Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי Soundsticks דור 3 שמצאתי ברחוב, היו קצת מוזנחים ומפורקים, פירקתי אותם לגמרי והרכבתי מחדש כמעט מ- 0 אחרי ניקוי מקיף וטיפה הלחמה.

מצאתי אותם לפני 5 שנים, כרגע הם משמשים אותי במחשב הזמני שלי, עד שאקנה את המפלצת הבאה. 

רוב הזמן מסתדר עם ה- Auto Standby, אבל כבר למדתי להתחשב בזה:

לפני 22 שעות, KoF-sHeLeG כתב:

התוצאה של זה היא שכל פעם שאתה מנסה להקשיב למשהו, אתה צריך לחכות 2 שניות שהם ידלקו בעקבות הסאונד, וככה יוצא שאתה מפספס את ההתחלה של מה שניסית לשמוע.

לפעמים מעצבן, אני כבר התרגלתי.

חשבתי לקנות את הדור החדש שנמכר עכשיו בבאג, עדיין מתלבט אם לקנות אותם, או להשקיע במערכת רצינית יותר, יחד עם המחשב הבא.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 178
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי זה יקר יותר אבל הrig שאתה יכול לייצר בהשקעה מאוד קטנה היום זה ברמת היי אנד לחלוטין

סטאפ שמבוסס על topping d10 וספק כוח שלהם 48 וולט עם מוניטורים מבוססי דייטון או משהו סיני טוב מצומדים לסאב אקטיבי יד2 ואתה בעולם אחר של סאונד.

ני האו!

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 12 שעות, Pavlik כתב:

חשבתי לקנות את הדור החדש שנמכר עכשיו בבאג, עדיין מתלבט אם לקנות אותם, או להשקיע במערכת רצינית יותר, יחד עם המחשב הבא.

הם הבחירה הנכונה אם אתה רוצה נוחות ושקט, וגם העלות שלהם לא גבוהה במיוחד.

הם נותנים תמורה מעולה לאגרה, והעיצוב שלהם עושה כיף לראות אותם.

פורסם
לפני 20 שעות, GTאי כתב:

מה שאתה מתאר נקרא Auto Standby.

זה אכן מבאס מאוד ברמקולים של מחשב (בשיחות זום זה אפילו יותר מעצבן)

בSoundSticks זה נכנס החל מדור שלישי, ולכן בדור שלי אני לא סובל מזה. 

אגב, לאחרונה חיפשתי להחליף אותם, וכל רמקול טוב שהיה רלוונטי כלל את התכונה הזו ונפסל מראש. הפתרון להחלפה למשהו טוב הוא 2  רמקולים פסיביים (ולא של מחשב) עם מגבר שמתחבר למחשב. לא זול.

וואי, בזום זה היה הכי גרוע. אם לא הייתי זוכר להפעיל איכשהו איזה קול במחשב כדי להדליק אותם לפני שאני נכנס לשיחה, פשוט הייתי מפספס את הכמה שניות ראשונות שלה.

באמת חיפשתי המון זמן להחליף אותם לרמקולים בלי השיט הזה עד שמצאתי את אלה - Logitech Z625:

מערכת רמקולים לגיימרים 2.1 ערוצים + סאבוופר Logitech Z625

נשמעים מעולה, לטעמי טוב יותר מה-SoundSticks, והכי חשוב כפי שניתן לראות יש להם כפתור הדלקה פיזי.

הם לא זולים, אבל שווים את הכסף לדעתי. מגיע להם מקום בשרשור.

פורסם

זה מוצר שכבר קיבל ממני סיקור בעבר - ועברו אני מניח 3-4 שנים ככה קל מאז שרכשתי אותן 

Anker SoundCore Life Q35 - אזניות ANC (ביטול רעשים אקטיבי - הכוונה לביטול רעשי סביבה) שהן OVEREAR 

image.png.f5826afff89e37eeccc84f1c46d23e7d.png

תומכות בתקן רזולוציה גבוהה חוטית ואלחוטית, הזרמה בקצבים גבוהים ובאמת עד היום הן נשמרו כחדשות בכל פרמטר למעט דבר אחד וזה הPADים שהוחלפו מהמקוריים שאמנם היו יותר אוטמים ומבודדים - אבל החדשים, שעלו פחות מ10 שקלים - רכים יותר, עם ג'ל קירור במשטח שנוגע מסביב לאזניים, הפך את האזניות האלה מתענוג - לתענוג מוחלט. 

