Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור על תיקון צינור נשם. 

משתף בחוויה.

אני נוסע בכביש ובעצירה ברמזור אני מרגיש שהמנוע רועד בצורה לא רגילה. 

מפה לשם מחבר סורק ומעלה את הlive data , אני מגלה שיש כניסת אוויר ענקית למנוע. בגלל שאני בשומקום , אני חייב לנסוע. 

נוסע ואחרי חצי שעה עוצר.

פותח את המכסה מנוע וחושד במכסה שסתומים שאולי נפרץ או בpvc שיושב עליו. תוך כדי שאני נוגע במנוע אני קולט את הצינור חתוך לשניים. (מצורף תמונות).

מפה לשם אני מנסה עם סלוטייפ שהיה לי בעבודה להדביק את זה .. לא מצליח.. 

נוסע קונה דבק חבלה ומגלה שהדבק שלו לא כזה חזק. אז שמתי את הדבק חבלה ועליו איזולירבנד שאיזה חשמלאי שמצאתי נתן לי. המחשב מראה שיש רגיעה ביניקת אוויר ואני בנתיים מחפש חלופות בחנויות.אחד מציע לי דבק חבלה במיוחד לתיקונים האלה ב80 שקל ועוד.מחפש בחנויות חלפים- 

הבעיה שלא מוכרים את הצינור הזה לבדו. אין בפרוקיות ובשום מקום.. פשוט מוכרים את הסט של הצינורות והוא יקר החל מ600 שקל. 

חיפוש קטן באינטרנט ואני מוצא את הסט ב80 דולר עם משלוח. 

מזמין. את הפתרון נמצא כבר. 

בקיצור , נוסע ומגלה שהמנוע עדיין לא רגוע. הgpt מסמן שנסיעה במצב הזה יכולה לגרום לכל האטמים לנזול , לאכילת שמן ועוד. השמן והדלק יורדים במהירות שיא!. 

אני חייב פתרון. פותח את התא מטען ומגלה דברים מפעם.. דבק מהיר ששרד , חוט דייג ועוד כל מיני דבקים. 

מוציא הכל ורושם לai שיחשוב על קומבינה. 

הפתרון? מחבר את הצינור עם דבק מהיר לתפיסה ראשונית. מלפף 2000 כריכות של החוט דייג סביב השבר כדי ליצור "סד" (מעיין קיבוע) ועליו את כל הדבק מהיר שהיה לי. 

על זה אני מלפף דבק חבלה והאיזולירבנד בערימות. התוצאה? המנוע שקט והכל תקין. 

יפה. נוסע ככה שלושה ימים והכל תקין! 

אבל אני חושש שזה לא יחזיק בגלל החום הרב (יש בצינור אדי שמן) .

נוגע בדבק והאיזולירבנד פשוט נמס על הצינור. 

קופץ לטמבוריה ומוצא סיליקון שחור עמיד בחום. עוטף את הכל ושלום על ישראל. 

IMG20260716183216.jpg

IMG20260716183210.jpg

Screenshot_2026-07-14-20-38-32-81_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Screenshot_2026-07-14-18-47-45-23_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Screenshot_2026-07-14-18-49-16-77_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

• אהבתי 3
  • מבאס 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...