Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 44 דקות, 3n כתב:

צודק, לבטל הסכם בחסות ארה"ב , המעשה הנכון...

די נו, זה התירוץ השכיח היום של כל הימין: "אבל טראמפ אמר"... בן גוריון, גולדה, בגין.... גם להם נשיא אמריקאי אמר כך וכך, זה לא אומר שהם הקשיבו לו. זה קורה רק עם ראש ממשלה שמבקש טובות אישיות על חשבון המדינה. 

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 55 דקות, 3n כתב:

היו 8 שנות אובמה שביבי עשה הכל נגדו. למה לא ביטלנו באחת מ 8 השנים האלה?

• אהבתי 1
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

לא יודע בן כמה אתה, אבל מי שחושב שהיינו יכולים לא לחתום על הסכם כלשהו ולהמשיך להתנהל 30 שנה, בלי שיתייחסו אלינו כמו לדרא״פ, חי באשליות.

אם אתה מדבר על חסות ארה״ב, אני אזכיר שאחד הגורמים לחילופי השלטון ב92, הוא הלחץ האדיר של אותה ארה״ב. כשהנשיא הסופר ימני בוש ומזכיר המדינה בייקר, סרבו לספק ערבויות להלוואות של ישראל, לצורך קליטת העלייה מברה״מ. כשהסיבה לסירוב היא, ששמיר לא הסכים להקפאת הבניה בהתנחלויות. וזה עוד אחרי מלחמת המפרץ שבה חטפנו לראשונה טילים, בגלל מלחמה שלא קשורה אלינו ושארה״ב הובילה.

ואני חוזר שוב על מה שאני אומר כל הזמן, מי שהרוויחו הכי הרבה מההסכם הם הימין ובעיקר המתנחלים. הרוויחו 30 שנה של בניה בשטחים בחסות של ההסכם הזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

image.png.9f5588a063d40153d8c23f09e642f987.png

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עוד פעם? הם מתחזקים כבר עכשיו...

לא בדיוק "בקושי כוח שיטור" כמו שמישהו טען...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

כאשר לימין הליברלי היה מנהיג ולא נפוליאון בלי ביצים, הוא שלח מטוסים להשמיד את הכור האטומי בעיראק, ורק כשהיו בדרכם חזרה הודיע לאמריקאים. שנה לאחר מכן, אחרי ההפצצה בביירות, הופיע בגין בפני ועדת החוץ של הסנאט, שם איים הסנאטור דאז ג'ו ביידן בהפסקת הסיוע אם לא יקבל את העמדה האמריקנית לגבי מלחמת לבנון הראשונה. בגין הגיב:

"אל תאיים עלינו בהפסקת הסיוע, זה לא עובד. אינני יהודי עם ברכיים רועדות. אני יהודי גאה עם 3,700 שנות היסטוריה מאחורי. אף אחד לא נחלץ לעזרתנו כשרצחו אותנו בתאי הגזים ובתנורים. אף אחד לא נחלץ לעזרתנו כששאפנו ליצור את המדינה שלנו. שילמנו על זה מחיר. נלחמנו על זה ונהרגנו עבור זה. נעמוד על העקרונות שלנו, נגן עליהם ובמידת הצורך גם נמות עבורם, עם עזרתך או בלי"

• אהבתי 2
פורסם
לפני 31 דקות, mikyl כתב:

בגין הגיב:

"אל תאיים עלינו בהפסקת הסיוע, זה לא עובד. אינני יהודי עם ברכיים רועדות. אני יהודי גאה עם 3,700 שנות היסטוריה מאחורי. אף אחד לא נחלץ לעזרתנו כשרצחו אותנו בתאי הגזים ובתנורים. אף אחד לא נחלץ לעזרתנו כששאפנו ליצור את המדינה שלנו. שילמנו על זה מחיר. נלחמנו על זה ונהרגנו עבור זה. נעמוד על העקרונות שלנו, נגן עליהם ובמידת הצורך גם נמות עבורם, עם עזרתך או בלי"

והיום טראמפ אומר בכל מקום שישראל לא הייתה מחזיקה 2 דקות, וה"ימין החזק" מריע לו.

