Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול תיקנתי פנצ׳ר בצמיג ולאחר פירוק הגלגל צילמתי כמה תמונות ואשמח לדעת האם עליי להחליף דיסקים כבר כעת (ומתי בכלל יודעים אם צריך להחליף?).

אציין כי ממש בקרוב הרכב יעשה טיפול שנתי. אני לא חוסך בחלפים (רכשתי פילטרים מתוצרת mann , רפידות בלם קדמי+אחורי מתוצרת ate, ושמן מוטול), אך מאחר שבנוסף לאגרת רישוי וטיפול עליי להחליף גם רביעיית צמיגים, אני מנסה לצמצם עלויות, במידה שניתן. בזמן אחר הייתי מחליף דיסקים בלי לחשוב יותר מדי אבל במקרה הזה אשמח לדעת אם אפשר לדחות את ההחלפה ולחסוך כמה מאות שקלים כרגע.

הרכב הוא פולו 1.2 90 כ״ס שנת 2014.

תודה לכל המגיבים!

IMG_3426.jpeg

IMG_3425.jpeg

IMG_3424.jpeg

IMG_3423.jpeg

IMG_3422.jpeg

IMG_3420.jpeg

IMG_3421.jpeg

פורסם

רק שהוא שאל לגבי הצלחות/דיסקים, לא הרפידות.

עד כמה שמוצא לרכב המדובר, הדיסק האחורי מתחיל בעובי 9 מ"מ, והעובי המינימלי המותר הוא 7 מ"מ.

פורסם

מצב של דיסקים אי אפשר לאבחן לפי תמונות. יש לבדוק את עובי הדיסק במספר מקומות, וכן לוודא שהוא שטוח.

ישנה אסכולה שאומרת להחליף את הדיסק בכל החלפה שניה של רפידות.

וישנה אסכולה שאומרת שאם זה עובד (כלומר, עובי מינימלי תקין, והדיסק שטוח), אל תיגע.

אני אישית מהאסכולה השניה. השחיקה של הדיסק זניחה לחלוטין ביחס לרפידות; ואם מחליפים רפידות בזמן, ואין התחממות יתר של הבלמים, גם לא אמורים להגיד למצב שבו הדיסק מתעוות.

רשמת שבזמן אחר היית מחליף דיסקים בלי לחשוב פעמיים - יש סיבה שאתה בכלל שוקל את המהלך? האם מישהו אמר לך שהם דורשים החלפה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...