Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בכוונתי לרכוש רכב יד שנייה. יש לי תקציב מוגדר (עד כ-80k) וסינון החוצה של כל הרכבים שאינם יפנים או קוריאנים ובקרוב אתפקס על דגמים ספציפיים ודרישות ספציפיות אך לפני הכל אני חייב להבין כמה דברים אלמנטריים בנוגע לשוק הרכב של 2026, היות שהפעם האחרונה שקניתי או מכרתי רכב הייתה לפני 10 שנים ואני מניח שהשוק השתנה מאז באופן דרמטי. שאלותיי הן כדלקמן (אולי לחלקכם זה יראה הזוי כמה אני לא מחובר, אבל זה המצב): 
1. מה המחירון הדומיננטי היום? לפני עשור זה היה מחירון לוי-יצחק אבל כבר אז מחירון יד2 החל לכרסם בהגמוניה שלו, אז בשביל להתחיל לגבש רשימת רכבים שנכנסים תחת התקציב אני חייב לדעת באיזה מחירון להסתכל או כל מאגר נתונים אחר שמאפשר לדעת את שוויים בשטח של כל הרכבים המשומשים בישראל. 
2. מהן האופציות הקיימות ואם אפשר גם המומלצות לרכישת רכב יד שנייה. נכון ללפני עשור זה היה לוח יד2, מגרשי מכוניות (לאמיצים יותר) ו/או סוכנויות רכב גדולות עם או בלי טרייד-אין. מאז אני יודע שצצו כל מיני "פטנטים" כמו סוויץ', רכבי ליסינג ב-0 ק"מ וכד' (פרסומות שעברו לי ליד האוזן), אבל מה המצב כיום? האם לוח יד2 עדיין אמין או הפך לפלטפורמה לרכבי פח מצד סוחרי רכב או נוכלים? לוחות אחרים שדומיננטיים? מסלולים חדשים לרכישת רכב משומש שצצו בעשור האחרון? אשמח לסקירה קצרה סביב הנושא הזה. תודה.     

פורסם

1- מוכר יפעל לפי המחירון שהוא רוצה. אבל בסופו של דבר במידה והרכב יגנב או טוטלוס אתה מקבל לפי לוי יצחק.

2- ב 80 אלף לא תמצא רכב חדש 0 ק"מ, לכן מה שהיה נהוג פעם תקף להיום בתוספת קבוצות פייסבוק יעודיות לרכב אם יש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 49 דקות, yulianx כתב:

1- מוכר יפעל לפי המחירון שהוא רוצה. אבל בסופו של דבר במידה והרכב יגנב או טוטלוס אתה מקבל לפי לוי יצחק.

2- ב 80 אלף לא תמצא רכב חדש 0 ק"מ, לכן מה שהיה נהוג פעם תקף להיום בתוספת קבוצות פייסבוק יעודיות לרכב אם יש.

או קיי, אבל אם אני רוצה לקבל תמונה הכי קרובה למציאות של אילו דגמים של רכבים אסייתיים משנתונים 2020 ומעלה נכנסים בתקציב שלי באיזה מחירון/מאגר אני צריך להסתכל?  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...