Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, ברווז כתב:

זוכרים שעשו ל 0K הסכם ניגוד עניינים, לגבי כל מה שקשור לתקשורת ולהתערבות שלו בנושאים הללו? 

אולי זה הזמן לבדוק אם הוא לא עבר על תנאי ההסכם ולהוציא אותו לנבצרות מיידית. 

כבר אין ממש טעם וזה סתם יהיה עוד דלק למדורה שביבי רוצה להדליק. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
בתאריך 8.5.2023 בשעה 18:49, DareDevil כתב:

דווקא ההיפך, אתה רוצה מוקד אחד שיטפל בכל הnon emergency ומוקד אחר שיטפל בemergency.

אני בעד לחסוך כמה שיותר ומוקדנים שעובדים מהבית זה לא רוב אנשים שהם עובדי קבלן וזה בשורה התחתונה יותר כסף לשלם לחברה חיצונית. זה גם מערך שלם מיותר כשיש כבר צורך להקים את המוקד הזה בכל אופן עם שאר המוקדים שפועלים.

מה שמעלה עוד מוקד שאפשר לאחד - המוקד של שי"ל 

רשימת איחוד מוקדים - non-emergency/emergency.

1. מוקד 100 - משטרה
  2. מוקד 101 - מוקד החירום של מד"א (מגן דוד אדום בישראל)
  3. מוקד 102 - כבאות
  4. מוקד 103 חברת החשמל – לדיווח על תקלות
  5. מוקד 104 פיקוד העורף – עונה לכל שאלה בתחומי ההתגוננות האזרחית
  6. מוקד 105 המטה הלאומי להגנה על ילדים ברשת
  7. מוקד 106 עירוני – לדיווח על מפגעים. בחלק מהיישובים מספר המוקד הוא 107, 108 או 109.
  8. מוקד 110 מוקד המידע של משטרת ישראל
  9. מוקד 112 מוקד של משטרת ישראל שניתן לחיוג מכל טלפון סלולרי, גם אם הוא נעול ו/או ללא כרטיס סים.
  10. מוקד 118 משרד הרווחה והשירותים החברתיים נועד לספק שירותי מידע והכוון לציבור הרחב בתחומי מצוקה, חירום, רווחה ושירותים חברתיים במגזר הממשלתי, הציבורי, ובמגזר השלישי
  11. מוקד 119 מערך הסייבר הלאומי - המרכז המבצעי לניהול אירועי סייבר.
  12. מוקד 1220 זק"א
  13. מוקד 1221 איחוד הצלה (מ-1 בספטמבר 2011 – המוקד מזניק את מתנדבי איחוד הצלה לאירוע חירום ובמקביל מעביר את הקריאה למוקד מגן דוד אדום להזנקת אמבולנס לאירוע החירום).
  14. *מוקד 1201 איחוד הצלה – עזרה ראשונה נפשית
  15. *מוקד 1202/1203 מוקד החירום של איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית בישראל המספק תמיכה וייעוץ 24/7 לנפגעות (1202) ונפגעים (1203) של אלימות מינית.
  16. *מוקד 1230 ידידים סיוע בדרכים – הארגון מספק עזרה ראשונה לא רפואית ללא כל עלות, בדרכים ובבתים בשלל תחומים, בהם: הנעת הרכב, סיוע בהחלפת גלגל, פתיחת רכב שננעל ועוד. הארגון, הפועל בהתנדבות מלאה, מספק עזרה לזולת 24 שעות ביממה, בכל ימות השבוע, למעט שבתות וחגים.
  17. מוקד חירום לפינוי נפטרים 0120✱
  18. מוקד שי"ל (דרך המספר 118)

*למרות שהמוקדים מאוד חשובים, אם אני לא טועה מדובר בעמותות. נראה כי קיימים שיתופי פעולה בין העמותות וחלק מהן מקבלות כסף על כך.

מקפיץ פה את ההודעה הזו שכתבתי כמה חודשים לפני השביעי.

תארו לעצמכם שהממונים שהיו אחראים על השתלטות על המצב היו מקבלים תמונה רחבה יותר בנוגע לכל האירועים שקורים בעוטף.

כמה זמן וחיים היו ניצלים אם היה מוקד אחד שמתפעל את כל האירוע הזה?

וכמה כסף היינו חוסכים על כל המוקדים הללו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אני קצת משועמם אז אני קורא את חוק התקשורת החדש.

בעיקרון אני תמכתי בנושא הזה של איחוד בין המועצה לשידורי לווין וכבלים והרשות השנייה כי זה בת'כלס 2 גופים דומים שפשוט עושים את אותה עבודה.

