Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא סביר שלכל דייר יש חניה בטאבו, אבל הן לא מסומנות. או שיש חניה ספציפית לכל דייר, ואז היא מסומנת בבירור בתשריט בניין משותף ואז ברור איזו חניה יש לכל דייר. בנסח טאבו יהיה רשום ליד החניה איזה מספר היא בתשריט.

אם החניות אינן מוצמדות, במידה ויש הסכם שכל אחד חונה רכב אחד בלבד, על ההסכם להרשם בתקנון בניין משותף.

ברגע שההסכם רשום, ניתן להגיש תביעה נגדו למפקח על בניינים משותפים שידאג למנוע ממנו לחנות עם אפשרות לביזיון בית המשפט או סנקציות.

• אהבתי 3
פורסם

כינוס ישיבת דיירים.

החלטה של סימון המגרש לחניות ושלט איזה חניה מגיע לכל אחד.

כמובן שהוא יתנגד.

אבל אם יש עוד 6 סובלים כמוך. כנראה זה יוחלט למרות התנגדותו. 

אני לא בעד אלימות, היום אתה מחטיף, מחר אתה חוטף.

גם לא על הורדת אוויר, היום אתה מוריד אוויר. מחר אתה קם לרכב שלך על בלוקים. מחרתיים הוא קם לרכב עם שמשה מנופצת, שבוע אחרי זה אתה מגלה שהרכב שלך נשרף.

שיטה שניה יעילה ומעצבנת.

לקנות כמה גרוטאות שישמרו לך מקום חניה..

ביום הם בחניה ושאתה מגיע הם יוצאים החוצה (אמרת שאין מצוקת חניה) ואתה נכנס פנימה.

אבל זה סתם כאב ראש.

אם יש מקום חניה בחוץ ואין חניה בפנים, תחנה בחוץ

לפחות עד שיסדרו את העניין של שיוך חניות 

לא הבנתי אם זה דירה שלה או בשכירות 

אם בשכירות. שבעל הדירה ישבור את הראש. 

הוא מקבל כסף כדי שיהיה לך חניה, בדיוק כמו שלא היית משלם לו אם היו פולשים לדירה. 

.

פורסם
לפני 3 שעות, saar5555 כתב:

אני רוצה להגיד שאם החניה מספר כלשהו שלי פרטית בטאבו, הייתי משקיע ומתקין עמוד חוסם חניה. ככה שאף אחד לא יחנה לי בחניה כשאני לא בבית. למשל כמו כאן. התמונה גם מופיעה בקישור.

הייתי גם כותב עם ספריי  את המספר של הדירה שלי. כמובן מוודא מראש שזה אכן שטח פרטי שלי בטאבו.  ממעיט באינטרקציה עם אותם השכנים. 

מחסום חניה עמוד מתקפל + מנעול מבית Smith

זה לא המצב, תקרא שוב. ✌️

לפני 3 שעות, hans כתב:

1. אתה חייב להגיש תלונה מסודרת. אם לא, יירשם רק הצד המעוות של הקוף בעניין.

2. המשטרה לא תעשה כלום

3. אבל תעשה את סעיף 1 כדי לכסת"ח את עצמך, בעיקר בגלל שמעורבת אלימות. כרגע לפי מה שכתוב באופן יבש על הנייר (עזוב צדק) אתה התוקפן.

אחר כך לעבור דירה.

3. אתה טועה ובגדול, הוא תקף(דחף אותי), אני רק הגבתי. יש עדים.

זה שאני יותר חזק/משוגע/מיומן ממנו לא משנה כאן.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אם החניות רשומות לכל דירה אחת בטאבו אז הן צריכות להופיע בתשריט עם הצמדה. אחרת כל החניות הן רכוש משותף וכל הקודם זוכה.

עדיין כשכל הקודם זוכה יש חניה אחת לכל דייר. הן רשומות בטאבו ולא ממוספרות. אם כל אחד ישים בחניה מכונית אחת כמו שרשום בטאבו! תהיה חניה לכל דייר.

לפני שעה, SurfHigh כתב:

אוף, שונא את הסיפורים האלה.

משתתף בצערך.

אם יש משהו שהורס את המדינה הזאת זה הערסים והאדישות של מוסדות המדינה לעניין.

השנקל שלי לעניין, אם אפשר לשים מצלמה שמצלמת את כל איזור החניה 24.7 ושומרת אחורה איזה 48 שעות.

