Jump to content

BioS

  • פרסום הודעות

    1,136
  • תאריך הצטרפות

  • פעילות אחרונה

מוניטין

15 נייטרלי

2 עוקבים

אודות BioS

  • דירוג
    נהג שודים (> 1000 הודעות)

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

  1. הפוך גוטה, הפוך. קודם לעשן (10 דקות לא יתנו כנראה כלום, שעה כן) ואז להמשיך בצליה/סו-וויד. לדעתי עישון בשר זה עניין מאוד מגוון. מאוד משפיע סוג העץ איתו אתה מעשן (מדהים לטעום את ההבדל בין תפוח לדובדבן לדוגמה). אמנם התחלתי עם העישון לא מזמן, אבל אני מגלה עולם שיש בו הרבה משתנים שבסופו של דבר משפיעים על טעם הבשר, במיוחד בנתחים שלא הייתי עושה קודם (בריסקט זו דוגמה מושלמת). אני לא אוהב את כל הגישה הזו של "אם זה לא ואגיו אני לא קונה". חוץ מזה ש-99% מההצהרות שהבשר הוא ואגיו הן שטויות במיץ. בשר משויש טוב - זה כן. ואגיו - כנראה שלא. יש יופי של בשר שהוא לא ואגיו. ועם טיפול
  2. BioS