זה שהממשלה עושה את זה עקום זה כבר דבר אחר.

עכשיו לאבסורד.

25_ls_bk_13321490-pdf-07-05-2026_08_41_PM.png.a3bc3f9d35b89ff7d181296e666ecb6f.png

רוב החוק בכלל לא מכפיף את תאגיד השידור הישראלי (כאן11) לכן אני צוחק בקול..

בחיי אחרי זה יבכו למה התאגיד לא כפוף למועצה לאסדרת תכני צפייה ושמע/הרשות לתקשורת משודרת.

ממה שהבנתי הם בעצם בונים את התשתית להקמת הרשות/מועצה אבל אין הרבה תוכן בתוכו כי כנראה רוצים להעביר את החוק בזמן הקרוב לפני הבחירות.

לטעמי אני לא רואה משהו קריטי שמסכן את הטלויזיה ברמת צפון קוריאה/סין אבל כן מדאיג שאין את כל התכנים הנדרשים בשביל שהרשות תהיה יעילה.

כאמור אני מתייחס לחוק הזה https://fs.knesset.gov.il/25/law/25_ls_bk_13321490.pdf

יש מצב שיש הצעת חוק יותר מעודכנת.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 21 דקות, DareDevil כתב:

לטעמי אני לא רואה משהו קריטי שמסכן את הטלויזיה ברמת צפון קוריאה/סין

מסמך של מאה ומשהו עמודים. מנוסח בשפה משפטית. עם עשרות שינויים לעומת החוק הקיים. צריך להיות איש מקצוע שמבין גם בחוק וגם בתקשורת, בשביל להבין מה המצב הקיים ומה המשמעות של השינויים המוצעים.

הנחת המוצא היא שקרעי הוא לא ליברל ואין לו חיבה לתקשורת חופשית. ואם הוא ניסח את החוק, זה רק לטובת האינטרסים הצרים של נתניהו והימין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

מסמך של מאה ומשהו עמודים. מנוסח בשפה משפטית. עם עשרות שינויים לעומת החוק הקיים. צריך להיות איש מקצוע שמבין גם בחוק וגם בתקשורת, בשביל להבין מה המצב הקיים ומה המשמעות של השינויים המוצעים.

הנחת המוצא היא שקרעי הוא לא ליברל ואין לו חיבה לתקשורת חופשית. ואם הוא ניסח את החוק, זה רק לטובת האינטרסים הצרים של נתניהו והימין.

אין הרבה שינויים פשוט זה כתוב בצורה שהם לקחו את החוקים הקיימים והלבישו את השינויים בשביל להקים מחדש את הרשות והמועצה לכדי חוק אחד.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

לא עושים שינויים סתם כי משעמם לקרעי בלשכה שלו. לשינויים יש סיבה ויש מטרה. המטרה היא לאפשר לממשלה למנות ועדה שמורכבת מאנשים נאמנים לשלטון, כדי שיוכלו למשל, לאסור על מכירה של ערוץ 13 לאנשי עסקים שלא מזוהים עם נתניהו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא מובן למה אנחנו נלחמים באירן, בזמן שהיא משמשת מודל לכ״כ הרבה אנשים בחברה הישראלית.

image.png.822e1bb8d2f1e137d2a70c263b4d4803.png

image.thumb.png.1ff9308a666e557e41762b0e024f6e75.png

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נסיונות נואשים לאחד את הבייס ולשרוד את הבחירות. 

פטור ממס עד 150 דולר לא הצליח 

טסט פעם בשנתיים לא הצליח

הסל של המדינה לא הצליח

אז צריך להוציא את התותחים הכבדים.

אם לא הצלחנו לחרטט אתכם שאכפת לנו מהרווחה שלכם, נחרטט אתכם שאכפת לנו מהאמונה שלכם.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זהו שזה לא רק זה. זה הכיוון והמגמה הכללית.

הפרדה באקדמיה כבר יש. אם ההרחבה הזו לא תעבור עכשיו, היא תעבור בעתיד.

תפילין בבית ספר, זה גם טרלול שנזרק לחלל האויר היום, אבל יגיע בעתיד, כשכל מני טרולים וחבדניקים יגיעו לבתי ספר וימצאו שיתוף פעולה של תלמידי הנוער הנודר.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 שעות, פינדר כתב:

לא עושים שינויים סתם כי משעמם לקרעי בלשכה שלו. לשינויים יש סיבה ויש מטרה. המטרה היא לאפשר לממשלה למנות ועדה שמורכבת מאנשים נאמנים לשלטון, כדי שיוכלו למשל, לאסור על מכירה של ערוץ 13 לאנשי עסקים שלא מזוהים עם נתניהו.

