Jump to content

יובל .מ.

  • הודעות

    353
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

  • ימים ב"תורמים ביותר"

    27

יובל .מ. שיחק אותה בתאריך יוני 17 2025

התכנים של יובל .מ. היו האהובים ביותר!

אודות יובל .מ.

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של יובל .מ.

נהג צעיר

נהג צעיר (3/14)

3.9 אלף

מוניטין

  1. אני מנסה להבין את הרצון שלכם תמיד ללכת נגד המדינה כדי להגיד "אמרתי לכם". אם היינו מסכימים למשוואה הזאת לא היינו תוקפים באיראן. ורגע של ינון מגל ברשותכם, שימו לב לכותרת: ישראל עוצרת את הסיוע ההומניטרי לרצועת עזה עד הודעה חדשה ישראל עוצרת את הסיוע!@#$!!@$ כמה זמן לדעתכם עד שזה יהדהד בכל האתרים הבינלאומיים? עיתונאים זה אנטי ישראלים ברמה הגבוהה ביותר, סתמו תפה יימח שמכם הכל בשביל הקליקים. אף אחד לא ייכנס לקרוא שזה בגלל שעוצרים את כל המעברים בגלל טילים בליסטיים, מבחינת האנטישמים זה עוד ניסיון של ביבי להרעיב את הרצועה.
  2. והנה גם הטילים לא איחרו להגיע.
  3. ממש לא, לא נירמלנו כלום. מי שרוצה שנחיה תחת איום טילים אלה חברים שלך לעבודה והשכנים שלך שצועקים פלסטלינה חינם. לא אנחנו. להזכירך שלפני חצי שנה שחטו שם 20-30 אלף מפגינים ועדיין מקרון מעדיף לגנות אותנו ולהטיל סנקציות על בן גביר שהצטלם עם פעילי משט תומכי טרור.
  4. אם נתקוף חזק והם יכילו, נגלה שזה צ'יקן. אם נתקוף חזק והם יתקפו חזרה במחשבה שזה עלול להחזיר מלחמה על מלא, מסכים איתך לגבי המחשבה על ההפסקת אש כולל לבנון. אם נתקוף דרדלה - כנל. רק להזכיר לך - לפני עם כלביא אמרתם לא יהיה כלום, לפני שאגת הארי כנל. אם נגלה שהכל פה מהלך מתוכנן של ביבי עם טראמפ, כולל ההדלפה של השיחת צעקות, וואלה אין מה להגיד, בעניין איראן הוא המלך. חוץ מזב כשלון מוחלט.
  5. נחזור לתגובה שלך מחר בערב נראה אם זה ציקן או לא.
  6. אלא אם זה חלק מהתוכנית להגיד "הנה איראן תקפו" כדי לחזור ללחימה כי הקונגרס מגביל את טראמפ מלפתוח במלחמה. ואז האיראנים הם אלה שנפלו בפח. אי אפשר כבר לדעת כלום במדינה הזאת באמת.
  7. רוצה שאצא פה קצת @פינדר ו @יבגניפ? אם לא הפיגוע היום בבוקר ביבי הכלב מטאטא את הירי של חיזבאללה מתחת לשטיח. מנ מניאק.
  8. תתעדכן נהגוס. מה תקנה? דוד ממוגן? סופה 4 שמייצרים במיוחד לצהל (והפסיקו)? אתה לא תמצא היום כלי במחיר הגיוני שייתן תנאים נורמליים ללוחמים שיתעלה בצורה מטורפת על מה שכבר קיים. אלא אם אתה רוצה שחיילים ייסעו על כלים ששימשו במלחמת סיני או משהו בלי מזגן ובלי חגורה. קיצר זה טחינת מים על כלום הכל טוב אפשר למצוא איזה הצבעה מכורה להמשיך להתעסק בה.
  9. יש 5 מקומות בדימקס, נניח מורידים ל-4 בשביל הנוחות, בעת הצורך לוחם אחד עולה על העמדה בפריקה זריזה. זה בדיוק המטרה של כלים כאלה, לא שחייל יעמוד בארגז בנסיעה של 120 קמ"ש על כביש 6. דרך אגב, אני אחזור על מה שאמרתי - אם הקריאה היא נגד הטנדרים האלה מבחינה צבאית, סלאמתק. אם מישהו טוען שבגלל זה אנחנו כמו חמאס, אז וואלה טעות בכיוון.
  10. לפי גוגל פנתר עולה סביבות המיליון דולר ליחידה, זאב עולה חצי מיליון דולר ולא מצאתי מחיר של זאב 2 שהוא יותר גדול ויקר. כמו שאתה יכול להבין גם התחזוקה שלהם לא בדיוק זולה. לא יודע, נראה לי שאלתור חצובה על דימקס זה יותר זול.
  11. עדיף שכל חייל יהיה עם מרכבה 4 ומזל"ט צמוד אבל מה לעשות שיש תקציבים? מי שנמצא בשטח יודע שהמאגים מורדים לאט לאט מהכלים הכבדים ומוחלפים במק"כ עם עמדות דרקונית, אז אם מצליחים לתת עוד כוח אש זמין, ברכה. מבחינתי תחלק כאלה גם לכיתות כוננות בישובים. עדיף לירות ממא"ג שמקובע לעמדה יחסית נורמלית מאשר לנסות לפרוק איתו ולחפש נקודה לירות. אני מבין שאתם תמיד מחפשים להיות נגד, אבל אתם מפספסים את הדברים שבאמת צריך לטפל בהם. ואני מבין פה את ההשוואה לנבלות שעלו על טנדרים כמו חמאס, אבל זה 2 מקרים שונים לגמרי שאין בהם שום הבדל. אני חושב שפיספסת, סלואי דיבר על הלינק הזה שהביאו בעמוד הקודם: מלקחי ה-7 באוקטובר: גם צה"ל יצטייד בטנדרים עם מקלעים - וואלה רכב ""ההאמרים מגיעים עם שמונה מקומות ואנחנו מוסיפים להם עוד שלושה, עמדה לפינוי פצוע בשכיבה, עמדת מקלע ומערכת קשר", מסביר סא"ל ש', ראש ענף ניוד ומערכות בחטיבה הטכנלוגית באט"ל." זה לא פלנגות, זה החלטה צה"לית מסודרת.
  12. מעדיף כוח זמין עם טנדר ומאג מאזרח שקופץ עם קיה פיקנטו.
  13. אני איתך, בוא תגייס את ה100 אלף משתמטים שמרשים לעצמם להפגין בשבת ואז נוכל לוותר על לוחמות. כרגע הם גם לא עולים ש.ג וגם מונעים מאחרות לעלות.
  14. איזה תוצאות יש בתורה שלכם? אם אני ושאר הסמולנים פה מפסיקים לשלם מיסים הילדים שלכם מתים מרעב וסובלים מעששת תוך חודש. ואם מפק"צ בסיירת מטכל חתם עליב מבחינתי היא לא מישהי ש*אתה* תרצה להתעסק איתה, אגב קטלניות.
  15. האישה הזאת אכלה חרא שנה וחצי בזמן שאנשים מהמגזר שלך גונבים לי את המיסים משתמטים וטוענים שהם לומדי תורה בזמן שהם בורחים לחופשה בתאילנד בשביל לתת בראש לליידי בויז.
×
×
  • תוכן חדש...