כך אם פתאום תגיע לרכב ותגלה שהוא מפונצ'ר תוכל למצוא את ההקלטה של הבבון. 

אם אתה יכול, קנה איזה טרנטה גמורה, הבבון תפס שתי חניות, תחסום אותו. 

עוד רעיון שמישהו סיפר לי עליו והולך טוב עם גינה, כל פעם שהוא שם ובא לך, תרים מעליו רחפן. 

בהתחלה מתייחסים לזה בצחוק אבל עם הזמן זה מטריד וגם מכניס לפחדים. 

חוץ מזה, אם אתה היית בגינה והוא מעליך, היית מוצא בה כל יום בדלים, חיתולים, גרעינים ועוד זבל.

ועוד משהו, לפעמים הבריכות ביוב של הבניין נמצאים בדיוק בגינה של קומת הקרקע. לא אוסיף. 

בכל מקרה בטווח הקצר בינוני זה להיכנס למלחמה. 

הרכב של האשה חונה שם והוא רכב של העבודה אז לא באמת בעייתי אם יעשה משהו.

אני לא שם כל לילה אז רחפן לא יקרה ✌️

בקיצור, בבון בבון אבל מבטיח שהוא מפחד שאני אעשה לו ולא להיפך. בכוונה יצרתי את המצב הזה.

לפני 29 דקות, Nemesis כתב:

לא סביר שלכל דייר יש חניה בטאבו, אבל הן לא מסומנות. או שיש חניה ספציפית לכל דייר, ואז היא מסומנת בבירור בתשריט בניין משותף ואז ברור איזו חניה יש לכל דייר. בנסח טאבו יהיה רשום ליד החניה איזה מספר היא בתשריט.

אם החניות אינן מוצמדות, במידה ויש הסכם שכל אחד חונה רכב אחד בלבד, על ההסכם להרשם בתקנון בניין משותף.

ברגע שההסכם רשום, ניתן להגיש תביעה נגדו למפקח על בניינים משותפים שידאג למנוע ממנו לחנות עם אפשרות לביזיון בית המשפט או סנקציות.

תתפלא מה אפשר לגלות בפ"ת עם קבלן חרא פושט רגל מלפני 25 שנה. בכל מקרה זה המצב, בטאבו יש חניה לכל בית אבל הן לא מסומנות בתשריט.

לפני 30 דקות, om2 כתב:

כינוס ישיבת דיירים.

החלטה של סימון המגרש לחניות ושלט איזה חניה מגיע לכל אחד.

כמובן שהוא יתנגד.

אבל אם יש עוד 6 סובלים כמוך. כנראה זה יוחלט למרות התנגדותו. 

אני לא בעד אלימות, היום אתה מחטיף, מחר אתה חוטף.

גם לא על הורדת אוויר, היום אתה מוריד אוויר. מחר אתה קם לרכב שלך על בלוקים. מחרתיים הוא קם לרכב עם שמשה מנופצת, שבוע אחרי זה אתה מגלה שהרכב שלך נשרף.

שיטה שניה יעילה ומעצבנת.

לקנות כמה גרוטאות שישמרו לך מקום חניה..

ביום הם בחניה ושאתה מגיע הם יוצאים החוצה (אמרת שאין מצוקת חניה) ואתה נכנס פנימה.

אבל זה סתם כאב ראש.

אם יש מקום חניה בחוץ ואין חניה בפנים, תחנה בחוץ

לפחות עד שיסדרו את העניין של שיוך חניות 

לא הבנתי אם זה דירה שלה או בשכירות 

אם בשכירות. שבעל הדירה ישבור את הראש. 

הוא מקבל כסף כדי שיהיה לך חניה, בדיוק כמו שלא היית משלם לו אם היו פולשים לדירה. 

עם איך שאני רואה את זה ולא שאני דוגל באלימות אבל!

יש לי יתרון גדול עליו, הוא בקרקע ואני מעליו...

לי יש רכב מהעבודה, הוא מחזיק שני רכבים חדשים שלו.

הראיתי לו שאני עכשיו במלחמה עליו ולא להיפך,

הוא אמנם ערס תולעת אבל פחדן גדול.

הוא לא עבריין, סתם זבל מצוי.

הדירה בבעלות זוגתי.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לפני 16 דקות, pasparto כתב:

הרכב של האשה חונה שם והוא רכב של העבודה אז לא באמת בעייתי אם יעשה משהו.

