Jump to content

Camaro 92

  • הודעות

    1,663
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

1 עוקב

אודות Camaro 92

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Camaro 92

נהג שודים

נהג שודים (6/14)

662

מוניטין

19

תכנים שנפתרו

  1. צודק,ממבט יותר מעמיק זה אכן נראה כמו מד חום/טמפרטורה,אבל בכל מקרה זה לא רלוונטי כרגע עבורך לבדיקת נזילות במערכת,בהצלחה
  2. תבדוק אם בקצה יש סקאלה עם מעלות (°C / °F) זה ככל הנראה מדחום. אם יש בקצה הברגה או מחבר מהיר לצינור זה כנראה מתאם לבדיקת לחץ פקקים כפי שציינתי קודם,פשוט קשה לראות בתמונה מזה בדיוק.
  3. זה אביזר שנועד לבדיקת לחץ לפקק עצמו,זה לא רלוונטי כרגע לבדיקה שלך לאיתור נזילות במערכת,בהצלחה
  4. לדעתי וניסיוני, אם המנוע קיבל לפי דבריך לאורך השנים רק שמן סינטטי מלא איכותי ובוצעו החלפות מסודרות, אני לא רואה סיבה מיוחדת לבצע פלאשינג אגרסיבי או חשש להמצאות בוצה במנוע.
  5. האם ההתראה/הנורה מופיעה בעיקר כשהמנוע חם, בפניות, בבלימות, או שהיא מופיעה באופן אקראי לחלוטין?
  6. נירו למיטב הבנתי השירשור מדבר על מצתים לסיאט איביזה ולא להונדה סיוויק
  7. ומה לגבי ביטול הצורך באישור רכב מיושן ממוסך מורשה לפני טסט לרכב אספנות,גם ירד מהפרק?
  8. לא. כן. ובנוסף עלול לפעמים לגרום לנזילות במערכת הקירור במקומות שלא היו קודם כפי שציין משה.
  9. שאפו, ובכל זאת, זו עבודה שנחשבת בטיחותית מהמעלה הראשונה וקצת יותר מורכבת מהחלפת רפידות בבלמי דיסק קדמיים שמאוד לא הייתי ממליץ לאף אדם ללא הסמכה,ניסיון וידע מקדים בתחום ואף השגחה צמודה לבצע לבד במיוחד אם זו הפעם הראשונה שלו.
  10. כן, חיבור מצבר רופף במיוחד ברכב מודרני בהחלט יכול לגרום בדיוק לתופעה שתיארת כולל כיבוי מוחלט של הרכב באמצע נסיעה ואיבוד כל מערכות החשמל.
  11. לא.מרצדס
  12. הייתי מהמר יותר על מצבר עייף/ישן מאוד הקרוב להתפגרות ודורש החלפה בהקדם מאשר אלטרנטור תקול הזקוק להחלפה/שיפוץ.
  13. חברה לא מוכרת כאחת מהיצרניות הגדולות והוותיקות של שסתומי EGR כמו Pierburg, Wahler או Febi Bilstein. נראה יותר כמו מותג aftermarket/מותג מדבקה כלשהו שמשווק חלקים ממפעלים שונים, כנראה סיני או טורקי, ולא יצרן OEM אמיתי עם פיתוח עצמאי.
  14. כבר לא מחלקים מדבקה בסיום הטסט
×
×
  • תוכן חדש...