Jump to content

fusion-x

  • הודעות

    1,867
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

1 עוקב

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    מרכז

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של fusion-x

נהג שודים מדופלם

נהג שודים מדופלם (7/14)

106

מוניטין

1

תכנים שנפתרו

  1. יש לך גם את המוסך של אופיר "המכונאי האקדמאי" ברחוב הרכב 12 ת"א.
  2. @aka77 החלפתי במאור מצברים ב1200 ש"ח עם שנתיים אחריות.
  3. לפני כשבועיים התחילו להופיע פתאום, כל מיני התראות של תקלות על לוח המחוונים בגולף דור8 (2021). החשוד העיקרי מבחינתי היה המצבר המקורי, בן כ-4.5 שנים שכנראה עשה את שלו. למרות שלא הייתה שום בעיה בהתנעה החלטתי להזמין באותו היום, מצבר של ורטא 70 אמפר AGM (כולל התקנה עד הבית). לאחר החלפת המצבר ההתראות הפסיקו.
  4. מניסיון אישי - אבי ממוסך הציר בסגולה פ"ת - כפי שהומלץ מעליי.
  5. fusion-x

    קופרה לאון 2025

    מעניין אם תהיה קופרה לאון 2.0 עם 204 כ"ס, כמו שהגיעה עכשיו לישראל הקופרה פורמנטור 2.0 עם 204 כ"ס 4X4 - במחיר 229,900 ש"ח.
  6. תנסה את אלי קראדי מהוד השרון (אם זה לא רחוק לך מדי) - העסק שלו נקרא אוטופיקס. באופן אישי אין לי ניסיון איתו, אבל ראיתי בפייסבוק המלצות עליו.
  7. fusion-x

    עוקץ רכבים חדש

    @Ron Poh כנראה שלא הבנת איך העוקץ מתבצע.. העבריינים ביצעו כמה העברות בעלות פיקטיביות ברצף, כל פעם רשמו “בעלים חדש”, ובכל פעם כזו בעצם יכלו לפנות לעוד חברת מימון ולקחת עוד הלוואה כנגד אותו רכב..
  8. fusion-x

    עוקץ רכבים חדש

    @Ron Poh 1. השעבוד הוא בדיוק מה שחסם את האפשרות להעביר בעלות - רוב הסיכויים שברכב מהכתבה לא היה שעבוד ולכן הצליחו להעביר אותו 5 ידיים. 2. הדואר באמת בעייתי, מסכים שצריך פיקוח הדוק יותר, אבל עד שזה יקרה - השעבוד מגן עלינו בפועל. 3. טשטוש מספרים ברשת לא פותר הכל, אבל זה מצמצם סיכוי שינצלו מודעה ביד2/פייסבוק כיעד קל. 4. נכון, תמיד אפשר “לדוג” מספר ברחוב. ההבדל הוא שמודעות באינטרנט נותנות לנוכלים את כל החבילה על מגש - רכב שמוצע למכירה, עם תמונות, לפעמים גם שם וטלפון של בעלים. טשטוש מספר פשוט מקשה עליהם למצוא יעד קל. ברור שאין 100% הגנה, אבל ההמלצות הנ"ל מורידות משמעותית את הסיכון.
  9. fusion-x

    עוקץ רכבים חדש

    תודה על השיתוף @shake - הטיפ עם השעבוד הוא שימושי ביותר! הכנתי מדריך קצר, מקווה שיעזור איך להגן על הרכב מפני גניבת בעלות? 1️⃣ השחירו את לוחית הרישוי בתמונות ברשת. 2️⃣ אל תשלחו בוואטסאפ/מייל מסמכי רכב מקוריים או צילום ת"ז. אם חייבים - מחקו/השחירו פרטים רגישים. 3️⃣ בצעו שעבוד עצמי - שעבוד הרכב לטובת אדם/חברה שאתם סומכים עליהם (בלי לקחת הלוואה). 🔒 השעבוד חוסם כל העברת בעלות בלי אישור מהנושה, בתוספת תשלום אגרה במשרד הרישוי. איך עושים שעבוד עצמי בפועל ? פרטים מלאים זמינים בקישור הזה ב-gov.il בוחרים נושה אמין (בן משפחה/חבר/חברה בבעלותכם). ממלאים את שני הטפסים (זמינים בקישור הזה ב-gov.il) נספח א’ - בקשת הגוף המשעבד לרישום שעבוד. נספח א’2 - הסכמת בעלי הרכב הרשומים לביצוע השעבוד מצרפים: ת"ז של הבעלים, רישיון רכב, שני הטפסים חתומים. בעל הרכב ניגש למשרד הרישוי, או שולח מיופה כוח עם ייפוי כוח חתום ותעודת הזהות המקורית של בעל הרכב. משלמים אגרה ומקבלים אישור רישום (לשמור!). דגשים חשובים: השעבוד אפשרי גם בלי הלוואה - המטרה היא הגנה, לא אשראי. בעת מכירה אמיתית יש להסיר את השעבוד או להציג אישור מהמשעבד. בחרו נושה שאתם סומכים עליו במאה אחוז. שמרו את כל מסמכי רכישת הרכב ואישור השעבוד. בירור מול חברת הביטוח: לפני שמבצעים את השעבוד, כדאי לבדוק עם חברת הביטוח: האם יש צורך להוסיף את הנושה כ"מוטב" בפוליסה. האם יש השפעה על פרמיית הביטוח. כיצד יתבצע תשלום במקרה של טוטאל לוס או גניבה.
  10. fusion-x