פחות בקטע של נזק לרכב ויותר בקלף שתחזיק ותוכל לשלוח בוואטסאפ של הבניין/להראות לשוטר שמגיע בפעם הבאה

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אה יופי, עד שהוא יתיישר לא צריך לטרוח ולזרוק זבל למטה. מספיק מהחלון...

המשטרה לא מתערבת בסכסוכי שכנים עד שלא מוציאים שפיצים.

• אהבתי 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש לבניין מנוי של האגודה לתרבות הדיור? אם כן, אפשר לפנות לייעוץ המשפטי החינמי שלהם לראות מה אתם יכולים לעשות ומה לא, בהינתן כל התמונה, הטאבו וההסכמות הקודמות. הם גם יכולים להוציא מכתב מעורך דין (אצלנו הם לא שלחו בדואר רשום, אז כדאי לקחת מהם עותק ולשלוח בעצמכם בדואר רשום).

אם זה לא עוזר ונשאר לכם לצאת למלחמה הזו לבדכם, אז מדיוני עבר דומים הרושם שלי הוא שבמצבים כאלו הדרך היחידה להתמודד עם בריונות היא... בריונות. ואז השאלה היא כמה רחוק וכמה פלילי אתם מעוניינים ללכת. כמה רעיונות זריזים שנגזרים מהגישה הזו. לדעתי כולם לא חוקיים, וחלקם יעיבו על השכנות של בת הזוג עם יתר למלמי הבניין ולא רק עם הטיפש נשוא השרשור.

1. קודם כל, כמו שהוצע - לחסום אותו עם איזו גרוטה. נראה שהמשטרה לא ששה להתעסק עם זה, בטח בשטח פרטי.

2. ממה שאני מבין, נראה שלאף אחד בבניין חוץ מלכם זה לא מפריע, כי יוצא שלכולם יש חניה אחת חוץ מלכם. אז אם הקופיף ניכס לעצמו שטח - תעשו כן גם אתם. תופסים חניה וסוגרים אותה כמו שצריך עם נעילה. כמובן, זה צריך להיות ברמה בינונית ומעלה ולא איזה מחסום מתקפל קטן כזה שתוך שניה מעיפים. מצד אחד, תהיה לכם חניה, שזה יפתור לכם את הבעיה. מצד שני, או שזה ישאיר את הדפקט בלי חניה שניה (ואז נפתרה הבעיה לכולם), או שפתאום מצוקת החניה תהפוך לשל כל הבניין. ואז יהיה יותר קל להניע מהלכים שייפתרו את הבעיה מהשורש כפי שהוצע בהודעות קודמות (רישום טאבו וכו), או פשוט סגירת חניות בלי רישום. עוד נקודה חשובה שעלתה פה, היא לוודא שוב שאכן אין הצמדה של שטח חניה לדירה בטאבו לפני, כי אם יש - הייתי כמובן סוגר את החניה שלי.

3. משהו שבת הזוג שלי הציעה לי פעם והצחיק אותי: לרשום את הטלפונים שלהם לכל מיני אתרי ספאם. הם מן הסתם לא יבינו שזה העונש על הקופיפות.

3 טורבו: מפרסם את הרכבים שלהם למכירה ביד2, עם תמונות וטלפונים ומחיר אטרקטיבי. כמובן, עם כתובת מייל פיקטיבית שלא יהיה עד כדי כך קל להגיע אליך. גם לא ייפתור כלום, אבל הרבה יותר גרוע מהגרסה הראשונה כי הם לא שולטים בפרסום וייקח זמן להסיר אותם.

למען הסר ספק, כפי שציינתי, רק ההתעה של עורך הדין של את"ד חוקית, אז מן הסתם אין פה המלצה לפעולה. למעשה, לא חושב שהייתי עושה משהו מזה בעצמי, חוץ מ2 אולי, וגם זה כאמור רק אחרי שפתרון העורך דין היה מעלה חרס. אבל ביקשת גם מחוץ לקופסה, אז זה מה יצא.

