Jump to content

farkash7

  • הודעות

    5,033
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

  • ימים ב"תורמים ביותר"

    68

farkash7 שיחק אותה בתאריך ינואר 19

התכנים של farkash7 היו האהובים ביותר!

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של farkash7

פורומניאק

פורומניאק (10/14)

4.9 אלף

מוניטין

  1. לא שמעתי על בעיות עם שידרוגים במערכת הבלימה או מתלים, אבל אולי אני טועה.
  2. גם כלקוח BRZ הכל פתוח בפניך. תתעלם בבקשה מהמדינה שנקראת ישראל שהיא בגדול כשלון בכל הנוגע למוטוריקה. בכל מדינה נורמאלית האפשרויות שפתוחות בפניך לשיפור כל מה שאתה מעלה על הדעת בBRZ מוגבלות רק ע"י עומק הכיס שלך. לא חושב שאני מסכים, הBRZ היא "רכב ספורט ממש" גם במצב סטוק. בפסקה הקודמת ציטטת מויקיפדיה מה זה רכב ספורט, לדעתי היא עונה על כל הדרישות. אתה צודק שלפלטפורמה של הBRZ יש עוד המון פוטנציאל לא ממומש. אתה צודק שהיא לא מכונת מסלול כי הברקסים לא יעמדו בעומס לאורך זמן, אבל היא בהחלט "רכב ספורט ממש", יש שיגדירו אותה אחרת, "רכב ספורט טהור".
  3. שולל כי גם בלי הדברים שציינת חווית הנהיגה בBRZ היא גבוהה מאוד. אם נתייחס למחיר של הרכב אז הייתי אומר שמדובר ביחס חוויה/מחיר הכי גבוה שתמצא, אז כן, אני שולל. עם הדברים הנוספים היית נהנה יותר? בסדר, זה לא מה שהופך את הרכב לפשרה. לשפר תמיד אפשר כל דבר. לגבי מסלול אם תגיע למוטורסיטי ביום שישי כנראה שתגיע ליום שמחלקים את הנהגים ל-3 מקצים, יש זמן המתנה של כ-20 דקות בין המקצים. כל מקצה הוא 7 הקפות בערך. אתה גם ככה תירד מהמסלול ותיתן לברקסים להתקרר, לא תפסיד כלום רק קצת זמנים בהקפות.
  4. אין שום בעיה של כוח לטעמי בBRZ דור 2. הסאונד יכול להשתפר ברור, כשהסל"ד מטפס יש שיפור בפן הזה. לא הייתי אומר שזה "סאונד של מיקסר" הייתי אומר שלא נעשה מאמץ כדי לייצר סאונד טוב יותר ויש שם עם מה לעבוד. לא נהגתי במיאטה. המתלים של הBRZ דור 2 לחלוטין מספיקים כדי להנות מנהיגה הן במסלול והן מחוץ למסלול ויחד עם זאת הרכב נוח ולא מתרסק. הייתי אומר שכסטוק מדובר בפתרון לא רע בכלל. לא מעניין. הברקסים בסדר. הם עומדים בעומס של מסלול כולל של מסלול כמו מוטורסיטי, אבל כן, הם ידרשו מהנהג לתת לרכב לנוח לאחר מספר הקפות מועט יחסית. זה לא מוריד אבל במאומה מהעובדה שהרכב לחלוטין יכול להסתדר נהדר במסלול בלי חשש ואפשר להנות ממנו מאוד במסלול ובידיים הנכונות גם אפשר להשיג איתו זמנים טובים כסטוק (בטח ביחס למחירו). שוב לא מעניין. אתה נכנס פה לרזולוציות שרק מי שמגיע למסלול כדי לשבור זמנים נכנס אליהן. כיווני קאמבר, עוד קשיחות וכו'. הרכב מספיק capable כדי לנהוג בו במסלול ללא חשש. כמובן שיש לו מגבלות, אחרי 5-6 הקפות כנראה שכדאי לתת לברקסים לנוח אם מדובר במסלול עם בלימות חזקות. זה לא אומר שהרכב הוא פשרה. הרכב הוא הישג. כשאני רואה בעיה שיש לה המון אילוצים ומהצד השני פתרון שעומד בהם והוא יעיל ואלגנטי אני קורא לו הישג לא פשרה וכן לכל פתרון יש פשרות, אין מושלם. הBRZ היא בדיוק זה, כל כך הרבה אילוצים ועדיין הרכב עומד בכולם, חתיכת הישג. לבנות סופר קאר בלי מסגרת תקציב לפעמים יותר קל מלעשות את זה.
