Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, `Infinity כתב:

עכבר לוג'יטק MX MASTER 3S.

באותו עניין - Logitech Trackman Wheel שמשלב את היתרונות הבריאותיים והארגונומיים של טראקבול מבלי לאבד את הצורה המוכרת והנוחה של עכבר שולחני. את הראשון שקניתי ב-2003 הוצאתי לפנסיה רק באוקטובר שנה שעברה. מאז נוספו למשפחה עוד 4-5 ורובם עדיין בשימוש, אם כי הירידה באיכות מורגשת עם השנים. נמכר כיום בגרסה אלחוטית

• תגובות 178
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נוסטלגי, אבל אחת הקניות הכי מוצלחות שלי בשנים האחרונות:

מקלדת Keychron K10 HE. זה מקלדת מגנטית האל אפקט. ההקלדה על הדבר הזה כל כך כיפית, כל כך נעימה, שנאלצתי לקנות תיק מיוחד למקלדת וסוחב אותה איתי למשרד בימים שבהם אני עובד משם. 

image.jpeg.09fa5be4d0c5660af09ebca7b7e4dd45.jpeg

https://www.amazon.com/Keychron-Swappable-Adjustable-Actuation-Full-Size/dp/B0DXZ97PCG

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

יש הרבה דברים שאני יכול לכתוב עליהם אחלה דיל... בעיקר כלי עבודה וכל מיני דברים שעושים לי את החיים קלים יותר בעבודה וגם בבית.

אבל אם כבר נוסטלגיה - 

השנה היא 2005~.

נכנס לאחת מרשתות המרכולים הגדולות שיש להן גם מחלקת חשמל\מחשבים ושומע ממרחק רב צליל באס יפה ומדוייק.

מתקרב ורואה צמד רמקולים מגניב עם סאב וופר צנום על הרצפה. לא מאמין שהדבר הזה מוציא באס כמו ששמעתי (הרגשתי ?) ממרחק רב.
בודק את הדגם ורואה שמדובר ב Altec Lansing ATP3.
לא בזבזתי זמן באותו הרגע אבל כמה ימים אחרי קפצתי לחנות מחשבים ליד הבית וקניתי את הסט הזה. לא זוכר אם זה עלה בזמנו 300 או 400 שקל.

הוא עבר איתי כמה וכמה דירות, היה מחובר לכל מיני מקורות, אבל עד היום הוא עובד כמו חדש וכרגע הוא מחובר ל Mini-PC שאני משתמש בו כרגע.
באמת יופי של סט.

איציק

תמונה מהמרשתת:

image.png.11fbeade305f1ce6d7bf075d7a91cd7e.png

האלטק לנסינג האלה אגדיים (אם אני לא מתבלבל בדגם?), במשך שנים הן נחשבו הואליו פור מאני הכי טוב ברמקולים של מחשב, גם אחרי שהפסיקו לייצר אותם הם היו מבוקשים ביד2

• רעיון טוב! 1
פורסם

ב-2004 אישתי קנתה לאחד הבנים סט אלטק-לנסינג 1+2, היה עסק יקר מאוד. הבחור נהנה מהם תקופה קצרה יחסית (שנים בודדות), עד ששבקו חיים.

לפני 10 שעות, saar5555 כתב:

כשהיה שבוע אמריקה, לכבוד 200 שנה לאמריקה

זוכרים שבשבת הקרובה זה 250 שנה להכרזת עצמאות ארה״ה?

את חגיגות 200 שנה בארה״ב אף אחד בישראל לא זוכר. באותו יום (4.7.1976) התרחש חילוץ החטופים מאנטבה. אחד הימים השמחים בתולדות מדינת ישראל.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 56 דקות, flytomars כתב:

האלטק לנסינג האלה אגדיים (אם אני לא מתבלבל בדגם?), במשך שנים הן נחשבו הואליו פור מאני הכי טוב ברמקולים של מחשב, גם אחרי שהפסיקו לייצר אותם הם היו מבוקשים ביד2

לומר עליהם VFM זה כאילו קצת מעליב אבל בו זמנית נכון, כל זאת מבלי לגרוע מהעובדה שחוץ מזה שהוא VFM הוא באמת היה מבוקש מאוד גם ביד-2 הודות לזה שהיה מאוד מוצלח.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 11 שעות, zaf כתב:

איך שכחתי - רמקולים למחשב של אלטק לנסינג, קניתי ב 2004 למשרד, בעשור האחרון משמשים את המשרד הביתי . הסאב בנוי מעץ וממברנה מופניית לרצפת הפרקט . אני מכור לצליל שהם מפיקים.  

image.png.118ac6a303cb56bd4743bb4976c9a244.png

תמונה נוספת מהרשת

image.png.39601fb627ce3e11b3cc3a57f4a826b8.png 

זה באמת מוצר על זמני. היו לאבא שלי כאלה (אני בחרתי) המון שנים.

אצלי החליף אותם סט של SoundSticks 1

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, garicho כתב:

לא נוסטלגי, אבל אחת הקניות הכי מוצלחות שלי בשנים האחרונות:

מקלדת Keychron K10 HE. זה מקלדת מגנטית האל אפקט. ההקלדה על הדבר הזה כל כך כיפית, כל כך נעימה, שנאלצתי לקנות תיק מיוחד למקלדת וסוחב אותה איתי למשרד בימים שבהם אני עובד משם. 

image.jpeg.09fa5be4d0c5660af09ebca7b7e4dd45.jpeg

https://www.amazon.com/Keychron-Swappable-Adjustable-Actuation-Full-Size/dp/B0DXZ97PCG

קודם כל היא נראת מדהים,

אני ממש מבין אותך כי מקלדת מכנית זה עולם אחר. לא יכול להקליד על משהו אחר יותר.