וסיפור על בריונות:

אח של בת הזוג שלי גר באיזה חור. שכנים שלו דפקטים עם חברים דפקטים. מישהו החנה לו, לאח, אאודי בחנייה. הוא חזר בערב מיום ארוך וראה שאין חניה לדודג' ראם. לקח (מהרכב) סיליקון גריז מלוא חופן ידו, מרח על הידיות, על השמשות, על דלת תא המטען. אף אחד לא התקרב לחניה שלו עד שעבר משם אחרי כמה שנים. באותה מידה, היו יכולים גם לשרוף לו את הבית בזמן שהוא ישן בו.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שהוא ניכס לעצמו חניה עם עמדת הטענה, תנכס לעצמך גם חניה עם מחסום מתקפל.

נכון שזה לא אידיאלי ובתכלס אם רוצים לנכס חניה לדירה צריך לעשות מה שכתב ספריאל, אבל אנחנו חיים בעולם המציאות ולא בתיאוריה. כמו שלשכן הנחמד שלך לא קרה כלום מניכוס חניה לעצמו ע"י התקנת עמדת טעינה, גם לך לא יקרה. זה רק יגרור את שאר הדיירים לעשות בדיוק אותו דבר, בין אם זה שלט או מחסום, ולפתור את הבעיה בצורה של קביעת עובדות. מספר החניות שווה למספר הדירות, אז לא אמורה להיות בעיה כל עוד השכן הנהדר הזה לא קופץ מעל הפופיק וסוגר לעצמו 2 חניות. לצערנו אנחנו חיים במדינה שכל עוד לא פגעת פיזית במישהו ולא הסתרת כסף ממס הכנסה, אתה לא באמת מעניין אף אחד. זאת המציאות וצריך להתנהל בה.

• אהבתי 3
  • מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קודם כל יפה שהגבת ולא וויתרת לו, צריך ללמד אותם שהם לא היחידים שיכולים לאיים.

אבל אני רוצה לשאול אותך שאלה אחרת, מה יקרה אם הוא ינתכל לרכבך או לרכב של בת הזוג כ"נקמה"? ברור שתכסח אותו, אבל הנזק ישאר, או חלילה יתקוף אותה כשהיא לבד. זה הפחד העיקרי שלי בסכסוכי שכנים.

• אהבתי 2

Miata ND2

פורסם

מדינה למכירה, הכל מתחיל מלמעלה.

חייב לערב את הוועד ולהסדיר את עניין החניות. אחרת, זה רק יחמיר. קריוקי בדירת גן זה ענין נפוץ, לא בא לכם מסיבה כל יום עד 23:00. 

האנשים האלה זה מכת מדינה - ראה מRדכי דויד ושותפיו.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

2 הסנט שלי:

1. בדוק לעומק את נושא הצמדת החניות. תתחיל מהזמנה של צו הבית המשותף ותשריט הבית המשותף מהטאבו באופן מקוון.

שם תוכל לבדוק בדיוק האם יש הצמדות של חניות פרטניות לכל דירה וכן מהן ההוראות שבתקנון המסדירות את השימוש בחניות.

2. ככל ואין הצמדות פרטניות ואין כל הוראה רלוונטית בתקנון כנס אסיפת דיירים. פרסם מראש את סדר היום ובכלל זאת הצמדת חניות באופן פרטני לכל דירה.

באסיפה החליטו אילו חניות יוצמדו לאילו דירות, הכינו מבעוד מועד תשריט של החניות ממוספר ובפרוטוקול הישיבה פרטו במדויק את סדר ההצמדה.

כמו כן הסמיכו באסיפה של נציגות הדיירים להתקשר עם אדריכל לצורך תיקון רישום הבית המשותף וכן החליטו כי ההוצאות יתחלקו בין כלל הדיירים באופן שווה. 

רצוי שתקבלו מראש מספר הצעות מחיר כך שהדיירים יבינו עלות משוערת ויאשרו אותה.

3. התקשרו עם אדריכל לתיקון צו הבית המשותף והטמעת ההצמדות.

4. מדובר בהליך של מספר חודשים בעלות משוערת של בין 20 ל30 אש"ח.

5. דייר שיתנגד למהלך ויסרב לחתום על המסמכים או להשתתף במימון יש לפנות למפקח על הבתים המשותפים. רצוי באמצעות עו"ד המתמחה בתחום.

6. אחרי תיקון הצו וסיום ההצמדה - ככל והשכן ממשיך להפריע יש לתעד כל פעולה ולפנות אחכ בתביעה למתן צו מניעה נגד הדייר.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 7 שעות, pasparto כתב:

✌️

3. אתה טועה ובגדול, הוא תקף(דחף אותי), אני רק הגבתי. יש עדים.

