפוח קצת דביק זה בסדר. לקמח את משטח ברידוד/מתיחה ולעבוד זריז. בלי להתעסק איתו יותר מדי. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  14. ניקו פ.

    מיקסר Kitchenaid

    היי, אין בעיה לערבב איך שרוצים, גם בבלנדר. זה לא קריטי. יש 3 פואנטות חשובות בסדר עולה, מהכי פחות חשובה לחשובה ביותר: מקום 3: ללוש כמה שפחות אחרי שהגעת לצורה של הבצק. לא ללוש 10-15 דקות כמו לחם, כי אז הבצק יצא מתאים ללחם וללא לפיצה. לא גמיש, קשה, לא טוף. בתכס חצי דקה של לישה ויש כדור. לא צריך יותר. מקום 2: להשתמש בקמח עתיר חלבון, כמו קמח 00 למשל. מקום 1: התפחה אטית. להתפיח את הבצק במקרר 48 שעות. קצת יותר וקצת פחות לא נורא וגם 24 שעות זה בסדר, למשל. כלל 1 פשוט מעלה כל פיצה בכמה רמות. הבצק נהיה הרבה יותר גמיש, הרבה יותר פריך מבחוץ ורך מבפנים. הפיצה גם נשמרת יותר ככה לאחר האפייה (אני מת על פיצה קרה ביום למחרת) ולא הופכת לגוש אבן בצקי במקרר. יותר קל וכיף לעבוד איתו והטעם שלו יותר טוב.
×
×
  • Create New...