Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרעי במתקפה חסרת תקדים על הרמטכ"ל: "איבד את זה, ניסה לעזור לגוש השמאל"

@ברווז בזה צריך להתעסק.

יימח שמו.

לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

פתאום שהכנסת מתפזרת והמניה של הליכוד בירידה, כל "הערכיים" מצאו את המצפון שלהם - אדלשטיין, אילוז, שרן השכל. 

שרן השכל - צודק, חגגה בטיסות עד הרגע האחרון ופתאום גילתה ששיקרו לה.

אדלשטיין ואילוז - עקביים נגד הממשלה בצורה עקבית ומוחצת, שגרמה לאדלשטיין להיות מסולק מועדת חו"ב כי עמד על כך שחוק הגיוס יהיה אמיתי. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

למה? 

למה דווקא בזה? 

בשביל מה? 

לא ברור לחלוטין מה עומד מאחורי הדברים? 

החבר בעל השררה בכנופיית חובשי השועלים המתים, אחד מראשי משפחת הדת המאורגנת, הג'יאהוד הפרזיטי, שמקדם בכל כוחו את השיט של תורתם סרבנותם, מדבר מילים לא יפות על מי שבמשך זמן רב מדבר על הצורך בגיוס חיילים נוספים?

בשביל מה צריך לגעת בזה בכלל. זה רק נותן סוג של לגיטימציה לטענה האדיוטית הזו שלו, לדבר על זה

הוא יגיד כל מה שהוא רק יכול כדי לקדם את התועבה שהוא מעוניין בה. הוא יכשיר בייקון ושרימפס על פיצה ביום כיפור, אם זה יעזור לו לקבל עוד כספים. ובחרתי במילה יפה ועדינה מאד, "לקבל", ולא זו שרציתי לכתוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, יובל .מ. כתב:

למה? 

למה דווקא בזה? 

בשביל מה? 

החבר בעל השררה בכנופיית חובשי השועלים המתים, אחד מראשי משפחת הדת המאורגנת, הג'יאהוד הפרזיטי, שמקדם בכל כוחו את השיט של תורתם סרבנותם, מדבר מילים לא יפות על מי שבמשך זמן רב מדבר על הצורך בגיוס חיילים נוספים?

בשביל מה צריך לגעת בזה בכלל. זה רק נותן סוג של לגיטימציה לטענה האדיוטית הזו שלו, לדבר על זה

הוא יגיד כל מה שהוא רק יכול כדי לקדם את התועבה שהוא מעוניין בה. הוא יכשיר בייקון ושרימפס על פיצה ביום כיפור, אם זה יעזור לו לקבל עוד כספים. ובחרתי במילה יפה ועדינה מאד, "לקבל", ולא זו שרציתי לכתוב.

עריכה.

הנה. על זה צריך לדבר: בעקבות "משחקי תקציב" של האוצר: צה"ל פספס רכש של 12 מסוקי אפאצ'י.

*מעניין שברכש צוללות, אין עיכובים משום מה.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם
לפני 32 דקות, ברווז כתב:

למה? 

למה דווקא בזה? 

בשביל מה? 

עריכה.

הנה. על זה צריך לדבר: בעקבות "משחקי תקציב" של האוצר: צה"ל פספס רכש של 12 מסוקי אפאצ'י.

*מעניין שברכש צוללות, אין עיכובים משום מה.

גם על זה וגם על זה.

אתה צריך למשוך את האנשים שנמצאים באמצע, אותם אתה צריך כדי לנצח. את אנשי הימין שכואב להם שהילד שלהם מקבל צו גיוס בזמן שהנכד של גפני לא.

להביא פה כל מיני תיאוריות קונספירציות שרק ישמשו אנשים כמו ינון מגל לשמר אותם זה להבקיע גול עצמי.

פורסם

תגיד, יובל, אתה מנוי של הארץ במקרה? מה שכתבת קודם, בדיוק הופיע שם בכתבה.

ועוד כמה נקודות.

("מה שווה עמוד שדרה שצומח ברגע האחרון")

ואפרופו קונספירציות, לטענתך. 

כבר היו תקדימים. 

