Jump to content

Pika007

  • הודעות

    1,087
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

  • ימים ב"תורמים ביותר"

    25

Pika007 שיחק אותה בתאריך אוקטובר 1 2025

התכנים של Pika007 היו האהובים ביותר!

צפיות אחרונות בפרופיל

5,387 צפו בפרופיל

הנקודות של Pika007

משקיען

משקיען (5/14)

2.8 אלף

מוניטין

  1. כן, הפיצ'ר המציק ביותר בכל מכונית שנהגתי בה אי פעם, וגם לדעתי המסוכן ביותר. מסיח את הדעת מנהיגה כל פעם שהוא מצפצף כי המערכת הרבה יותר מדי רגישה. קטסטרופה. ועל הדרך, גונב את המידע הביומטרי שלך ומעביר לממשלת סין.
  2. מה, אתה לא רואה את החשיבות העליונה בהצבת תנינים סביב בתי סוהר? טוב, jokes aside, אנחנו בהסכמה מוחלטת פה. מספר האנשים שלא יכמרו עליהם רחמיי גם אם יחטפו שבץ בממשלה הנוכחית לצערי לא ממש קטן. *שאף אחד לא ינסה לסובב את זה לאיזושהי טענה דפוקה שזו קריאה לאלימות.
  3. וואו בנאדם don't get yer knickers in a twist m8 אני לא מתלהב מכלום. מישהו העלה פה טענה, העליתי פה סברה שסותרת אותה, הגיעה מספר דקות אחרי זה ממש עדות שמה שכתבתי פגע בול. מעין כזה "אה איזה קטע". לא כתבתי כלום ושום דבר מעבר לזה, אז אני לא מבין את התגובה המאוד, מאוד משולהבת הזו.
  4. אני מניח שאתה יודע כמה אנשים התחלפו במשרד התחבורה בשנתיים-שלוש האחרונות? אני לא חושב שנשאר שם "עובד של המשרד", כנראה רק חבורה של בובות. זו גם הסיבה שכל הפרויקטים של המשרד די תקועים כבר הרבה זמן. וואו. אני כבר לא קורא YNET כמעט בכלל, אז תודה למציאות על הגושפנקא
  5. הם לא מפחדים ממנו. זה סינדרום קלאסי של משטרים סטייל המשטר הסובייטי ודיקטטורות דומות- כולם מזייפים נאמנות למנהיג, כי ברגע שמישהו סוטה לשניה מהדרך אפשר להפוך אותו למטרה ולחסל מתחרה אחד בקרבות הירושה. נראה לך שברקת עם כל האגו שלו נאמן לביבי? כץ? הם כבר לפחות 3 שנים עסוקים במזימות ליום שאחרי. אני מוכן להתערב על מחצית מרכושי עלי אדמות שאם היינו יכולים לקרוא את המחשבות של כל חברי הליכוד יש אחוז בלתי מבוטל, מהמר על לפחות 30-40%, שרק מחכים לרגע שביבי יעלם ויהיה אפשר להתקדם הלאה. בין אם אלו שרוצים שמלאך החבלה הזה פשוט יעלם כלא היה בגלל הנזק הכנראה בלתי הפך שהסב לליכוד, ובין אם אלו שרוצים שיעלם כי יהיה אפשר להפסיק לזייף נאמנות ולפעול איך שהם באמת רוצים.
  6. כמובן שהעניין הזה עוד בחיתולים ואישית אני לא חושב שהוא יעבור, אבל העיקר הכוונה- חוסכים? משקיעים וההשקעה שלכם גם מניבה? תאכלו תחת. -בעיקר בנושא קרנות ההשתלמות, אוויר לנשימה עבור חלק נכבד מהישראלים.
  7. "די לחרמות!" אמר מי שתקע לכל אחד ואחד מהשותפים האפשריים שלו סכין בגב, סובב אותה, צבע מעגל באדום מסביב למיקום הדקירה, צילם תמונה והעלה לאינסטוש עם התיוג "#אניעשיתי!!1" מכל אוצר המילים של gen alpha יש מילה שאני דווקא מחבב שמתארת את הבנאדם הזה בצורה מושלמת- delulu