הליך ההחלפה -  2 דקות עבודה בלחץ לכל צד. 

מבחינת סאונד - הן לא מאכזבות, הבאס בהן טיפה על הצד המוגזם אבל לא חסר להן מיד או גבוהים.

לאחוית יש BOSE QC טובות ולחבר בעבודה יש סוני MX5 אם אני זוכר נכון את הדגם - לא מוצא פערים ברורים או הצדקה להתאמץ עד היום בפן הסאונד. 

מבחינת בידוד רעשים הן גם נהדרות. 

איכות שיחת טלפון - כנראה פחות טוב ובאמת שם הן נפלו ברוב הסקרים. 

נוחות - טובות מאוד! אבל שום דבר... שום דבר לא מתקרב ללוג'יטק G435 במובן הזה. 

הסוללה מחזיקה כמות שעות מגוכחת - בלי ביטול רעשים 60 שעות עם 40 וזה מרגיש ככה באמת - אני יכול לצפות בעונות שלמות של סדרות, מספר סרטים - לפני שאני צריך להטעין אותן שוב. 

בחמש דקות הטעינה הראשונות - הן מאפשרות 4 שעות שימוש. 

בשביל ה80 דולר שהן עלו לי (כולל מיסים ומשלוחה) - אחת הרכישות.

לאודיופילים - לא. זה אוזניות לכיף, לצפיה בסרטים, סדרות, לשמוע מוזיקה בטיולים, להתבודד מהעולם קצת - להאזנה קריטית יש לי משהו אחר אבל השימוש בו הוא רק לצורכי רפרנס בד"כ - אני פשוט משתמש באלו.

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 8 דקות, lanosforce כתב:

Anker SoundCore Life Q35 - אזניות ANC (ביטול רעשים אקטיבי - הכוונה לביטול רעשי סביבה) שהן OVEREAR 

יש לי 2 זוגות של Q30

אחד שימש אותי שנתיים ואני חושב שהמיקרופון שם חצי כוח כבר

השני מעולה גם לשיחות, לשמע להכל.

ה Q35 עדיף משמעותית על ה Q30? היה לך Q30?

• אהבתי 1
פורסם

קניתי את הQ35 בזמנו בעקבות המלצתך ונהנה מהם מאוד.

אני לא אודיופיל אבל כן רגיש למוזיקה באיכות טובה. מבחינתי האיכות שלהן עונה על הכל הדרישות. 

שומע איתן בעיקר מוזיקה. סרטים אני רואה רק בטיסות וגם אז משתמש בהן.

שיחות טלפון לא ניסיתי, לא נוהג לשוחח יותר מידי.

המלצתי עליהן לחבר. הוא ביקש שאזמין לו, אבל לא מוצא אותן יותר ביליאקספרס. רק Q45. 

יודע איפה אפשר להשיג?

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ה45 זה הדגם הכי גבוה אבל בתמורה למחיר ה35 נותנים כבר את מלוא התמורה.

אחכ הם הוציאו דגם עלות תועלת שנקרא life אותן רכשתי לאבא שלי והוא עד היום רואה איתן טלוויזיה וסרטים כשהוא רוצה להנות מבלי להפריע לבת זוג.

האם ניתן לקנטת היום q35?  לא יודע לענות אבל אם הן לא צצות בשום אתר פשוט תקנה את ה45

נדמה לי של30 היו כמה פיצ'רים פחות של שימוש ונוחות אבל לא זוכר אם משהו מעבר.

בכל מקרה יצרן ממש טוב של פתרונות סוללה ושמע.