מתוך אותה כתבה:

ציטוט

לפי הפרסום של יוסי ורטר אתמול, במשרד התחבורה מחפשים דרכים להגביל את טיסות השכר לפני הבחירות ולשבש את הגעתם של עשרות אלפי מצביעים. השלטון שנרמל את החיים תחת טילים וכטב"מים, הבהיר השבוע שרק איום אווירי אחד באמת מטריד אותו: ישראלים במטוסים. אפשר כבר לדמיין את מירי רגב משתטחת על האספלט בנתב"ג, את מרדכי דוד חוסם מוניות ביציאה מהטרמינל, ואת עמית סגל שואל למה הם לא הצביעו בהתנתקות.

זה כמובן לא יוצג כמאמץ לדיכוי הצבעה. בסך הכל בעיה תפעולית: "מצוקת סלוטים", "מחסור בחניות", "שיקולי בטיחות". השפה המכובסת שבה כל משטר מושחת הופך פגיעה בזכויות לעניין ביורוקרטי. רגב כבר סירבה בעבר לתגבר רכבות להפגנות נגד ההפיכה המשטרית, אבל דאגה להגדיל את מספר הרכבות והאוטובוסים לירושלים בזמן הפגנות החרדים. מבחינתה, תחבורה ציבורית היא תחבורה לציבור המצביעים הנכון. כל השאר יכולים לקפוץ – פיזית, כל הדרך לישראל, כי במטוס הם לא יגיעו.

• אהבתי 1

פורסם

וואו , יוסי וורטר והארץ...

לא הייתה לנאור ורטר שום בעיה עם אירועי כפר מימון, אז זה היה בסדר למנוע הפגנות כי זה מתאים לדעתו ולביטאון האנטשמי שהוא כותב בו.

• משעמם 1
פורסם

חרא בלבן, מהערוץ של דפנה ליאל

ציטוט

ברגע האחרון - מחטף מהותי  בחוק התקשורת.
קרעי מתכוון להכניס בהצבעות שמתחילות עכשיו שינוי דרמטי בהרכב המועצה המפקחת על שוק השידורים ובכך משלים השתלטות מלאה על הרגולטור החדש שרוצה להקים. נציג רשות האסדרה ונציג הממונה על התקציבים באוצר (נציגים עצמאיים ובלתי תלויים) יוחלפו בנציגים של נציב שירות המדינה (מינוי של נתניהו).
בנוסף גם נציג ראשי החוגים לתקשורת (שהיו אמורים להבחר עצמאית על ידי ראשי החוגים) יוחלף על ידי נציג מועצת הקולנוע (מינוי של שר התרבות).

IMG_20260716_164407_201.thumb.jpg.3d237d1d890ce2ace581eaebddc05b38.jpg

כל הפואנטה שהמועצה והרשות יהיו עצמאיות אבל כנראה שזה לא יהיה..

לוקח את כל מה שאמרתי על החוק, כעת אני לא תומך בחוק כזה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

ממה אתה מתלהב? אין לזה שום! ערך. כלום. נאדה. 

אז רצו. עשו? לא. 

הרבה מחברי הליכוד גם רוצים שהחרדים כן יתגייסו. עשו עם זה משהו? כן! הצביעו על ההיפך המוחלט. 

שום! ערך! נקודה. כלום ושום דבר. 

זה רק מחזק את הנקודה של גודל האפסיות של חברי הליכוד, שלא מסוגלים לעשות את הדבר הנכון גם כשהוא מושך להם בדש המעיל.

וואו בנאדם don't get yer knickers in a twist m8

אני לא מתלהב מכלום. מישהו העלה פה טענה, העליתי פה סברה שסותרת אותה, הגיעה מספר דקות אחרי זה ממש עדות שמה שכתבתי פגע בול. מעין כזה "אה איזה קטע".

לא כתבתי כלום ושום דבר מעבר לזה, אז אני לא מבין את התגובה המאוד, מאוד משולהבת הזו.

פורסם

LoL

זה קורה כבר קרוב ל3 שנים

Screenshot_20260716_192204_Chrome.thumb.png.45952ffa8b5ba5fb764688fcc2d7fdbb.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...