Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

למדתי בבית ספר ממלכתי חקלאי, היו לי כמה חברים שרצו להניח תפילין ועשו להם בעיות, התחלנו מחאה שכל הבית ספר הניח תפילין באמצע הרחבה עד שהפסיקו לעשות להם בעיות.

אני באמת מאמין בחיה ותן לחיות, אז אם זה מתאים להם להניח שיהיה בהצלחה

גם אני הייתי תמים פעם ידידי. 

לפני 5 שנים, אם היית שואל אותי, התשובה שלי הייתה זהה לשלך- חיה ותן לחיות, שיעשו להם מקום מסודר ולא בזמן הלימודים עצמם (בהפסקה)- וזהו. בגדול זה גם מה שהחוק אומר. 

היום? חובה עלי להילחם בג'יאהוד הפרזיטי, כנופיית חובשי השועלים המתים. אסור ! לתת להם שום דריסת רגל ופתח צר להיכנס דרכו. אם לא אשמיע את קולי ואלחם היום, מחר לא יהיה לי איך יותר. 

צרצרים, כידוע, מצרצרים כדי למשוך בנות זוג למטרות זיווג. 

כמה חבר'ה צרצרים צעירים מטיילים להם בערב ומחפשים, אה, כן. כזה. עוברים ליד צרצר קשיש, חצי מת, שבקושי בקושי מצרצר. 

אחד מהם שואל אותו, "תגיד סבא, מה אתה מצרצר ככה. בגילך אתה מחפש עניינים? "

ענה להם, אם לא אצרצר- יצרצרו אותי.

אז צירצרו אותי מספיק. עכשיו אני נלחם. 

סבי נלחם עם הפרטיזנים, אני אלחם בפרזיטים.

אין לדת שום מקום בחינוך הממלכתי. אם כבר דוחפים לשם דת, שידחפו לשם גם טראנסג'נדרים, כדי לאזן, סימטריה ושות.

או מקום מסודר למואזין. למה מותר רק לדת אחת להיות נוכחת? 

לפני 36 דקות, Night Driver כתב:

פעילות מיסיונרית לא אבל מי שרוצה לעצמו שיהיה לו לבריאות.

זה מתחיל מהנחת תפילין. 

זה ממשיך עם לימודי תפילות. 

זה ממשיך עם חובת השתתפות בתפילות.

זה ממשיך עם שיעורי בית הקשורים לדת (אין לי מושג מה זה יכול להיות, לשמחתי).

זה ממשיך עם הדתה קשה יותר. 

פתאום הטקסים יהפכו להיות בהפרדה מגדרית.

איפה זה נגמר? כולם ידברו פרסית, כנראה, בדיוק כמו באיראן. רק עם חושך בגוון אחר.

מספיק עם הדת בחיי החילונים. 

רוצים לאפשר הנחת תפילין? סבבה, תעבירו את התנשמת למסגרת שמיסדה כבר את הנחת התפילין. זה יותר מותאם לחינוך שאתם נותנים לתכשיט ממילא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

ה מתחיל מהנחת תפילין. 

זה ממשיך עם לימודי תפילות. 

זה ממשיך עם חובת השתתפות בתפילות.

זה ממשיך עם שיעורי בית הקשורים לדת (אין לי מושג מה זה יכול להיות, לשמחתי).

זה ממשיך עם הדתה קשה יותר. 

לא. מדובר על הנחת תפילין עצמאית. שום גוף דתי לא ייכנס לבית ספר כי אם ייכנס תהיה מלחמה.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 דקות, ברווז כתב:

אין לדת שום מקום בחינוך הממלכתי. אם כבר דוחפים לשם דת, שידחפו לשם גם טראנסג'נדרים, כדי לאזן, סימטריה ושות.

דמיין שאני אגיד "אין מקום להומואים בחינוך הדתי".

פורסם
לפני 47 דקות, Night Driver כתב:

פעילות מיסיונרית לא אבל מי שרוצה לעצמו שיהיה לו לבריאות.

אתה הודגמה הקלאסית לצפרדע שמתבשלת לאט ולא מצליחה להבין שהמים החמים זה לא ג׳קוזי אלא מרק צפרדעים.

לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

כל עוד זאת החלטה שלו

יום לימודים בישראל מתחיל הכי מוקדם ב7:30 ולרוב יותר מאוחר. השמש זורחת בישראל לפחות שעה לפני זה.

כל תלמיד שרוצה, יכול להניח תפילין בבית.

המטרה היא לא הנחת תפילין, אלא פרובוקציה שנועדה לסמן מי בעל הבית ולצייר את המנהלים כשמאלנים בוגדים, ערב רב (לא יהודים).

וכמובן זה יהיה ״מרצון חופשי״ בדיוק כמו שההחלטה של כל ח״כ שהסריט את עצמו מצביע למבקר המדינה, היתה החלטה חופשית.

image.png.219fb86980e009db6615fbad98a69294.png

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אתה הודגמה הקלאסית לצפרדע שמתבשלת לאט ולא מצליחה להבין שהמים החמים זה לא ג׳קוזי אלא מרק צפרדעים.