    כיסא למחשב

    אני חושב שאם לא תוציא את הסכום הזה כעת, אזי תוציא אותו בעוד שנתיים-3 לכל היותר. כלומר, כעת תרכוש כיסא בינוני-טוב, ובעוד שנתיים תרכוש את הכיסא היקר. דווקא היום, אחרי שאני יושב כבר מעל חצי שנה בכיסא בינוני, אני בטוח שעשיתי טעות. התקמצנתי על עצמי ובשבוע האחרון הבנתי שבמבט לאחור הייתי רוכש כיסא מהמומלצים (והיקרים).
  3. אוי נו, בלזור, זה קל איתן מעדני בשר
  4. אחד העכברים הגרועים שהחזקתי בידיים. אני איתו כבר מס' חודשים.
  5. אני רכשתי לאחרונה מחבתות של De Buyer. העלות לא גבוהה במיוחד (סדר גודל של 250-300 שח למחבת 28) והתוצאות שמדברים עליהן פשוט משוגעות. המחבתות שלי יגיעו כנראה בעוד שבועיים ואז אוכל לתת גם חוות דעת אישית. מסייג - עלות לא גבוהה באופן יחסי. ראיתי מחבתות מאותו סוג, או מברזל יצוק, שעולות פי כמה יותר.
  6. העלתי קצת את התקציב והגיעו המיקסרים הבאים לגמר: 1. Kitchenaid KSM175 2. Kitchenaid KSM185 3. Kenwood KVL6302 4. Kenwood KMM060 1+2 - די זהים, שינויים מינוריים. מדובר בדגם החזק יותר, אחד לפני דגם ה-Professional. עלות כ-2000 ש"ח. 3 - קיבלתי המלצה מאדם שעובד בחנות חשמל. טוען שזה הדגם החדש ביותר. עלות כ-2400 ש"ח. 4 - הומלץ פה וגם ע"י זוג חברים שקנה לא מזמן. Heavy Duty. אני לא בטוח שאני צריך משהו כזה. עלות כ-2600 ש"ח. אם יש למישהו כיוון להנחות יפות ב-Kenwood אשמח לשמוע ולקנות. אני מניח שאקנה אחד לקראת סוף השבוע.
  7. שלח לי בהודעה פרטית את הטלפון שלך ואת הכתובת (או שאולי נעשה משלוח). אני מכבד מאוד אנשים שיודעים על מה הם מדברים. האונטריב היה הנתח הראשון (נראה לי הראשון, אבל בוודאי בין הראשונים) שהכנתי בסו-וויד. זה פשוט לא יאמן איך שזה יוצא. בתוספת באנים בהכנה בייתית ואיולי - יש לנו מנצח! אני מכין אונטריב שערות ברוטב ברביקיו מצומצם עם הנוזלים שיצאו בשקית בסו-וויד. תן מתכון לרוטב יין!
  8. גם המיקסר שלי מת בדיוק בתזמון ל-black friday זקוק להמלצה למיקסר טוב, בטווח של עד 2000 שח מתלבט בין ה-KitchenAid שהוזכר פה למעלה, לבין ה-Kenwood הבא: https://www.payngo.co.il/253789.html מוסיף גם את זה לרשימה: https://www.shufersal.co.il/online/he/קטגוריות/הקניון-הכל-לבית/מוצרי-חשמל-למטבח/מיקסרים%2C-בלנדרים-ומעבדי-מזון/מיקסרים/מיקסר-5-ליטר-אדום/p/P_5011423190198 תודה רבה
  9. לא טעמתי את הואגיו של איאד. אבל האנטריקוט ה"פשוט" שלו פשוט מצויין. גם האנטריקוט אנגוס של דבאח מצויין. יש בינינו הבדל קטן - כשאני נכנס לקצביה אני לא ישר צועק לו "תביא לי ואגיו". כנראה שטעים לי גם סטייק "פשוט" שעולה סה"כ עד 200 ש"ח לקילו.
  10. מדהים. שווה כל אגורה. קצבייה מומלצת נוספת היא Opriel (עודד פריאל) בשוק הכרמל. By-far הפיקניה הטובה ביותר שראיתי ואכלתי הייתה מעודד. יש לי תחושה כזו, לא יודע למה, שאם לא אומרים לך שזה וואגיו אז זה לא טעים לך. משהו פסיכולוגי. בקצביה באבוגוש (כמדומני אתה מדבר על בשר בכפר) יש בשר מצויין. גם לא ואגיו. אם כי, לא אסע לשם במיוחד בשביל בשר. איציק הגדול זו הקצבייה הכי over-rated שנתקלתי בה בחיים. כנ"ל איתן. קצת פרופורציות עם מחירים יעזרו לך. לא תמיד הכי יקר זה הכי טוב. בטח לא כשמישהו מרשה לעצמו למכור בשר ב-900 שקל לקילו. א
  11. אצלי יש Q3 עם מנוע 2.0T וגיר כפול מצמדים 7 הילוכים. אם אני לא טועה, אנחנו חולקים את אותם המכלולים. נוהל ההחלפה אצלי הוא כל 60 אלף ק"מ. שמן גיר מקורי. ארגז בקבוקי שמן (6 בקבוקים). אינני זוכר דבר לגבי הפילטרים, סליחה. הטיפול בוצע במוסך בילט (אלון בילט) ביהוד. ממליץ בחום.
  12. לצערי כבר לא יכול לערוך את ההודעה המקורית. קוד תקלה - U3000
  13. שלום חברים, מאזדה 2 שנת 2010 עברה 67,000 ק"מ מטופלת בקפידה כעת דולקות לסירוגין נורות ABS ובקרת החלקה. נכנס למוסך (לא המוסך הקבוע) ונאמר כי נדרשת החלקה של בקר הידראולי בעלות הגבוהה מ-4000 ש"ח. אני מניח שכוונת המשורר הייתה משאבת ABS. בנוסף, נאמר כי "מזל שהגעת למוסך, היו יכולים להינעל לך הבלמים בנסיעה" - המשפט הנ"ל ערער לי את הביטחון המועט שהיה לי במוסך. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת, ובנוסף אם מדובר במשאבת ABS אזי מהי העלות עבור משאבה משופצת. תודה ויום נעים
  14. לטעמי אנטריקוט זה נתח שלא מתאים לסו-וויד. לסו-וויד יש המון יתרונות, אבל חשוב גם להבין מה החסרונות, אילו נתחים מתאימים יותר ואילו פחות. אונטריב, אסאדו, שייטל, גוש סינטה, פיקניה - אלו נתחים שלחלוטין מתאימים לסו-וויד והוא עושה עימם חסד.
  15. קצת נסדר את הדברים: 1. האקדמית נחשבת בטופ של המכללות האקדמיות, די מקבילה לבין תחומי (אם כי בבין תחומי יש יותר תוכניות מחקר). 2. האקדמית בכמה רמות מעל HIT, אפקה וכו'. 3. תוכנית הניסיון היא מאוד אינטנסיבית. זה לא עניין של מה בכך ורוב האנשים נושרים. 4. באקדמית יש תוכנית שנקראת "מעוף" - תוכנית לימודי ערב, אשר נמשכת 4 שנים בממוצע. אני עבדתי משרה מלאה (ואף יותר) בכל מהלך התואר. 5. אם אין לך יציבות כדי ללמוד עדיף שתמתין קצת, תטפל בעצמך ואז תתחיל. לא חייב להמתין שנה שלמה, אפשר גם להירשם לסמסטר אביב. 6. לפני הלימודים (בערך 6 שבועות) יש קורס "רענון" מתמטי. העלות היא כ-80
×
×
  • תוכן חדש...