Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

גם אין תיעוד של שום ציוויליזציה עם ערים לפני יותר מ-5000 שנה.

צ'יפופו חולק עליך. 

image.thumb.png.5d03b7169e7677079cf3dd3a81b75430.png

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

החקלאות כמו שאנחנו מכירים אותה, הומצאה בערך לפני 12,000 שנה. 

היהדות לפני כ-3,000. וביהדות גם נטען שגיל כדור הארץ הוא סביב 6,000 שנה בלבד- החקלאות הומצאה פי 2 יותר רחוק מזה אחורה.

בוא, בחייך. 

חקלאות מעולם אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נו, אז בול 6000 שנה. מה זה אלף פה אלף שם בין חברים.

חשוד מאוד, אה?? 😁

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 8.7.2026 בשעה 10:49, יובל .מ. כתב:

image.png.38e8d1d55543ddf35525efec6a3c824a.png

ההודעה המקורית של צה"ל.

image.png.cec81fd78cf63960f6770e2fead32c18.png

טענת לוחמים מהחטיבה.

בהמשך לדיונים על כן לוחמות לא לוחמות - צה"ל משקר לגבי זה פעם אחר פעם.

זוהי גרסה של עוקץ, ואני מניח שהיא הנכונה:

"שלשום, במהלך סריקות מבצעיות בבינת ג׳בייל שבדרום לבנון, פעלו לוחמת היחידה א׳ והכלב מארס עם לוחמי גדוד 8112, גדוד מילואים של חטיבה 679.
הכוחות פעלו בתוך הריסות שבו אירעה בשבוע שעבר היתקלות, שבה נפצע לוחם מילואים באורח קשה.
במהלך הפעילות, מחבל חיזבאללה ששהה במבנה פתח באש לעבר מארס והרג אותו. א׳ הגיבה באופן מיידי, השיבה באש לעבר מקור הירי ונטרלה את המחבל. בהמשך הפעילות, לוחמי גדוד 8112 ירו לעבר המחבל והרגו אותו.
פעילותו של מארס סייעה בחשיפת האיום ומנעה מהלוחמים להיכנס למבנה כשעדיין נשקפה ממנו סכנה.
א׳ פעלה במקצועיות, באומץ ובקור רוח ברגעים קשים ומורכבים, כפי שמצופה מלוחמת עוקץ. אנו מבקשים להוקיר גם את לוחמי גדוד 8112, שפעלו בנחישות ובמקצועיות עם לוחמת היחידה ומארס להסרת האיום.
מחבקים את א׳, שאיבדה שותף לדרך ולמשימה. 🖤🐾
מדבריו של מ׳, לוחם גדוד 8112, בטקס הקבורה של מארס:
״הגעתי היום בראש ובראשונה להגיד תודה, להגיד כמה מזל היה לנו שהייתן איתנו בפעילות, ולכאוב אתכן את המחיר הגבוה שנאלצתן לשלם.
המחשבה מה היה קורה לולא הייתן שם קשה מאוד.
לאבד פרטנר זו חוויה מטלטלת. בזמנים כאלה אין נחמה, אבל בשם הגדוד, על שסיכנתן את עצמכן כדי לשמור עלינו, תודה.״
Oketz Foundation

פורסם
לפני 11 דקות, mikyl כתב:

זוהי גרסה של עוקץ, ואני מניח שהיא הנכונה:

"שלשום, במהלך סריקות מבצעיות בבינת ג׳בייל שבדרום לבנון, פעלו לוחמת היחידה א׳ והכלב מארס עם לוחמי גדוד 8112, גדוד מילואים של חטיבה 679.
הכוחות פעלו בתוך הריסות שבו אירעה בשבוע שעבר היתקלות, שבה נפצע לוחם מילואים באורח קשה.
במהלך הפעילות, מחבל חיזבאללה ששהה במבנה פתח באש לעבר מארס והרג אותו. א׳ הגיבה באופן מיידי, השיבה באש לעבר מקור הירי ונטרלה את המחבל. בהמשך הפעילות, לוחמי גדוד 8112 ירו לעבר המחבל והרגו אותו.
פעילותו של מארס סייעה בחשיפת האיום ומנעה מהלוחמים להיכנס למבנה כשעדיין נשקפה ממנו סכנה.
א׳ פעלה במקצועיות, באומץ ובקור רוח ברגעים קשים ומורכבים, כפי שמצופה מלוחמת עוקץ. אנו מבקשים להוקיר גם את לוחמי גדוד 8112, שפעלו בנחישות ובמקצועיות עם לוחמת היחידה ומארס להסרת האיום.
מחבקים את א׳, שאיבדה שותף לדרך ולמשימה. 🖤🐾
מדבריו של מ׳, לוחם גדוד 8112, בטקס הקבורה של מארס:
״הגעתי היום בראש ובראשונה להגיד תודה, להגיד כמה מזל היה לנו שהייתן איתנו בפעילות, ולכאוב אתכן את המחיר הגבוה שנאלצתן לשלם.
המחשבה מה היה קורה לולא הייתן שם קשה מאוד.
לאבד פרטנר זו חוויה מטלטלת. בזמנים כאלה אין נחמה, אבל בשם הגדוד, על שסיכנתן את עצמכן כדי לשמור עלינו, תודה.״
Oketz Foundation

1. הלוחמת אחות על מלא אם אני רואה אותה במסעדה משלם לה 3 ארוחות גם.