  8. מסתכל על המחיר וקצת לא מבין איך היבואן מרשה לעצמו לבקש סכומים שכאלו לאור שערי המטבע. BRZ בגרסה הבסיסית עולה פה ביפן על הכביש 62,000 ש"ח חדשה מהסוכנות. גם עם 100% מס, עלויות יבוא ומה לא, זה לא 230,000 ש"ח אלא אם היבואן חזיר בצורה שקשה לתאר.
  9. מתי זה יגמר יובל? "חברים שלכם"? אני גם לא רואה שיובל עמית חתום על פסק הדין הזה או משהו. במדינת ישראל יש כמעט 1000 שופטים ועוד מספר לא מבוטל של אנשים בשלל תפקידים במערכת המשפטית. אז כל פעם שמישהו עושה החלטה גרועה או נותן גזר דין קל מדי זה "החברים שלכם"? ומה קורה שמשפט מתנהל כהלכה וניתן גזר דין הולם? (שזה בתכלס החלק הנכבד של המקרים, על כל דבר למעט מקרים בפרופיל גבוה לא תשמע בחדשות- כי אין ממש על מה לדווח) אין פה אדם אחד בכל השרשורפלצת הזה שיטען בפניך שמערכת המשפט חפה מבעיות ולא צריך לגעת בה, אז מה אתה רוצה להגיד פה חוץ מ, בפעם המי יודע כמה, להצביע על משהו חוסר מצביע רצון ולזעוק "הכל רע! ימח שמם!"
  10. אנחנו מתעלמים מההודאה של ביביל'ה שבטחון המדינה מופקד אךךךך ורקקקק בידיו של ראש הממשלה? (מגן הממלכה, הראשון לשמו, הכל יכול חוץ ממתי שלא מעירים אותו) הרגע הזה שכבר ברור שלא מדובר בפליטת פה- אלא בעובדה שאין שום בעיה לנגוד את עצמך כי הבייס כבר עד כדי כך שטוף מוח.
  11. בנוגע לחלק הראשון, הביטוי המעשי- צמצום/הפסקת שת"פ וסחר, בין אם מדובר על עסקאות פרטיות שלא מתבצעות או על דברים ברמה מדינית (הדוגמה המובהקת היא האמברגו המוחלט של טורקיה על ישראל, למרות שטורקיה כבר תקופה איננה ידידה של ממש- אבל הייתה שותפה גדולה לסחר) צמצום/הפקת שת"פ אקדמי, פה ישראל די סובלת בשנים האחרונות (מתבסס על הנתונים של מוסד שמואל נאמן- לא מוכר לי שהם "סמולנים בוגדים" ובעבר הראו תמונה די אמינה), ארגוני אקדמיה באירופה ורשימה ארוכה של אוניברסיטאות יוקרתיות צמצמו או חיסלו פרויקטים משותפים בשקט בשקט (ומי שפחות בשקט...) בעברי עבדתי במעבדה כלשהי באוניברסיטה כלשהי. היה עצוב לי לשמוע על שת"פ כזה שבוטל גם שם, למרות שאני לא יכול שלא לציין, המעבדה הזו כבר שנים עושה לנו חיל בעולם בצורה מדהימה דעת קהל- אני צריך להגיד משהו? צא לכל מדינה שהיא לא המחוזות השמרניים בארה"ב ותגיד "ישראל", את התגובה כבר תראה. *כמובן שאני לא סופר מצד שני מקומות כמו השכונות בפריז שמכילות יותר אלג'יראים מצרפתים או הגטאות בשוודיה ששיער בלונדיני לא נראה בשערם כבר שנים. בנוגע ללינקים, אתה יכול לשים פה לינקים ואני יכול לשים פה לינקים. אני יכול לשים פה מאות, בקלות. איזו מטרה זה ישרת? *יצוין שהכלכלה הישראלית היא משהו הזוי והערך הנוכחי של השקל הוא טרלול. אני חושב שגם אם ישראל הייתה מבצעת רצח עם בפועל וכל אדם בעולם היה מסתובב עם סכין ייעודית לרצח ישראלים, עדיין היו ממשיכים להשקיע פה כי זה משתלם.