כל עוד לא סיפקת עדות מסודרת כתובה ורשומה במשטרה עם שם שלך, שמות של עדים ומספרי טלפון ומה לא, המשטרה - בהנחה והוא כבר מסר עדות - יודעת רק צד אחד בסיפור, והצד הזה יכול להיות כל מה שהבבון העלה על דעתו. זה עניין טכני לגמרי. אתה חייב את זה על הכתב.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 שעות, hans כתב:

כל עוד לא סיפקת עדות מסודרת כתובה ורשומה במשטרה עם שם שלך, שמות של עדים ומספרי טלפון ומה לא, המשטרה - בהנחה והוא כבר מסר עדות - יודעת רק צד אחד בסיפור, והצד הזה יכול להיות כל מה שהבבון העלה על דעתו. זה עניין טכני לגמרי. אתה חייב את זה על הכתב.

ברור שהגשתי. הכל כולל הכל. יש לי אפילו סימנים על הגוף שצולמו גם ע"י השוטר וגם עלו עם התלונה. העדה היחידה הייתה זוגתי...זה טוב.

לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

כמו שהוא ניכס לעצמו חניה עם עמדת הטענה, תנכס לעצמך גם חניה עם מחסום מתקפל.

נכון שזה לא אידיאלי ובתכלס אם רוצים לנכס חניה לדירה צריך לעשות מה שכתב ספריאל, אבל אנחנו חיים בעולם המציאות ולא בתיאוריה. כמו שלשכן הנחמד שלך לא קרה כלום מניכוס חניה לעצמו ע"י התקנת עמדת טעינה, גם לך לא יקרה. זה רק יגרור את שאר הדיירים לעשות בדיוק אותו דבר, בין אם זה שלט או מחסום, ולפתור את הבעיה בצורה של קביעת עובדות. מספר החניות שווה למספר הדירות, אז לא אמורה להיות בעיה כל עוד השכן הנהדר הזה לא קופץ מעל הפופיק וסוגר לעצמו 2 חניות. לצערנו אנחנו חיים במדינה שכל עוד לא פגעת פיזית במישהו ולא הסתרת כסף ממס הכנסה, אתה לא באמת מעניין אף אחד. זאת המציאות וצריך להתנהל בה.

לא יקרה. אנחנו שומרי חוק ובכלל לא מסתכסכים סתם ככה עם שאר השכנים(הנחמדים והפחדנים, אפשר להבין אותם...).

לפני 16 שעות, Or05230 כתב:

קודם כל יפה שהגבת ולא וויתרת לו, צריך ללמד אותם שהם לא היחידים שיכולים לאיים.

אבל אני רוצה לשאול אותך שאלה אחרת, מה יקרה אם הוא ינתכל לרכבך או לרכב של בת הזוג כ"נקמה"? ברור שתכסח אותו, אבל הנזק ישאר, או חלילה יתקוף אותה כשהיא לבד. זה הפחד העיקרי שלי בסכסוכי שכנים.

הוא לא מהסוג של דוקר נוקם וכ"ו, סתם אפס בריון על חלשים. בקיצור אין לדעת אבל לטעמי זה ממש לא המקרה. הוא לא עבריין, סתם ישראלי מהסוג הנחות שחזק על חלשים. יש לו הרבה מה להפסיד, עבודה, מוניטין שלו ושל אשתו ועוד ועוד.

לפני 13 שעות, yuval1111 כתב:

2 הסנט שלי:

1. בדוק לעומק את נושא הצמדת החניות. תתחיל מהזמנה של צו הבית המשותף ותשריט הבית המשותף מהטאבו באופן מקוון.

שם תוכל לבדוק בדיוק האם יש הצמדות של חניות פרטניות לכל דירה וכן מהן ההוראות שבתקנון המסדירות את השימוש בחניות.

2. ככל ואין הצמדות פרטניות ואין כל הוראה רלוונטית בתקנון כנס אסיפת דיירים. פרסם מראש את סדר היום ובכלל זאת הצמדת חניות באופן פרטני לכל דירה.

באסיפה החליטו אילו חניות יוצמדו לאילו דירות, הכינו מבעוד מועד תשריט של החניות ממוספר ובפרוטוקול הישיבה פרטו במדויק את סדר ההצמדה.

כמו כן הסמיכו באסיפה של נציגות הדיירים להתקשר עם אדריכל לצורך תיקון רישום הבית המשותף וכן החליטו כי ההוצאות יתחלקו בין כלל הדיירים באופן שווה. 