הייתי בסרט הזה.

כשהביאו איזו קבוצה דתית לבית הספר של הבנות שלי פוצצתי את זה אבל כשעשו מסיבת ספר תורה לא היתה לי שום בעיה עם זה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1. כמו תמיד, כשקשה רצים לעולמות ה"פאשיזם".

2. גם כשאני הייתי ילד אמרנו "תוציא את הלשון נראה אם אתה עדיין צם יא גוי", ו-90 אחוז מהחברים שלי שאמרו את זה אוכלים היום סטייק בחלב אימו, לא מתרגש.

3. מה שיש היום זה דרדור של מערכת החינוך שאנשים כמו שרון פרנס לא ידברו עליו כי זה ידרוש עבודה אמיתי. זה ידרוש ממנו להיות מורה יותר טוב, לצאת מהארגונים הסוציאליסטים הרצחניים שמקבעים מורים גרועים, וזה ידרוש מכל המערכת לעשות ריסט.

אז הוא יבלבל את המוח על תפילין.

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

הייתי בסרט הזה.

כשהביאו איזו קבוצה דתית לבית הספר של הבנות שלי פוצצתי את זה אבל כשעשו מסיבת ספר תורה לא היתה לי שום בעיה עם זה.

בול.

כמו שאומרים, כשיש לך פטיש ביד הכל זה מסמרים.

פורסם
לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

אה נו, אם אתה אישית פתרת את הבעיה לשביעות רצונך בביה״ס הספציפי של הבנות שלך, אז הכל בסדר.

ואאל״ט עברו כמה שנים מאז שהבנות שלך היו בביה״ס. שנים שבהן חלה הקצנה דתית משמעותית בחברה.

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

גם כשאני הייתי ילד אמרנו

כשאני הייתי ילד בנות הגיעו לבית הספר במכנסיים קצרים.

לא היו לנו שיעורי מסורת ישראל שהעבירו בנות שירות דתיות.

כשהייתי בתיכון, בטיול שנתי, התעוררתי מוקדם וראיתי תלמיד מהכיתה המקבילה מניח תפילין.

זוכר את זה טוב, שאמרתי לעצמי איזה יופי שיש מקום לכולם, לכל אחד והאמונה שלו.

היום אותו תלמיד, זה אחד האנשים הכי רעילים שיש.

כאמור אף אחד מעולם לא מנע מתלמידים להניח תפילין. רק מנעו מהם להפוך את זה למפגן כח עם דוכנים וטקסים המוניים.

וזה התלמיד שדיברתי עליו:

image.png.42ff7f59126fbb45ac129faedede86c9.png

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

דמיין שאני אגיד "אין מקום להומואים בחינוך הדתי".

דמיינתי. 

אוקי. נו? 

הממשלה שלנו אמרו דברים גרועים הרבה יותר. שרים שונים ומשונים. 

יש בינהם כאלו שרק בזכות בג"צ יש להם משפחה, והם נלחמים בבג"צ כל הזמן. 

חינוך דתי זה חינוך דתי על כל מה שמשתמע מכך. מתאים לאמונות הטפלות של המשתמשים.

לא רוצים להט"ב? סבבה, אל תכניסו אותם לחינוך דתי. ממילא הם רק יסבלו שם, החינוך הממלכתי יקלוט אותם יותר טוב. 

אותו דבר החילונים, לא רוצים דת בחינוך הממלכתי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמה אירוני היא שהמלחמה היא על הייבוא הפגאני של תפילין... לא בתורה, לא בנביאים, לא בכתובים,

עבודה זרה במאה אחוז שייבאו מהמזרח. לעולם לא תראו ניסיון להחדיר את קריאת התנ״ך בבית הספר

כי חס וחלילה אם יקראו בו, במיוחד מה שאומרים הנביאים על צביעות דתית.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

גם כשאני הייתי ילד אמרנו "תוציא את הלשון נראה אם אתה עדיין צם יא גוי", ו-90 אחוז מהחברים שלי שאמרו את זה אוכלים היום סטייק בחלב אימו, לא מתרגש.

יובל, זה לא אותו הדבר. מה שהיה כאשר אנחנו היינו ילדים זה 180 מעלות מהילדים של היום. מניחי התפילין בבית הספר כיום אלו הנהוראים וזה חלק בלתי נפרד ממסע רצח האופי שעושים כאן בישראל לכל מה שהוא "שמאל ולא יהודי". זו לא הנחת תפילין ממודעות, זו הנחת תפילין מבערות, אלימות והשתייכות לכנופיה. זה הרפי קדושים.

• אהבתי 6
פורסם
לפני 2 דקות, hans כתב:

כמה אירוני היא שהמלחמה היא על הייבוא הפגאני של תפילין.

כי זה בדיוק זה. זו לא יהדות של אמונה, אלא של נראות שמסמנת השתייכות לצד הנכון. ומסמנת מי בעל הבית.

