Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

תקימו עמדה בצורה מסודרת, שתהיה נקייה

אני לא מניח תפילין ולא אדם מאמין, אז אולי אתה תסביר לי, ממתי צריך עמדה להנחת תפילין?

אנשים מניחים בבית, ברכבת, בצדי הכביש. בחיים לא ראיתי שמפריעים למישהו כזה.

מי יגיד משהו לתלמיד שבהפסקה ימצא לעצמו פינה ויניח תפילין (כי משום מה לא הספיק בבית)? למה צריך עמדה? מה אמורה לכלול עמדה שכזו?

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

זורמים על מסגד

אתה שוב ממציא דעות של עצמך עבור הצד השני.

אף אחד פה לא זורם על מסגד בשכונה שלו או בבית הספר הילדים שלו.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

ממתי היה מסגד בבית ספר?

בבתי ספר מוסלמים? מאז ומתמיד, מגדירים איזור כ"חדר תפילה" וביי.

אפילו בנתבג.

אני יהודי, ולא מפריע לי שיהיה. שיהיה גם למוסלמי, גם ליהודי וגם לנוצרי מקום להתפלל.

רק שלא יפריעו לי, ועל זה אני מוכן לצאת איתך למלחמה נגדם.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אף אחד פה לא זורם על מסגד בשכונה שלו

השם ישמורר פינדר יא פאשיסט יא גזען יא לאומני מה אכפת לך שיהיה מסגד???

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אני לא מניח תפילין ולא אדם מאמין, אז אולי אתה תסביר לי, ממתי צריך עמדה להנחת תפילין?

כי יש כאלה שלא מביאים או לא רוצים לסחוב איתם ואם יש עמדה מסודרת עם תפילין שנשאר שם זה יותר נוח.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

בבתי ספר מוסלמים? מאז ומתמיד, מגדירים איזור כ"חדר תפילה" וביי.

אפילו בנתבג.

אני יהודי, ולא מפריע לי שיהיה. שיהיה גם למוסלמי, גם ליהודי וגם לנוצרי מקום להתפלל.

רק שלא יפריעו לי, ועל זה אני מוכן לצאת איתך למלחמה נגדם.

תשמע אני כבר לא יודע איך לענות לך..

קיצר לעניינו, חבר במפלגת הדמוקרטים, תאריך הפריימריז מתקדם לאיטו ואני צריך לבחור מועמדים מתאימים לטעמי.

גולל לי להנאתי באתר של הדמוקרטים, מגלה פיצ'ר נחמד של קורות חיים לכל מועמד אם הוא מעוניין בכך, כי ראיתי שלחלק אין קוח.

קיצור מגיע למישהי בשם 'לי הופמן אגיב' תחת השכלה 

---07-07-2026_05_22_PM.png.66530e2376a1253230358e4c0f6484cf.png

בית ספר ליין(?) WTF..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אה נו, אם אתה אישית פתרת את הבעיה לשביעות רצונך בביה״ס הספציפי של הבנות שלך, אז הכל בסדר.

ואאל״ט עברו כמה שנים מאז שהבנות שלך היו בביה״ס. שנים שבהן חלה הקצנה דתית משמעותית בחברה.

הקטנה שלי סיימה ביוני 24.

תמיד יהיו דברים שלא תסכחם וצריך לדעת גם להילחם. 

זה דתיים, זה טבעונים, זה שמאלנים, זה ימנים וזה בעצם כל דבר.

וגם כשאני הייתי ילד היה אותו הדבר עם צום בכיפור. אני פשוט אמרתי שאני לא צם וזהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממשיך לקרוא ומגלה שהיא עבדה בתחום ולכן זה מתאים..

---07-07-2026_05_26_PM.png.4378687a87afe4d8f10943e9a5c960c9.png

עדיין זה מרגיש לי תמוהה להוסיף את השורות הללו כשמדובר בהתמודדות לפריימריז.

אבל מה אני מבין, יש לנו שרת תחבורה שהייתה דוברת במהלך ההתנתקות שיש לה יהלומים בכיס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

כי יש כאלה שלא מביאים או לא רוצים לסחוב איתם ואם יש עמדה מסודרת עם תפילין שנשאר שם זה יותר נוח.