2. הפוסט הוא של עמותת עוקץ לפי מה שרשום שיש להם אינטרס לייפות את המציאות. מה לעשות שלפעמים המציאות לא מתכתבת עם תיאוריות.

3. איך אני מת על המילה הפיקטיבית "נטרול".

4. אני מניח שההנחה שלך היא לא הנכונה.

פורסם (נערך)

עצם הדיון בנושא הזה זה נטו להלבות איזה דיון שיקרי לא קשור למציאות כדי שתשכחו מדברים אחרים. 

ולמה אני אומר את זה?

כי מי הרג את המחבל, או ניטרל אותו, לא רלוונטי בכלל.

לוחמת העוקץ נמצאת שם כדי לתפעל כלב, זה הכול. יש תלונות על תפקודה? לא שמעתי על כאלה. 

שתי ההודעות עלובות ולא היו צריכות להיכתב בכלל. אבל צהובון ואנשים מטומטמים.

ומי שרץ לתקן, שזאת לא היא שהרגה, אלא מישהו אחר. מה זה משנה. גם כן פח אשפה.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

האמת שאני לא רואה עכשיו איך עוד מבצע שלשולי הארי / החלסטרה של דונלד שיסתיימו בעוד הרוגים, נזקים ומו"מ להפסקת אש ששווים לתחת כמו זאת שהופרה לפני יומיים יכולים לעזור לפופולריות של הליכוד. קשה להאמין שהוא ימרח את המבצע הזה כ"כ הרבה זמן כך שיאלצו לדחות את הבחירות, כי ככל שהוא מורח את המלחמה ולא משיג תוצאות לאנשים יותר נמאס ממנו והברקס שיקבל מטראמפ יהיה עוד יותר משפיל.

41SEzejcRoL._AC_.jpg.317f6d553ce2a89706f3e569f9a976e2.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, ברווז כתב:

החקלאות כמו שאנחנו מכירים אותה, הומצאה בערך לפני 12,000 שנה. 

היהדות לפני כ-3,000. וביהדות גם נטען שגיל כדור הארץ הוא סביב 6,000 שנה בלבד- החקלאות הומצאה פי 2 יותר רחוק מזה אחורה.

בוא, בחייך. 

אני לא טוען שבזכות החג יש חקלאות...

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

הפוסט הוא של עמותת עוקץ לפי מה שרשום שיש להם אינטרס לייפות את המציאות. מה לעשות שלפעמים המציאות לא מתכתבת עם תיאוריות.

ציינתי שזוהי הגרסה של עוקץ. אתה היית שם, יודע מה באמת קרה? אני לא, אבל אני מכיר את צורת העבודה של היחידה. הכלב הולך ראשון ואחריו הנוהג. לכן, יש סיכוי גבוה שהנוהג או הנוהגת יהיו הראשונים להגיב לאש. אין לי מושג אם הלוחמת הורידה ראש למחבל או פצעה אותו, אבל נכתב במפורש: "א׳ הגיבה באופן מיידי, השיבה באש לעבר מקור הירי ונטרלה את המחבל", וכן "לוחמי גדוד 8112 ירו לעבר המחבל והרגו אותו". אז איפה פה הבעיה?

לפני 6 שעות, David32 כתב:

לוחמת העוקץ נמצאת שם כדי לתפעל כלב, זה הכול.

לא הבנתי, מה כוונה "לתפעל כלב, זה הכול"?

• אהבתי 1
פורסם

לא הבנתי מה לא הבנת, אבל אם אתה ממשיך להתעסק הסיפור אתה משתף פעולה עם התרגיל שעושים פה, ולכן אתה הבעיה.

- By lifting money bags

פורסם

הגבתי להודעה של יובל. תרגיל בכארספורום???? הכל בסדר איתך? לא התבלבלת? אתה באמת מנסה להכתיב לאנשים מה מותר ומה אסור לכתוב באוף טופיק?

שאלתי מכיוון שמפעיל כלב הוא קודם כל לוחם, בדיוק כמו לוחם שמפעיל מאג, מק"ח או נ"ט.

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

תרגיל בכארספורום

תרגיל בישראל. ברור. נדחף ע"י מישהו כדי שיהיה רעש רקע לדברים אחרים. 

לפני שעתיים, mikyl כתב:

הכל בסדר איתך? לא התבלבלת? אתה באמת מנסה להכתיב לאנשים מה מותר ומה אסור לכתוב באוף טופיק?

אצלי הכול מעולה, אני מבין שזורקים לי חול לעיניים. לא כתבתי שאסור לך לכתוב על משהו, רק שאם אתה עושה זאת אתה משתף פעולה על התרגיל הזה ולכן אתה חלק מהבעיה.

באת לריב אני מבין. תהנה. 

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קוראים לזה ספין.

מנסים לגרום לאנשים להתעסק שטויות כמו מי הרג את המחבל ולא בדברים חשובים יותר כמו חוק יסוד לימוד תורה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, David32 כתב:

תרגיל בישראל. ברור. נדחף ע"י מישהו כדי שיהיה רעש רקע לדברים אחרים. 

תרגיל בישראל שלא מעניין אף אחד חוץ ממשתתפי הדיון בשרשור אוף-טופיק של קארספורום. אתה יודע על מה מדברים בקבוצות בפייסבוק? על כלב שנהרג, ולאף אחד לא אכפת מי בדיוק חיסל את המחבל. למה הגבתי? אך ורק כי אני מכיר היטב את היחידה, שום דבר אחר. 

• תוכן חדש...