יש לי להוסיף,

המקלדת הזו הוזמנה בדיוק לפני 4 שנים:

https://www.amazon.com/dp/B07KCRTN9Q?th=1

עובדת תקין כמעט 4 שנים. החלפתי לה סביב ה3-4 מקשים (מגיע איתה יחד)

Redragon K582 RGB Mechanical Gaming Keyboard, 100% 104 Keys Standard Layout Gaming Keyboard with Double-Shot ABS Keycaps, Dynamic 16.8M RGB Backlit & Linear Red Switch, Redefine Software Supported

מחפש משהו דומה במחיר של גג 60$ יש במקרה המלצות?
עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

ללא ספק SoundSticks 2 זה המוצר הראשון שאני בוחר בו.

אחרי 15 שנה של שימוש הם נשמעים ונראים מעולה. רמקולים בתקציב דומה היום לא נשמעים ברמה הזו.

image.jpeg.c076d2b49504990dfd1b171605efcc26.jpeg

את המוצר השני קניתי מיד אחרי החתונה (18 שנים).

מאז עברתי 4 דירות וכל פעם אני אומר לאשתי שכל עוד היא לא מארגנת שידות אחרות ליד המיטה אני מעביר את זו ויהי מה.

(כמובן שכל פעם יש לה כוונה לקנות שידות מעוצבות, ולי השידה הזו מספיקה)

image.thumb.png.84405bd53eb649f9151c403bf6af0925.png

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 4
פורסם
לפני כשעה, GTאי כתב:

image.thumb.png.84405bd53eb649f9151c403bf6af0925.png

יש לי בבית אוסף של 3 כאלה. איקאה..

60 שקלים...ואצלי שמתי אחד על השני.. שה הפך למדפים..באמת מוצר מצוין. גם חיזקתי עם דבק בין החיבורים... ולכה.

לפני שעה, גולדן191 כתב:

יש לי להוסיף,

המקלדת הזו הוזמנה בדיוק לפני 4 שנים:

https://www.amazon.com/dp/B07KCRTN9Q?th=1

ראית שרשום ש.Customers usually keep this item.

שזאת תווית שאמזון הוסיפו למוצרים טובים?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 5 שעות, saar5555 כתב:

ראית שרשום ש.Customers usually keep this item.

שזאת תווית שאמזון הוסיפו למוצרים טובים?

לא רוצה לחטוף את השרשור, אבל הכי קצר שאפשר:

יש מחלה חולנית בארצות הברית - אנשים קונים מוצר, הוא מגיע תוך יומיים, משתמשים בו, ולפני שמסתיים חלון ה"החזרה" - מחזירים אותו ומקבלים בחזרה את הכסף. ואז מתגלגלים למוצר הבא. בלי בושה ובלי חשבון. חיים על חשבון מנגנון ההחזרות של אמזון ולא משלמים כלום.

מה שראית שרשום זה משהו שהבוט של אמזון זיהה - למוצר הזה יש אחוז החזרות נמוך, שזה לכתוב במילים אחרות "נראה שמי שקונה את הדבר הזה משתמש בו באמת כי הוא צריך אותו". משהו כזה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, hans כתב:

מה שראית שרשום זה משהו שהבוט של אמזון זיהה - למוצר הזה יש אחוז החזרות נמוך, שזה לכתוב במילים אחרות "נראה שמי שקונה את הדבר הזה משתמש בו באמת כי הוא צריך אותו". משהו כזה.

תודה רבה על הזוית הזאת. מצד שני, ראיתי את זה על מוצרים כמו תיקי גב, או פולישר לאוטו, או כלי עבודה כמו מפתחות צינורות.  גם אם זה בוט, עדיין זה איזה שהוא מדד לאיכות, לא? בעיניי לפחות. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 3 דקות, saar5555 כתב:

עדיין זה איזה שהוא מדד לאיכות, לא? בעיניי לפחות. 

כן, זאת בהחלט נקודה חיובית. אבל המידע שהוביל אליה הוא קצת פשטני. :)

בגדים למשל - אחוז ההחזרות גבוה מאוד כי אנשים קונים בשביל איזה אירוע ואז מחזירים. אז אחוז החזרות גבוה על בגד מסוים לא יספר לך הרבה 

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 41 דקות, hans כתב:

יש מחלה חולנית בארצות הברית - אנשים קונים מוצר, הוא מגיע תוך יומיים, משתמשים בו, ולפני שמסתיים חלון ה"החזרה" - מחזירים אותו ומקבלים בחזרה את הכסף.

נ.ב

אבל באמאזון נראה לי שקונים מכל העולם, ואולי הם יודעים לסנן את "עודף" ההחזרות של האלמנט התרבותי בארה"ב. 

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 16 שעות, hans כתב:

(ברקע גם מס׳ 5, תקינה, לא משתמש בה בכלל כי 6 עושה הכול)

בכל זאת, מאחר ואנחנו בפורום רכב, המעמד מחייב וגו. 

מוכר? :lol:

רציני, אם אתה מעוניין למכור את ה-5 שלך דבר איתי. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...