Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכור לי שנתקלתי בטענה שחלק מהזרועות עשויות לא רק מפלסטיק, כדי שיהיו עמידות לאורך זמן בשמש.

בפועל, יש סיבה לא ללכת על משהו סיני?

ואם אירופאי, מה דעתכם על המותגים השונים, חלקם חסרי אתר?

בלי אתר: כגון Loro (Cars245 מגדירים אותם איכות ביניים) שקשורים ל-Abakus, או Kamoka (איכות בסיס).

עם אתר יצרן אבל לא בהכרח מידע על מוצרים ספציפיים: Ackoja שמשמעותית יקר יותר (מוגדר איכות ביניים) או Magneti Marelli (איכות בסיס).

פורסם (נערך)

הפלסטיק יכול להשבר אבל זו לרוב לא הבעיה של המגב. הסיליקון ייגמר הרבה קודם בשמש הישראלית. טובי היצרנים כולל בוש TWINTIP וכדומה לא שורדים יפה בשמש. 

לכן כל מה שצריך זה מגב שקל להחליף בו את הגומייה (או הסיליקון). את הגומייה קונים לפי מטר . במגב מודולרי זה 5 דקות עבודה להחליף את הגומי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

המק"ט שלחת מכיל גם את הזרוע שמחוברת למנוע . ברוב הרכבים הבסיס ממתכת . הפלסטיק מעליו: קישוט. אם אתה מזמין את הזרוע : איך תדע אם זה יעלה על הבורג של המנוע ?

עריכה אחרונה על ידי save
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 30 דקות, save כתב:

איך תדע אם זה יעלה על הבורג של המנוע ?

ע"י הזמנת חלק תואם, כמו כל חלק אחר שצריך להתאים.

אני לא יודע אם זה מתכת לרוב, אבל כאן לפחות המקורי הוא פלסטיק (נשבר זיז) אבל אולי עם קשיחות או קופוזיציה עמידה יותר.

כללית לגבי זרועות מגב, אני רואה אזכורים לשילוב פייברגלס (למשל, מאמר ישן של אנשים מ-Valeo).

1.webp

2.webp

• מעניין 1
פורסם

גם אני מוצא לא מעט מידע על זה שמדובר בחומר מרוכב שעשוי מפלסטיק ומפייברגלאס, אך בשום מקום לא מצוין האם במקום שסופג את מרבית החום האם הוא עשוי מפלסטיק או מחומר מרוכב:

image.thumb.png.469fac4d81d9032c33d9f2f37b2b02f4.png

וזה החלק הרגיש להבנתי בכל הסיפור.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...