זו הפכה להיות יהדות פרפומטיבית, של ציציות וכיפות לבנות בולטות, שחבורות נוער שוחר מדע משתמשות בהם כדי לסמן עצמן.

ומכאן מגיעים עוד טקסים, כמו הדרישה לתפילות יום כיפור במרחב הציבורי בתל אביב.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 42 דקות, פינדר כתב:

אתה מודע לזה שיתנו להם חדר ויקראו לזה בית כנסת.

רק לרשום את זה נהיה לי חלחלה.

אבל באותה נשימה, אני יכול לראות ילדים שירצו להיות פסטאפרים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 39 דקות, פינדר כתב:

אה נו, אם אתה אישית פתרת את הבעיה לשביעות רצונך בביה״ס הספציפי של הבנות שלך, אז הכל בסדר.

ואאל״ט עברו כמה שנים מאז שהבנות שלך היו בביה״ס. שנים שבהן חלה הקצנה דתית משמעותית בחברה.

כשאני הייתי ילד בנות הגיעו לבית הספר במכנסיים קצרים.

לא היו לנו שיעורי מסורת ישראל שהעבירו בנות שירות דתיות.

כשהייתי בתיכון, בטיול שנתי, התעוררתי מוקדם וראיתי תלמיד מהכיתה המקבילה מניח תפילין.

זוכר את זה טוב, שאמרתי לעצמי איזה יופי שיש מקום לכולם, לכל אחד והאמונה שלו.

היום אותו תלמיד, זה אחד האנשים הכי רעילים שיש.

כאמור אף אחד מעולם לא מנע מתלמידים להניח תפילין. רק מנעו מהם להפוך את זה למפגן כח עם דוכנים וטקסים המוניים.

וזה התלמיד שדיברתי עליו:

אז שוב לחפש ציטוטים של כאלה שמתייחסים לדתיים כמו היטלר?

עזוב אותי יגאל מלכה, הוא לא העניין ואתה שוב, בפעם האלף מפספס.

אתה צריך לבוא ולהגיד "תקימו עמדה בצורה מסודרת, שתהיה נקייה" וזהו, לא שיוכים פוליטיים, לא מדבקות בן גביר, לא מדבקות חב"ד ולא מדבקות שלום עכשיו.

לבוא, להניח וללכת.

אם התלמידים חורגים מהאישור, שישעו אותם. אם הם לא - בהצלחה.

אם תלמיד מנסה להכריח אחרים להניח, תסלק אותו מהבית ספר לגמרי מבחינתי.

לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

אתה מודע לזה שיתנו להם חדר ויקראו לזה בית כנסת.

רק לרשום את זה נהיה לי חלחלה.

אבל באותה נשימה, אני יכול לראות ילדים שירצו להיות פסטאפרים. 

אנשים מקבלים חלחלה מבית כנסת אבל זורמים על מסגד.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אנשים מקבלים חלחלה מבית כנסת אבל זורמים על מסגד.

ממתי היה מסגד בבית ספר?

במעבר חד, למשוך או לא למשוך בדש מעילו? זאת השאלה

ynet---------07-07-2026_05_00_PM.thumb.png.298600b8c869374d570eb0f2ef426c01.png

אתמול היו צריכים להקים חטיבה במודיעין שמתעסק בטורקיה ושאר השכנות שלנו. גם כאלו שיש לנו שלום איתם.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 19 דקות, Supertigre כתב:

יובל, זה לא אותו הדבר. מה שהיה כאשר אנחנו היינו ילדים זה 180 מעלות מהילדים של היום. מניחי התפילין בבית הספר כיום אלו הנהוראים וזה חלק בלתי נפרד ממסע רצח האופי שעושים כאן בישראל לכל מה שהוא "שמאל ולא יהודי". זו לא הנחת תפילין ממודעות, זו הנחת תפילין מבערות, אלימות והשתייכות לכנופיה. זה הרפי קדושים.

קודם כל, יש לי אחיין בשם נהוראי, מותק של ילד. אם אתה רוצה - חלק מהבעיות פה זה הקלות של שימוש בשמות של ילדים שלא קשורים באופן מזלזל שאחר כך גורם להם לבעיות, סתם שתקח לתשומת ליבך.

דבר שני, תטפל בבעיה, לא באיזה סימפטום קטן.

תעביר חוק מבחינתי שכל נאשם שמגיע לבית משפט ושם כיפה וציצית מקבל עונש כפול. 

אתה לוקח את דרדור החינוך בישראל, שהיא חוצת מגזרים ומנסה לשייך אותה למגזר אחד. הנוער היום נופל בגלל הורים למלמים שנותנים לילדים הכל, לא מציב גבולות, לא מכבד את המורים בעצמו ונותן לילד להיות הבוס בבית.

ילד רואה, ילד לומד. זה לא משנה אם ההורה הוא ערס בבון או מהנדס לפלף בהייטק, כשהוא רואה זלזול במורה מבחינתו זה אותו דבר, בין אם ההורה אומר "איזה מורה בן זונה" או "וואי גם כן המורה הטיפש הזה הוא כזה לא יוצלח יואו".

• תוכן חדש...