Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 178
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי מסיר דבק על בסיס הדרים ממליץ על goo gone

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

יש לי תכשיר של (ביבוא של, יותר נכון) יעקובי להסרת מדבקות. 

אני דווקא אצטרך משהו כזה בקרוב. 

לא הרבה בכלל. אבל התהליך בלי הכלי הזה פשוט מבאס אותי. לא כיף. 

כלי כזה עבורי זה אוברקיל, אבל ממש תענוג לשימוש. כתבתי את זה.

הרבה מאד פעמים אני מתעסק עם חוטים של אלקטרוניקה דווקא, ולא של חשמל. הם קטנים ודקיקים. שם זה הסיוט האמיתי. הכלים הידניים הרגילים פשוט מורטים לחוטים הדקיקים האלו את הצורה, החשיפה לא מצליחה, צריך לקצוץ ולנסות שוב, לא סימפטי בשבילי. ובשביל השקלים הבודדים יחסית שעלה לי, שווה כל גרוש.

ולחשוף את הכבל עצמו עם יפנית. מוכר. ;-)

ברווז בשבילך, אף פעם לא מספיק לבעל מקצוע שעוסק בחיווט.

20260713_182354.thumb.jpg.6996e142811f941d88c951794d297314.jpg

עריכה אחרונה על ידי viper83
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, lanosforce כתב:

FNIRSI HS-02

רכשתי אחד כזה כאשר הייתי צריך להחליף מצלמת רוורס ובגלל התצורה אצלי נדרש לפרק את בית המצלמה ולהלחים את החיישן עצמו והלוח שלו לחיבורים המקוריים (לא רציתי למתוח שוב כבלים לאורך הרכב). עם מלחם פשוט שהיה לי זה היה סיוט ולא ממש צלח, עם זה, אחרי קצת התנסות מחוץ לרכב, זה היה משחק ילדים. 

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, baer כתב:

את האחד הזה אני לא מכיר, אם אתה אומר שהוא טוב זה אחלה.

מסורבל = יותר גדול מזה:

Precision Wire Stripper/Cutter - 10AWG to 30AWG Wire (From 0.5mm ~ 4.0mm)

תיראה איזה חכם האינטרנט שיודע מה אני מחפש כדי לימכור לי

IMG_1760.png

• מצחיק 4
פורסם

בהמשך לכלים. משהו שאני לא באמת חושב עליו ביום יום אבל הוא בהחלט מעולה - סט מברגים של WERA, שאצלי איפה שהוא בין 15 ל-20 שנה. PH, PZ ושטוחים. 

במברגים אני קונה רק WERA מאז. הידית שלהם היא היחידה שנוחה לי ביד לעבודה. האחרים שניסיתי (ועברו דרכי הרבה) לא נוחים עד מכאיבים בזמן השימוש. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

מברגה של WORK שקניתי לפני כמה שנים עוד כשהייתי חייל לפני 6 שנים (סליחה מוותיקי הפורום)

שבאמת ביחס למה שהיא עלתה היא מעולה וגם סוללה די חזקה ,

הקטע האירוני שאבא שלי קנה אותה מברגה בדיוק ולגמרי במקרה חודשיים אחריי 

וגם קנה לה סוללה ספיייר מאיביי 

עריכה אחרונה על ידי Shay Shd Dave
פורסם (נערך)

מכונת תספורת זקן. של פיליפס. משנת 2020 איתי. יש עוד אחת רזרבה.

מערכת מקרו של סוני. הסאונד מספק אותי. הטייפ יש בו בעיה. והדיסק לפעמים קופץ. נקנה ב 2009. יש גם מכשיר DVD מהראשונים של פיוניר. יצור יפני. משנת 1999. נקנה מגיסי משומש. יש עוד DVD של פיוניר. נקנה חדש בשנת 2003. יצור כבר סיני. הוא מגמגם. 

IMG_20260714_164500_1.thumb.jpg.34d9cac61d59016f93932f27cc424eb7.jpgIMG_20260714_164549_1.thumb.jpg.fa7abf9ca7f1119740e8c7bacfb5a9b1.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • אהבתי 5

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
בתאריך 13.7.2026 בשעה 11:46, saar5555 כתב:

מצרף לשרשור..