    קופרה לאון 2025

    כששאלתי את הנציג הוא אמר במפורש שלאון (או השותף / נהג שלו), ינהג ברכב ולא היה ברור בכלל שאחר כך אני אנהג. קפצתי ספונטית לאולם התצוגה, המטרה העיקרית הייתה להתרשם מהרכב ולבקש נסיעת מבחן. אברר בהמשך מול אולם התצוגה בראשון לציון, אם הם מחזיקים VZ בתצוגה והאם גם הלקוח נוהג במהלך נסיעת המבחן (כפי שציינתם). תודה למגיבים.
  11. fusion-x

    קופרה לאון 2025

    רק אחדד, לא ביצעתי נסיעת מבחן, כי נאמר לי שלאון ינהג ברכב אז ויתרתי. לפי דבריך, יש מצב שהנציג לא היה מקצועי מספיק והטעה אותי.. אני לא מופתע בנוסף, כדי לבצע נסיעת מבחן צריך לקבל הצעת מחיר בכתב, הרגיש לי מיותר בשלב זה אם לא ניתן לראות את הרכב ולנהוג בו.
  12. fusion-x

    קופרה לאון 2025

    אנקדוטה קצרה לגבי ביקור באולם קופרה - חוויה אישית הגעתי לימי המכירות האחרונים באולם קופרה בבני ברק לחפש פורמנטור VZ - לצערי הדגם בכלל לא היה בתצוגה, ולא קיבלתי תשובה ברורה אם ומתי יהיה. הציעו לי להתרשם מגרסת 1.5, אבל זה לא משקף את תנוחת הנהיגה והמושבים ב-VZ, המראה הקרבי יותר וכו'. נסיעת מבחן? נסיעת המבחן מתבצעת כך שהנציג, לאון טאובס (נהג מקצועי), נוהג ומדגים את יכולות הרכב. ייתכן שהמטרה היא להראות את הביצועים במלואם ובצורה בטוחה. עם זאת, הייתי מצפה שחלק מהנסיעה יתבצע גם בנהיגה שלי, כדי שאוכל להרגיש את הרכב בפועל. גם בנושא הצבעים, היו רק אפור בתוספת מחיר וכחול ללא תוספת (של הפורמנטור 1.5), בלי אפשרות לראות את כל המגוון באולם התצוגה. בסוף, מעבר לאיכות הפלסטיקה הפשוטה בחלק מהאזורים (בעיקר בדיפוני הדלתות) שביאסה אותי במיוחד כי מדובר ברכב של 300K, הרגשתי שאנשי המכירות לא באמת ניסו להתאמץ ולמכור וחבל, כי חווית הקנייה ומעורבות הסוכן משפיעות לא פחות מהמוצר עצמו. אני זוכר שהגעתי לבצע נסיעת מבחן באיביזה 1.2 TSI בשנת 2011 בהרצליה פיתוח, היה לי כל כך כייף לנהוג ובסיום נסיעת המבחן הרכב הוזמן במקום. אם הייתי נוהג ב-VZ ומתרשם לטובה, יש מצב טוב שהייתי סוגר עסקה במקום - הכסף כבר היה מוכן..
  13. fusion-x

    קופרה לאון 2025

    מניסיון עם מנוע 1.5 TSI עם 150 כ"ס בגולף, הוא מאוד אנמי..
  14. הפוסט הזה של @Ziv עשוי להיות רלוונטי. https://carsforum.co.il/topic/719007-עשור-וחצי-של-היעדרות-וחזרה-לתחביב-או-סיפור-אחזקה-של-אלפא-גוליה-ספציאלה-2018/#comments בנוסף, 1. תצטרף לקבוצות של אלפא רומיאו בפייסבוק, כדי לעבור על הפוסטים ולהתייעץ. 2. יש מפגש בימי שישי באייר קפה באיירפורט סיטי, תוכל להתייעץ עם חבר'ה שמחזיקים את הסטלביו / ג'וליה וכו'.
  15. אולי @dalet11 מכיר, יש לו שברולט סוניק RS עם 1.8 טורבו.
×
×
  • תוכן חדש...