Pioneer TS-X150

פורסם

ה Q30 אלה האוזניות שאני מדבר איתן שיחות טלפון ארוכות בקיץ למרות שחם (חובה מזגן)

ועושה איתן גם כלים, למרות שאין מזגן

מעדיף אותן על ה X11 או X10 של אנקר, יש לי אותן גם, תמיד מתבלבל בשם הדגם

פורסם

אצלי זה הגיע אחרי שקניתי באופיס דיפו אזניות שהגיעו עם שם שכולו, באנו לשווק לך משהו...

black death

אבל וואלה הן היו סהכ חביבות והתאמתי להן פדים dri fit שלא מזיעים מהר

היום הן בסלון של ההורים של אשתי, עדיין בשימוש.

וזה אחרי ששמעתי beats studio בזמנו וממש התאכזבתי ביחס לעלות לשהן, לא הייתי מוכן לשלם את הסכום ולא הבנתי למה ראפרים מצדיקים את ההייפ. הם בדכ לא האמת ויש לי לזה דוגמאות קיצון הרבה יותר גרועות בשם קריטיקל מאס למשל

סאב וופר לרכב ב12 אלף דולר למי שתהה

ואז שמעתי את הסוני ואת הבוז שוב כי זכרתי שבבסט ביי בניו ג'רזי שמתי את הqc על הראש והקריין בעמדת ההדגמה אמר אבל האם אתה שומע את הרכבת? ולא.... לא שמעתי עד שהורדתי אותן מהראש.

אבל המחיר... נכנסתי לאתה צינור, כלומר יוטיוב והתחלתי לעבור על ביקורות לאזניות anc וככה הגעתי לq35 ובאמת, קיבלתי את מלוא התמורה.

• אהבתי 1

Pioneer TS-X150

פורסם

האמת לא אבל תחפש ביקורות של ערוצים שיש להם הרבה עוקבים.

• רעיון טוב! 1

Pioneer TS-X150

פורסם

אני אמנם לא משתמש המון במברגים, אבל אני כן אוהב כלי עבודה איכותיים שכיף לעבוד איתם. את ה- WIHA centrofix יש לי כבר מזמן והוא לטעמי עדיין אוחז הביטים הטוב ביותר שיש, את ה- Klein רכשתי לאחרונה כי אני תמיד מעדיף ראש כדורי כמו של Vessel, הוא לא אוחז את הביט עם אפס תזוזה כמו ה- centrofix של WIHA אבל הוא בסך הכל מעולה. בקיצור, שני מברגים מומלצים במחיר סביר, כמובן שצריך להשלים עם ביטים באורכים שונים. 

• אהבתי 2
פורסם

יש לי סט מברגים של PB Swiss tools. הביא לי אותו איש תחזוקה של המפעל בקיבוץ כשהייתי בתיכון והוא נראה כמו חדש עד היום, כ-40 שנים אחרי. 

יש 4 מברגים שטוחים ו-2 פיליפס שנתפסים, לתוך ידית ועוד ושני מברגים עדינים, 2.5 ו-3 מ"מ, שיש להם ידית. הכל יושב בכיסוי נגלל.

דומה לסט הזה אבל לא בדיוק. 

לא יודע איך, אבל הפיליפסים יושבים בברגי פיליפס הכי טוב מכל המברגים שעשיתי בהם שימוש. גם הראשים השטוחים מצויינים.

היחידים שמתקרבים אלו מברגים של USAG האיטלקיים. 

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
בתאריך 28.6.2026 בשעה 12:05, saar5555 כתב:

20240428_103329.jpg

אמור להיות במקס סטוק תוצרת טורקיה. משהו דומה לזה.

בתאריך 28.6.2026 בשעה 23:53, GTאי כתב:

image.jpeg.c076d2b49504990dfd1b171605efcc26.jpeg

פיקנטריה - שמעתי ממישהו שהוא השתמש במקלות בתור דילדו כשהיה עם מישהי. 

• מצחיק 4
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...