  5. אני לא יודע איך אפשר לקרוא "פשרה" לרכב שמכיל את התכונות הבאות: 1. הנעה אחורית. 2. חלוקת משקל 50/50. 3. מנוע אטמוספרי חזק. 4. משקל יחסית נמוך. 5. גיר מצויין. 6. דיפ' מוגבל. 7. נראה מדהים. 8. אמין וזול לאחזקה. ... הייתי יכול להמשיך. והשורה התחתונה כל זה תמורת 30K$ לערך. איך אפשר לומר על זה פשרה? לי זה נשמע כמו חתיכת הישג שלא ברור איך היפאנים אלה מצליחים לעמוד בו ובכלל לא ברור איך המהנדסים קיבלו אישור לייצר את הדבר הזה בעת הזו של מכוניות משעממות שמתכננים סופרי אפונים ורגולציה של "ירוקים". לקרוא לרכב כזה "פשרה" זו חשיבה עקומה משהו. זה שאנשים שלוקחים את הרכבים האלה למסלול משדרגים אותם לא הופך אותם לפשרה. אנשים שרוצים לשפר זמנים מבצעים שיפורים ושינויים לרכב שלהם כל הזמן, זה נכון גם לרכבים שיקרים פי 4 מהBRZ/מיאטה. גם מכוניות פורמולה עוברות שינויים ושיפורים במהלך העונה. קח BRZ דור 2 סטוק למסלול ואם המטרה שלך היא לא לשפר זמנים כל הזמן אלה להנות פשוט עם הרכב לא צריך לשדרג שם שום דבר... ככה כמו שהיא היא נהדרת שום פשרה ולא הייתי משנה בה שום דבר.
  6. לא מכיר את הויטרה. לא יודע מה הסיפור שם. אני מניח שיש שם שעון חום מנוע ונורה? זה מה שיש במקרה הטוב בשאר הרכבים היום בשוק, אז למה מנועים שם הולכים? כנראה סיבה אחרת... אולי המרווח שם בין ההתראה לקטסטרופה הוא לא מספק - בעיית תכנון של היצרן. עדיין, אני מניח שאם אנשים היו בודקים שמן ומים היו שמים לב לנזילה ומצילים מנועים, בדיוק כמו שקרה לך. גם אני לא מזמן שמתי לב לאיבוד מים איטי באחד הרכבים שלי בבדיקות השבועיות של מפלס המים, מילאתי, עבר שבוע שוב איבוד. הסתכלות מעמיקה יותר חשפה נזילה בחיבור של אחד מצינורות המים למנוע, תוקן. כמה הייתי משלם אם זה היה מסתבך? המון, אבל בשביל זה אני מרים מכסה מנוע פעם בשבוע, זה לא יתפוס קטקטרופה כמו צינור שנקרע באמצע נסיעה, אבל בהחלט יעזור בהמון מקרים אחרים.
  7. הייתה תקופה שחיישן הטמפ' בצרפתיות היה לינארי ובאמת מד חום המנוע היה זז ומשחק ונותן לך חיווי אמיתי על המצב. הבעיה? להבנתי זה הלחיץ את הלקוחות... אני כבר לא יודע מה עדיף, אנחנו משתמשי רכב די מתקדמים, אז לא יודע אם זה מקרה מייצג. בכל מקרה למי שזה חשוב לא צריך חיישנים ונורות, מרימים מכסה מנוע, רק פעם בשבוע אפילו, בדוקים שמן ומים ויכולים למנוע המון תקלות יקרות.
  8. כבר הבנו שאתה רואה שוק רק למה שמונע ע"י מנוע 2 פעימות.
  9. אל תדאג, עם הג'אנט הזה דופן הצמיג הופך לעניין שולי מאוד.
  10. בהקשר הזה קובע כן, כי הנתון הזה נכון גם לרכבים גניבים, חדש גניב יותר מישן.
  11. תשמע אפשר להמשיך לחפור בזה ולנסות לשכנע האחד את השני, אבל חבל על הזמן של שנינו, יש סטטיסטיקה, רכבים חדשים נגנבים יותר מרכבים ישנים. חפש ולמד.
  12. לא. ההגיון שלך פשוט לא רלוונטי ולא נכון, זה בסדר, אין שום סיבה שיהיה לך הגיון של גנב רכב. ככל שרכב ישן יותר החלפים שלו זולים וזמינים יותר, ולכן הוא פחות מבוקש ע"י הגנבים. ברכבים חדשים החלפים יקרים יותר, זמינים פחות ויש פחות אלטרנטיבות (אין תחליפי בהרבה מקרים) ולכן הם גניבים יותר. גם הגנב רוצה שישלמו לו. אם אני יכול לקנות תחליפי חדש במחיר של גנוב משומש אני אעדיף תחליפי חדש. הגנב מבין את זה, אין לו טעם לגנוב רכב שהוא לא ירוויח עליו.
  13. farkash7

    רשמית: טסלה בישראל

    קודם כל זה נשמע מוזר ממש. מעניין לדעת גם מה דינו של רכב שלא שילם אגרה? הטסט שלו בתוקף? הביטוח חובה שלו בתוקף? דבר שני על טיפשות משלמים.
  14. כפי שנאמר לך סיכון כללי אינו רלוונטי. בבניין של ההורים שלי נגנבו שני RAV4 היברידים ונגנבו רק 2 כי היו רק 2. אם היו 4 כנראה היו גונבים 4. בנוסף באופן מוזר כלים מבוקשים בשוק היד 2 הם לא פעם גם כלים מאוד מאוד גניבים... סיפור מוזר כי שוק היד 2 בטח בתקציבים האלה הוא שוק מוכרים מובהק ממה שידוע לי.
×
×
  • תוכן חדש...