Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נסעתי בכביש עירוני, ראיתי מימני חניה בניצב, אותתי, הנמכתי מהירות, והתחלתי להיכנס לחניה. בדיוק באותו זמן הנהג שנסע מאחורי נכנס בחוזקה בחלק האחורי ימני של רכבי.

מיד אחרי התאונה הוא יצא מהאוטו רץ לכיוון שלי והתחיל לצרוח שאני אשם כי עצרתי ללא סיבה באמצע הכביש. הוא התקשר למשטרה אבל הם אמרו שאין סיבה להגיע. יש לשנינו ביטוח מקיף. מחר אני מכניס את הרכב למוסך הסדר. האם יכולה להיות בעיה משפטית בגלל שהוא לא מסכים באשמה?

פורסם

לתבוע את הביטוח שלך אין בעיה, אבל תביא בחשבון תשלום השתתפות עצמית (אם אינך פטור) ועלית פרמיה בשנים הקרובות.

לתבוע את הביטוח של הצד האחר יהיה מורכב, כי נסעת רברס, פעולה המצריכה זהירות יתר. סביר שהאחריות תחולק בין שניכם.

לפני קבלת החלטה מומלץ להתייעץ עם סוכן הביטוח, ולבדוק מה צפי עלות התיקון. ורצי לדעת האם הצד השני מתכוון לתבוע אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש סרטון ממצלמת דרך (גם אם רק קדמית, כדי להוכיח שלא היית בתנועה לאחור?

יש צילומי הרכבים מיד אחרי התאונה? 

אם לא עצרת במפתיע ואותת בזמן האחריות על הפוגע. הוועץ בסוכן הביטוחח שלך כדי שהוא ינהל תביעה נגד הפוגע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...