Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו מחפשים לקנות רכב, תקציב סביב ה60 אלף.

דרישות:

5 דלתות מרווח (יכול להיות סטיישן, גיפון או כל 5 דלתות מרווח).

נסיעות בין עירוניות.

כרגע נמצאים בצומת דרכים כזו:

1. על הפרק פריוס 16, 90 אלף קמ, היסטוריית טיפולים טובה מהיום הראשון, סוללה באחריות. האמינות וההיסטוריה עושות חשק, אבל יש את החשש מרכב היברידי בן 10 עם סוללה שכשתלך מוסיפה לסיפור 12 אלף בפוטנציאל.

לא יודע מה זה אומר להשקיע ברכב בן 10, גם אם היה מטופל טוב אולי הבלאי של הזמן משמעותי יותר?

2. במקום לקחת סיכון על סוללה ב12 אלף להגדיל את התקציב ולקנות רכב בנזין בן 7 באיזור ה70 אלף שח סביב 2019. מודעות שתפסו לי את העין אבל לא בדקתי - הונדה hrv, סוזוקי קרוס, הונדה סיוויק.

תוהה לעצמי כמה יהיה לי קשה למצוא עכשיו רכב אמין, וכמה רכבים אצטרך לבדוק עד שאמצא.

אשמח לתובנות או אפילו שאלות מכוונות שיעזרו לי להתקדם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, נעם101 כתב:

הונדה סיוויק.

תיזהר ממנועי 1000 הגרועים.

לגבי פריוס- אם יאריכו אחריות סוללה זו עיסקה מצויינת, ויש כיום גם חברות פרטיות שנותנות אופציית ביטוח לאחר שנגמר המסלול של היצרן, בדוק את העניין.

הכל תלוי בבדיקה של 'בריאות סוללה' כמובן.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 1 דקה, PASHUT כתב:

תיזהר ממנועי 1000 הגרועים.

לגבי פריוס- אם יאריכו אחריות סוללה זו עיסקה מצויינת, ויש כיום גם חברות פרטיות שנותנות אופציית ביטוח לאחר שנגמר המסלול של היצרן, בדוק את העניין.

הכל תלוי בבדיקה של 'בריאות סוללה' כמובן.

תודה.

טויוטה נותנים להאריך עד גיל 12, אחר כך רק פרטי (שמשפצים אם יש תקלה, לא מחליפים).

מה זה אומר תלוי בבדיקה של בריאות סוללה?

פורסם
לפני 58 דקות, נעם101 כתב:

בבדיקה של בריאות סוללה?

זה פרסום שראיתי באיזור שלי: והם כותבים ש''תלוי בבדיקות והתאמה לרכב'' להבנתי בסיום ה 12 שנה, הם עושים לך בדיקה מקיפה לסוללה, ואם נראה להם שיש לה עתיד טוב הם מוכנים לבטח לך אותם. 

(הכי פשוט לבדוק מולם כי אינני יודע עד איזה גיל של רכב, אבל ככה הבנתי לכאורה)

https://www.m-gil.co.il/battery-insurance

לפני שעה, נעם101 כתב:

12 אלף בפוטנציאל.

לא בהכרח, חבר שלי מצא דרך המוסך סוללה מרכב חדש יותר שעבר תאונה (ראב 4 נדמה לי) ועלה לו 5 אלף כולל הכל מפירוק, אבל היתה במצב חדש ממש עשתה אולי 50 אק''מ.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 6 דקות, PASHUT כתב:

זה פרסום שראיתי באיזור שלי: והם כותבים ש''תלוי בבדיקות והתאמה לרכב'' להבנתי בסיום ה 12 שנה, הם עושים לך בדיקה מקיפה לסוללה, ואם נראה להם שיש לה עתיד טוב הם מוכנים לבטח לך אותם. 

(הכי פשוט לבדוק מולם כי אינני יודע עד איזה גיל של רכב, אבל ככה הבנתי לכאורה)

https://www.m-gil.co.il/battery-insurance

דיברתי איתם. הם נותנים ביטוח לשנה עם אפשרות להארכה. אם יש תקלה בבטרייה הם משפצים, נותנים אחריות לחצי שנה על השיפוץ ולא ניתן להאריך לאחר מכן.

• רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, mottis כתב:

מההנסועה הצפויה, בנסועה נמוכה לא שווה "להשקיע" ברכב היברידי כדי לחסוך מעט דלק

נוסעים בין 15-20 בשנה

פורסם
לפני 3 שעות, נעם101 כתב:

הם נותנים ביטוח לשנה עם אפשרות להארכה

סיכון מחושב

לשנתיים הקרובות- יש לך את טויוטה

אחר כך- יש לך את גיל ניב ב 500 לשנה פלוס שיפוץ

להערכתי עסקה לא רעה.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 7 שעות, PASHUT כתב:

להערכתי עסקה לא רעה.

תודה,

ועד כמה זה שהוא בן 10 פוגע מבחינת בלאי לדעתך? זה רכב שיראה מוסך הרבה?

פורסם

רשמת שאתה רוצה רכב היברידי.

מצב שני, רשמת שאתה רוצה רכב לנסיעות בינעירוניות.

רכב היברידי מצטיין בחסכון בדלק בעיקר בעיר/פקקים.

אם רוב הנסיעות שלך הן בדרכים בינעירוניות ולא בפקקים, רכב היברידי יחסוך מעט מאד, אם בכלל (ואולי אף "ישתה" יותר דלק).

במקרה זה של נסיעות בינעירוניות לא בפקקים, רכבים אחרים יתאימו יותר - כמובן בנזין, אבל אפשר גם רכבי דיזל.

סוזוקי קרוסאובר ,למשל, יכול בהחלט להתאים.

האם זה המצב שרוב הנסיעות בדרכים בינעירוניות ולא בפקקים? או משהו אחר?

פורסם
לפני 3 דקות, ntd כתב:

האם זה המצב שרוב הנסיעות בדרכים בינעירוניות ולא בפקקים? או משהו אחר?

אנחנו בדיוק במעבר בית, אז לא יודעים בוודאות.

אני לא סגור שאני רוצה רכב היברידי, אבל מצאתי היברידי אמין עם היסטוריית טיפולים וקצת התעייפתי מהחיפושים.

הנסיעות- יהיו כנראה חצי חצי (עובדים בעיר, גרים מחוץ לעיר)

פורסם

אני הייתי מוותר על היברידי ישן. כי את מה תחסוך בדלק אולי תוציא על שיפוץ/ החלפה של סוללה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

שיפוץ/ החלפה של סוללה.

הוא כבר כתב שיש לו ביטוח עד גיל 12, ואח''כ יכול לבטח במוסך פרטי עד השיפוץ הראשון.. עסקה לא רעה לעניות דעתי

2016 לא כזה ישן בסה''כ

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

פורסם

בתנאי שהשיפוץ לא יפול עליו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...