  12. ישראל מדינת יבוא-יצוא שתלויה מאוד בחברותיה בעולם שמתחיל מאווווד להישבר להן ממנה, ולא עונה לשום הגדרה של המילה "חלשה", גם לא במובן הרחב, בטח שלא ביחס ליריבות האיזוריות. ישראל המוסדית גם טורחת לנופף בעובדה הזו בכל הזמדנות אפשרית. ההתנהלות של ישראל אותה אני מציג פה היא ההצהרות הרשמית של פוליטיקאים במערכת הפוליטית של ישראל בעיקר מהצד השולט כרגע (הקואליציה) ביחד עם התנועות של גופי המדינה, בין אם מדובר בצבא או מערכות אחרות. דעת הקהל של העם היושב בציון פחות זוכה פה להתייחסות. במבט זה, עליו מסתכלים רוב תושבי העולם, ישראל היא ילד"ז טורבו, אגריסיבי אבל בכיין בעת ובעונה אחת, ועל הדרך גם נכלולי.
  13. כי זה בערך מה שזה. יסלחו לי יושבי הפורום שעומדים להתהפך עלי אבל אין דרך אחרת כרגע להגיד את זה- ישראל מתנהגת בעולם כמו ילד"ז נכלולי. מצד אחד מעמידים פנים שאיכפת לנו מאוקראינה, מצד שני עושים דברים כמו מה שתיארת. אף אחד לא שוכח שמערכת היחסים עם פוטין חשובה לביבי ברמה האישית. חותמים על "הפסקת אש"- תוקפים כשמתאים לנו ("אבל הם הבריחו!"), זועקים זעקות שבר כשתוקפים אותנו. כל ביקורת , בין אם לגיטמית ובין אם לא מתויגת אוטומטית כ "אנטישמיות" בצורה כוללנית, בעוד שאנחנו מרגישים בנוח להעביר ביקורת נוקבת על כל אחד בכל חור וכל מצב. *שימו לב שאני מדבר על מדינת ישראל בצורה הרשמית והמוסדית, לא על כל ישראלי באשר הוא. בתור צופה מהצד, קל מאוד להבין למה לכולם פחות או יותר כבר נשבר מלשמוע על ישראל ואת ישראל. הקטע הוא שלא משנה כמה שק הטיעונים המוצדקים שלנו עמוק, עם התנהלות והתנהגות כזו זה לא שווה כלום.
  14. אפשר להגיד עליו שהוא דביל, שהוא מוכיח שהוא דביל כל פעם שהוא פותח את הפה, שהוא מלהג ומקשקש, אבל credit where it's due- לפיד שוב נשכב על הגדר. 7-8 מנדטים שהסקרים חוזים לו זו לא מפלגה נעלמת, עדיין, הוא היה יכול לרוץ לבד בלי בעיה, אבל לדעתי מדובר באדם שאחרי 13 שנה בפוליטיקה איכשהו עדיין לא הושחת והלב שלו עוד במקום הנכון. זה סף נמוך מאוד להיות שמח לגביו, אבל זה קצת מעורר תקווה לראות שעוד לא איבדנו את זה לחלוטין. להתאחד עם אייזנקוט לדעתי יגרור שלם שקטן מסך חלקיו ויצור מפלצת מרובת ראשים עם יותר מדי חיכוכים פנימיים
  15. כל אחד ואחד מהאמריקאים שאני מכיר, גם במסגרת העבודה וגם במסגרת פרטית (ומדובר במספר לא קטן שיושבים במספר מדינות מאווווווד שונות בתוך ארה"ב, עם נטיות פוליטיות שונות לחלוטין!) מחזיק בדעה הזו ברמת אינטנסיביות כזו או אחרת. אחד החברים הטובים שלי משם, רפובליקני ממשפחה רפובליקנית למהדרין, רותח וטורח לזרוק לי איזשהו משפט על זה כל שיחה כאילו אני השליט הבלעדי של ישראל, אני מחזיר לו כל פעם את הלינק של "find your congressman" לטעון את מה שאתה טוען פה כרגע זו נאיביות לשמה. אנחנו כבר הרבהההה מעבר לשלב זה. האמריקאי הממוצע, אגב, בטוח שארה"ב מממנת את ישראל באיזה 200 מיליארד דולר כל שנה ומערכת הבריאות של ישראל מסוגת לאפשר את מה שהיא מאפשרת בגלל מימון אמריקאי. הרוב לא מודע בגרוש לזה שכספי הסיוע לא מהווים אפילו 5% מתקציב מדינת ישראל.
×
×
  • תוכן חדש...