רצוי שתקבלו מראש מספר הצעות מחיר כך שהדיירים יבינו עלות משוערת ויאשרו אותה.

3. התקשרו עם אדריכל לתיקון צו הבית המשותף והטמעת ההצמדות.

4. מדובר בהליך של מספר חודשים בעלות משוערת של בין 20 ל30 אש"ח.

5. דייר שיתנגד למהלך ויסרב לחתום על המסמכים או להשתתף במימון יש לפנות למפקח על הבתים המשותפים. רצוי באמצעות עו"ד המתמחה בתחום.

6. אחרי תיקון הצו וסיום ההצמדה - ככל והשכן ממשיך להפריע יש לתעד כל פעולה ולפנות אחכ בתביעה למתן צו מניעה נגד הדייר.

לא יקרה, אנשים פשוטים ולא מעניין אותם מלחמות ובטח אין להם רצון ואמצעים לשלם סכומים כאלו.

לפני 12 שעות, fatboy1340 כתב:

אגב, דירת גן שלו היא חוקית? או שסתם השתלט על שטח משותף?

חוקית

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לפני 49 דקות, pasparto כתב:

לא יקרה, אנשים פשוטים ולא מעניין אותם מלחמות ובטח אין להם רצון ואמצעים לשלם סכומים כאלו.

כאמור, באסיפת בעלי דירות מחליטים בדרך חוקית על חניה אחת לדירה. לא עוזר, ובדקת שאתם פועלים חוקית? שים להם הודעה על הרכבים, שאם הם לא מפסיקים, יהיה מעבר לצד המשפטי. לא עוזר? כאמור, מגישים תביעה לצו עשה למפקח על רישום מקרקעין (אגרה של כ-700 ש"ח מכספי הוועד) עם תמונות (כולל עמדת הטעינה) ופרוטוקול האסיפה. את הכסף צריך לקבל בחזרה בפסק הדין. כך ללא סכומים גבוהים מדי. שים לב שהדברים צריכים להיעשות בדרך חוקית (פרוטוקול, הודעה על אסיפה במקום מרכזי ועוד, תכיר קצת את הנושא) אחרת ניתן "לתקוף" אותם אצל המפקחת. כנראה שאת הפתרון המשפטי כרגע הביאה האישה בכך שהנושא לא מוסדר כלל כרגע, אז כל הקודם זוכה, דבר שנראה חוקי לחלוטין. לא תזיזו דברים ותמיד תמצא סיבה למה לא, לא יקרה כלום.

פורסם
לפני 12 דקות, mcaspi כתב:

כאמור, באסיפת בעלי דירות מחליטים בדרך חוקית על חניה אחת לדירה. לא עוזר, ובדקת שאתם פועלים חוקית? שים להם הודעה על הרכבים, שאם הם לא מפסיקים, יהיה מעבר לצד המשפטי. לא עוזר? כאמור, מגישים תביעה לצו עשה למפקח על רישום מקרקעין (אגרה של כ-700 ש"ח מכספי הוועד) עם תמונות (כולל עמדת הטעינה) ופרוטוקול האסיפה. את הכסף צריך לקבל בחזרה בפסק הדין. כך ללא סכומים גבוהים מדי. שים לב שהדברים צריכים להיעשות בדרך חוקית (פרוטוקול, הודעה על אסיפה במקום מרכזי ועוד, תכיר קצת את הנושא) אחרת ניתן "לתקוף" אותם אצל המפקחת. כנראה שאת הפתרון המשפטי כרגע הביאה האישה בכך שהנושא לא מוסדר כלל כרגע, אז כל הקודם זוכה, דבר שנראה חוקי לחלוטין. לא תזיזו דברים ותמיד תמצא סיבה למה לא, לא יקרה כלום.

תודה על תשובה עניינית!

רק הארה, כאמור, כל הקודם זוכה עם מכונית אחת לכל דירה. גם ע"פ התשריט וגם ע"פ החלטת ועד. אף אחד לא יכול לשים 2 או 3 רכבים בחניה על חשבון דירה אחרת.

ולנו אין שום בעיה עם זה כי כל עוד כל דירה חונה בחניה אחת לבחירתה תמיד תישאר לנו חניה אחת פנויה. לא משנה לנו איזו.

•  

• תוכן חדש...