Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

(וכן, אני לא מציב את אדון מילר וסיהו באותה רמה).

אחרי עשרות שנים עם כסא משרדי בסיסי של איקיאה (זה מהעץ), רוצה לעלות מעט ברמה.  מגיע לי.

נמצא הרבה שעות (בבית) ליד המחשב, מקליד, לעתים צופה.  מחפש משהו נוח, ניתן לכיוון (לא רק מעלה ומטה כמובן.  למשל - אורך המושב), שיאפשר לי ישיבה ועבודה לזמן ארוך.  ויהיה עמיד.  יכול להרשות לעצמי הרמן מילר, אבל לא רוצה להוציא סתם כסף אם אין בכך צורך.

אין לי כל ניסיון עם הכסאות הנ'ל ולצערי גם לא ניתן בפועל להתנסות בהם לפני הקניה - ולכן פונה לחכמת המוני הפורום בתקווה שמכאן יבוא עזרי.  בנוסף, גם אשמח להמלצות לדגם ספציפי מתוך המבחר האדיר של היצרנים השונים.

וכרגיל,

בברכת חברים

ובתודה מראש.

פורסם

יש באיזור חיפה כמה חנויות המתמחות בכיסאות ובריהוט משרדי. אם זכרוני אינו מטעני הקניה האחרונה שלי - כיסא מחשב לבן הצעיר - היתה ב״מרכז הכיסאות״ (או אולי חנות מתמחה אחרת) בטירת הכרמל. המבחר בחנויות מסוג זה אינסופי, עשה סיבוב ובדוק מה מתאים לגב ולישבן שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

א.  תודה.

ב.  אני בספק שיש בחנויות האלו כסאות מעבר לסיני מדבקתי.

ג.  ולא פחות חשוב שלצאת להסתובב זה בעייתי מבחינתי.

פורסם (נערך)

מצד שני, כיסא הוא כמו נעליים. מצריך מדידה אישית. אתה לא יכול לקנות לפי נתונים יבשים. לא סתם לכל יצרן יש מבחר דגמים עצום, שונים זה מזה. וכנראה שהמדידה האישית חשובה דווקא לאור המגבלות ששלך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכסא ה"קלאסי" של הרמן מילר זה ה aeron אבל גם הוא מגיע במידות שונות. ויש להם עוד כמה דגמים.

אני גם חושב שכיסא כזה זאת טעות לא לשבת עליו לפני שרוכשים. יש להרמן מילר אולם תצוגה בארץ. היבואן הוא פיאטרו. האולם תצוגה היה בתל אביב לפי האתר כנראה שעבר לחולון. 

שווה לדעתי ליצור קשר עם היבואן אולי יש אפשרות להתרשם ממנו דרך משווקים במקום שיותר קרוב אליך אם יש כאלו. 

פורסם
לפני 11 שעות, dani666 כתב:

א.  תודה.

ב.  אני בספק שיש בחנויות האלו כסאות מעבר לסיני מדבקתי.

ג.  ולא פחות חשוב שלצאת להסתובב זה בעייתי מבחינתי.

כמינימום השורט-ליסט שלך צריך לכלול הרמן מילר ו-steelcase. אני מבין שיש כנראה קושי אובייקטיבי לצאת לדגום את הכסאות; עדיין, מומלץ מאוד ואף הייתי אומר בגדר חובה - לאחד הסטילקייס יהיה יותר נוח (ויש יותר מדגם אחד) ולאחר הרמן מילר, ולא תוכל לדעת זאת מראש. 

כמו כן חשוב להבין שהקטע של הכסאות האלו אינו רכות של כורסא ומיליון כיוונונים של כל דבר אפשרי. במיוחד הדברים אמורים לגבי ה"אהרון" שם זה ממש להפך. את הקטע שלו אתה תבין רק אחרי שהישבן שלך יהיה דבוק אליו במשך חצי יממה, וזה ירגיש לך אותו דבר כאילו ישבת רבע שעה.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...