דווקא זה אני נגד מתוך כבוד למאמינים.

נסה לדמיין מה יקרה כשאיזי ילד יחליט לזרוק או להשחית אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

השם ישמורר פינדר יא פאשיסט יא גזען יא לאומני מה אכפת לך שיהיה מסגד???

אתה ממשיך עם הקו הזה? תחליט אם אתה רוצה להתווכח איתי, או עם קולות שנמצאים אצלך בראש ומדברים בשמי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, hans כתב:

להחדיר את קריאת התנ״ך בבית הספר

כי חס וחלילה אם יקראו בו, במיוחד מה שאומרים הנביאים על צביעות דתית

מה אני קראתי לפני איזה עשרים שנה?

הכול השתנה?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אני יהודי, ולא מפריע לי שיהיה. שיהיה גם למוסלמי, גם ליהודי וגם לנוצרי מקום להתפלל

ובאירופה? גם סבבה שפותחים מסגדים?

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

ובאירופה? גם סבבה שפותחים מסגדים?

אם האוכלוסייה המוסלמית שתגיע תשתלב בחברה ותקבל את הערכים של החברה המקומית  - בהצלחה.

כרגע החברה החדשה באירופה רוצה לרצוח את המקומיים אז זה קצת פחות עובד.

לפני 25 דקות, פינדר כתב:

אתה ממשיך עם הקו הזה? תחליט אם אתה רוצה להתווכח איתי, או עם קולות שנמצאים אצלך בראש ומדברים בשמי.

i know i should sleep but the voices in my hand goes

haaland haaland

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

יש לי אחיין בשם נהוראי, מותק של ילד

כשהייתי ביסודי לחבר הכי טוב שלי קראו נהוראי והוא היה הילד הכי אשכנזי חננה שאפשר. גם אני לא הבנתי איך השם הזה הפך למילה נרדפת לערס מצוי.

לגבי תפילין בבית הספר, מישהו מונע מתלמידים להביא תפילין ולהניח בבית הספר? למה צריך לעשות מתשמיש קדושה אביזר לפילוג והסתה? גועל נפש.

מדובר במכונת הרעל שעובדת על תעמולת בחירות בפול גז ולא בוחלת בכלום. חבורת אפסים בלי אלוהים שישתמשו בכל דבר שיש לו פוטנציאל לעורר רגש, גם אם זה משהו כמו תפילין.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 55 דקות, SlowRide כתב:

כשהייתי ביסודי לחבר הכי טוב שלי קראו נהוראי והוא היה הילד הכי אשכנזי חננה שאפשר. גם אני לא הבנתי איך השם הזה הפך למילה נרדפת לערס מצוי.

בן דוד שלי נולד בשנות ה80 וזכה לשם נאור. כמה שנים אחר כך המשפחה חזרה בתשובה ועברה לעיה״ק בני ברק. הם הרגישו שהשם הזה מונע יקשה עליו להשתלב בחברה (הרי נאורות זו מילת גנאי עבור חרדים) ושמו הוחלף לנהוראי. הוא בחור טוב כמובן, אבל היום זהו שם שמקובל אצל בקרב אנשים שרוצים לאותת לסביבה, שהם יהודים מסורתיים מחוברים לדת. עוד סוג של יהדות פרפורמטיבית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

יובל, שוב, אתה תמים. מי שמניח תפילין עושה את זה לרוב בבית או בית הכנסת, שהילד שזה כל כך חשוב לו שיקום 20 דקות מוקדם יותר. בתי הכנסת נפתחים מאוד מוקדם, שכנים שלי יוצאים ב-6 בבוקר לתפילה בבית הכנסת, אתה חושב שהילדים האלו עושים את זה? ברור שלא, מה שיש כיום בבתי הספר זה פולחן, השתייכות לקבוצה שברובה, לא בדיוק הילדים הטובים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הפתעה מרעישה. ראש השבכ שמונה על ידי ראש ממשלת הכשלון ורעייתו, מאמץ את השקפת ״הדיפ סטייט של הפקידים לא נותן לממשלה למשול ״.

מי היה יכול לצפות את זה?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...