51F-Ok9xuzL._AC_SL1000_.jpg

אוזניות של סוני - הקישור והתמונה מאמזון. אז כן, פעם בכמה זמן להחליף את הכריות - אבל בגדול מוצר מצוין. היום אני יותר שומע ברמקולים. 

רק עכשיו ראיתי את השרשור הזה. הצתה מאוחרת.

יש לי בול את האוזניות האלו שהחליפו את ה MDR-V2 שקניתי איש שם בסוף שנות השמונים ופשוט הפלסטיק שלהם התפורר
הם כמו חוויה דתית... אי אפשר להסביר עד כמה הם מדוייקות
בעצם אפשר, גם ספרינגסטין בדוקומנטריה של letter for you חובש אותן יחד עם כל הלהקה.
תקנו... תבינו!
image.thumb.png.6a47c533016f534d768a3d7cded8038d.pngBruce Springsteen new album Letter to You: How he wrote songs in 10 days |  Daily Telegraph

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 4
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מכשיר הליכה - חסך כבר לפחות פי 3 ממחירו בביטול המנוי לחדר הכושר.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכונת גילוח של פיליפס שרכשתי בדיוטיפרי בשנת 2010. 

מתגלח איתה יום יום. מטעין רק כשנגמרת הסוללה. עד היום הסוללה מחזיקה בכיף מעל שבועיים של גילוח יומי. 

מחליף סכינים כל 3-5 שנים, מנקה את הסכינים עם מברשת כל כמה חודשים. זהו. מוצר מושלם.

20260715_073406.thumb.jpg.47e9d631e0013a7da700d25320fcc793.jpg20260715_073343.thumb.jpg.a96ee1319d3c54e310b30ce1d16bc86a.jpg

• אהבתי 3

יום טוב גם לך

פורסם

אישית מעולם לא השתמשתי במכונת גילוח מהסוג הזה, אבל לכל סבא ממוצע הייתה מכונת גילוח של פיליפס שהוא רכש בגיל 20 והיא עדיין עובדת, אז כמובן זה היה עם חיבור לחשמל. 

פורסם

@Supertigre אתה מזכיר לי את מכונת הגילוח של אבי, בראון משנות ה-50, שהיתה מודבקת בסלילים שלמים של סלוטייפ ולא הפסיקה לעבוד (כמובן על חוט, לא אלחוט), עד שקנה חדשה בחו״ל.

אני מתגלח במכונות חשמליות מגיל 15-16 שזה בסביבות 1974 - מרבית הזמן בבראון. אני לא זוכר את המכונה הראשונה שלי, אבל בטוח שבתחילת שנות ה-80 היו לי, לשרות הצבאי (הייתי עתודאי) מכונות על סוללות AA לא נטענות (מכשיר כיס של סניו ומכשיר 2 סכינים של פיליפס), מאז שסיימתי את שירות השדה תמיד עם בראון נטענות, מחליף ראש חיתוך (או סט סכינים, תלוי בדגם) בערך פעם בשנתיים-שלוש, ואת המכונה פעם ב-10 שנים כדי להתחדש במשהו יותר משוכלל, מבחינת החיתוך והניקוי. הנוכחית שלי, בראון מסדרה 9,000, בת 8 שנים ומחזיקה 2-3 שבועות בין טעינות. גם זו שלפניה, נרכשה בתחילת העשור הקודם, עדיין שמישה.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העור שלי רגיש מאוד - מכונה לפעמים יכולה לגרום לי לפריחה אבל יש לי שתיים של פיליפס - אחת עם ראש 3D ולכן בקודמת כבר לא משתמש אבל היא תקינה ופועלת עד היום. 

יש לי גם את הטרימר של פיליפס שהוא אחלה גם. 

אבל אני בעיקר משתמש בסכין וספציפית בMACH3 של ג'ילט - מבחינתי כל סכין שהם הוציאו אחרי זה - לא מגלח באמת חלק אבל לעולם לא פוצע. כל סכין שהם הוציאו לפני זה - מגלח חלק אבל בקלות יגרום לחתכים - ה3 זה הסכין הכי מאוזנת שהם אי פעם יצרו, זולה משמעותית מהאחרים ונתולת גימיקים כמעט כמו הקודמים לה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאוורר תקרה. לא משנה איזה. מוצר משנה חיים.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...