Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. רוצה לקנות רכב עד 15,000 שח עדיפות לג'יפון. מחפש רכב חזק ואמין, המליצו לי על אאוטלנדר ויונדאי טוסון משנתון 2010. עקרונית אני לא מתקרב ליונדאי השאלה האם יש הבדל ברכב הזה? תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי יש לי סילברדו

טויוטה קורולה 2010

מיצובישי לנסר 2008 (משטובה)

ניסן טידה 2010 (הלך טוטאלוס)

פורסם

ב-15000 ש"ח אתה תרכוש בעיקר אחרים.

רכב בן 16 גם עם אמינות בסיסית (היסטורית) טובה בהכרח יסבול מלא מעט בעיות הנובעות מבלאי טבעי.

לכן: אם בכל זאת החלטת לרכוש רכב בתקציב הרזה הזה, חפש רכב עם הסטוריית טיפולים מוקפדת,  הדגם - פחות מעניין. 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן לנסר, אימפרזה, קיה פורטה, מזדה 3 אילו אופציות טובות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, יש לי סילברדו כתב:

מזדה 3 לפי מה שראיתי ביד 2 כשמגיעות לאיזור ה250,000 קילומטר הולך ראש מנוע

קשקוש.

יש למאזדה 3 מחלות ידועות שיכולות לגרום להתחממות של המנוע, הבולטת בהן היא סדקים במיכל העודפים של נוזל הקירור שאם לא עולים עליה בזמן הולך ראש מנוע או המנוע כולו.

מה שאני מציע למי שבכל זאת מחליט לרכוש רכב מזדקן זה החלפה מונעת של מיכל העודפים, צינורות מערכת הקירור אם יש בהם בלאי, ולפעמים אפילו רדיאטור.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעה, יש לי סילברדו כתב:

מזדה 3 לפי מה שראיתי ביד 2 כשמגיעות לאיזור ה250,000 קילומטר הולך ראש מנוע

מצוי אצל ישראלים תפרנים שמשתמשים במי ברז

אצלי יש פוקוס עם מנוע דומה 270K שתמיד השתמשו בנוזל אדום איכותי ולא אוכל גם כיום גרם מים ועולה עליות של הגליל בלי למצמץ ב''ה, אכן פסלתי הרבה רכבים על זה - שימוש במי ברז. מצוי מאוד במאזדות ולאנסר.

לשאלתך- סיויק עם ק''מ נמוך תעלה כ 10K מאזדה 3 צורה חדשה מ 2009 גם דומה.

לפני שעה, zvit כתב:

מחליט לרכוש רכב מזדקן 

ואני מוסיף לבדוק ששמו תמיד נוזל קירור איכותי

האויב מס' 1 של מנועי אלומיניום הוא מי ברז [ואם שמו שנים גם לא יועיל להחליף חזרה לנוזל קירור]

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...