איזו עליבות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 27 דקות, mikyl כתב:

כאשר לימין הליברלי היה מנהיג ולא נפוליאון בלי ביצים, הוא שלח מטוסים להשמיד את הכור האטומי בעיראק, ורק כשהיו בדרכם חזרה הודיע לאמריקאים. שנה לאחר מכן, אחרי ההפצצה בביירות, הופיע בגין בפני ועדת החוץ של הסנאט, שם איים הסנאטור דאז ג'ו ביידן בהפסקת הסיוע אם לא יקבל את העמדה האמריקנית לגבי מלחמת לבנון הראשונה. בגין הגיב:

אהה , אז עכשיו בגין הוא אילן להיתלות בו ...

להתהפך כמו סטייק זו מחמאה עבורכם .

רק להזכיר את "האהבה " שהייתה לבגין מהשמאל הנאור...

בגין.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת דוגמה טובה להנדסת התודעה הכל כך מוצלחת, שכל מי שלא רוצה את ביבי והליכוד הנוכחי בשלטון הוא "שמאל נאור".

אנשים כמו אייזנקוט, בנט, כולם שמאל נאור. למה? כי הם חושבים שביבי והליכוד נכשלו ורוצים להחליף אותם.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

אתה כל הזמן נורא כועס. זה לא בריא. 

הבחור שאתה מגיב לו מעיד על עצמו פה כבר שנים שהוא ימני, ובהתחשב בזה שהוא גם לא צעיר - אפשר לנחש שהצביע לבגין.

..

אבל יותר מעניין אותי איך זה נראה בראש שלך. חוזרים 30 שנה אחורה. אתה שמיר או רבין או פרס. מה אתה עושה? מטרנספר את כל הערבים לירח כמו בפנטזיות, וסוגר את הסיפור?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

מזכיר שרק לפני כ 7 שנים אורן חזן נראה לכולנו בדיחה עצובה בכנסת ותקלה מצערת. עם הכוכבים של היום הוא נראה מאוד ממלכתי ומהוגן.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

לפני שאתה מחלק פה ציון לאנשים על מידת עשייה, השאלה היא למה עבורך בגין הוא לא אילן להיתלות בו.

הנה מנהיג ימין שמתנגד לארצות הברית כשהוא חושב שזה נכון. ביבי לא עשה את זה עם אוסלו.

אז או שהוא לא מנהיג ימני אמיתי או שהוא לא חשב שזה נכון.

מוזמן להוסיף אופציות אם אתה רוצה.

פורסם
לפני 3 שעות, 3n כתב:

רק להזכיר את "האהבה " שהייתה לבגין מהשמאל הנאור..

אבא שלי ז״ל גדל בבית שמאלני. הצביע כל החיים למפלגות שבין רץ, מרץ, עבודה.

ב77 הוא הצביע ליכוד ובגין, בגלל שמאס בשחיתות של מפא״י. אני מניח שהוא סטייק שמתהפך.

בגין עשה כמה דברים טובים כמו הפצצת הכור והשלום עם מצריים. אבל היה כישלון בנושאים מהותיים אחרים, כמו הכלכלה ומלחמת של״ג.

אגב, הוא השתמש בביטוי ״קורבנות השלום״, שאתה כל כך אוהב, הרבה לפני אוסלו.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הטעות הגדולה ביותר של בגין שאנחנו משלמים עליה לדעתי, הייתה ביטול ההגבלה על מספר העילויים לומדי התורה שלא מתגייסים

• אהבתי 1
פורסם

לפני עשור יכלו לעשות חוק שנותן להם ויזת עבודה לעשור והיו פותרים את הבעיה.

איפה מירי ואיפה הסרטן הגוף המדינה?

הכל פה מטומטם

Screenshot_20260701_181422_Telegram.thumb.png.1f4960c36ce49906d7d32ed2d8470d2a.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...