כאילו שהם לא עושים את זה כבר עכשיו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
בתאריך 3.7.2026 בשעה 10:28, stx כתב:

שמש העמים

העמות.

תיקנתי לך. 

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 5.7.2026 בשעה 14:38, ברווז כתב:

עריכה, 

איפה @יובל .מ. שיזכיר לי שאלו רק חששות, ושאמרו את זה גם על בולגריה ובסוף הוא הלך בשקט?

1. הונגריה.

2. בינתיים זה הצהרתי, אם הם ינסו *באמת* להפר את פסיקת בג"ץ, מבחינתי תגרור אותם ברחובות. אני אארגן לך את החבל.

לפני 20 שעות, פינדר כתב:

לא מובן למה אנחנו נלחמים באירן, בזמן שהיא משמשת מודל לכ״כ הרבה אנשים בחברה הישראלית.

image.png.822e1bb8d2f1e137d2a70c263b4d4803.png

image.thumb.png.1ff9308a666e557e41762b0e024f6e75.png

1. תפילין בבתי ספר - אין לי בעיה, לאורך השנים תמיד היו סתם אירועים מיותרים עם מנהלים שקיבלו החלטות משל עצמם. בתנאי שזה מגיע כמובן מהתלמידים עצמם - אם מישהו משני הצדדים (חרדי או נאור נרקיס זה לא משנה) ינסה להגיע לבן שלי ולכפות עליו דעה אני גוזר לו את הביצים ושולח להורים שלו בדואר.

2. זורם על הפרדה מגדרית באוניברסיטאות בתנאי שתהיה הפרדה מגדרית גם בטיסות אל על וכל הגברים החרדים יישארו בבית. עד אז - שיחפשו.

3 חודשים למנאייק. באמאשכ'ם אל תהיו טמבלים ותעזרו לביבי להחזיר קולות הביתה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

1. תפילין בבתי ספר - אין לי בעיה,

צריכה להיות לך. 

ילדים שרוצים להניח תפילין, זה סבבה. יש מסגרות חינוך ששם זה יותר מתאים לאורח החיים שלהם, שיואילו ההורים להעביר את התנשמת שלהם לשם. לא לאפשר דריסת רגל איפה שאין להם עדיין.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

2. זורם על הפרדה מגדרית באוניברסיטאות בתנאי שתהיה הפרדה מגדרית גם בטיסות אל על

בינתיים יש רק באוטובוסים בערים מסויימות.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, ברווז כתב:

צריכה להיות לך. 

ילדים שרוצים להניח תפילין, זה סבבה. יש מסגרות חינוך ששם זה יותר מתאים לאורח החיים שלהם, שיואילו ההורים להעביר את התנשמת שלהם לשם. לא לאפשר דריסת רגל איפה שאין להם עדיין.

למדתי בבית ספר ממלכתי חקלאי, היו לי כמה חברים שרצו להניח תפילין ועשו להם בעיות, התחלנו מחאה שכל הבית ספר הניח תפילין באמצע הרחבה עד שהפסיקו לעשות להם בעיות.

אני באמת מאמין בחיה ותן לחיות, אז אם זה מתאים להם להניח שיהיה בהצלחה, אני לא מפחד מזה כמו שלא מפחד מזה שהילד שלי ירצה לאכול חזיר כל עוד זאת החלטה שלו.

ואנחנו צריכים להיות חכמים כי ביבי רק מחכה ליציאות כאלה, כמו נאור נרקיס וה"בית חבד" החילוני שהוא מקדם, כי כל ישראלי יודע שגם אם אתה החילוני הכי גדול שיש ותגיע לבית חבד על קטנוע בערב חג יתנו לך צלחת באהבה, אז צריך לשמור את המלחמות לאיפה שבאמת רלוונטי, למשל כמו שהראתם פה קפיטריה בהפרדה. במקרה כזה שיילכו לחפש.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 19 דקות, ברווז כתב:

צריכה להיות לך. 

למה שתהיה בעיה?
שיקצו פינה וזמן מוגדר להנחת תפילין וזהו.

פעילות מיסיונרית לא אבל מי שרוצה לעצמו שיהיה לו לבריאות. מה זה שונה ממחששה שיש בכל בית ספר שמכבד את עצמו?

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...