Jump to content

wa11a

  • הודעות

    965
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

ספרו לנו עליכם

  • איזה רכב יש לך?
    Kawasaki Z400
  • עמוד הבית שלכם
    https://knufia.org

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של wa11a

משקיען

משקיען (5/14)

219

מוניטין

  1. הכל אפשר לבד אבל מה אני בעונש?
  2. הובלה מן הסתם. בסופו של דבר אני עושה הובלה לבית שלם. המקרר זה רק פריט אחד.
  3. הובלה מן הסתם. בסופו של דבר אני עושה הובלה לבית שלם. המקרר זה רק פריט אחד.
  4. אני ב- 2017 עברתי לראשונה לדירה שלא היה בה מקרר. קניתי הייסנס rd42 (דגם שכבר לא קיים לדעתי עברו כמה סדרות מאז ויש כבר rd45) המקרר עבר איתי כבר 4 דירות ועובד מעולה עד היום. עלה בזמנו משהו כמו 1600-1700 ש״ח ונראה שלדגמים החדשים המחיר באותו אזור לפי זאפ.
  5. אבל זה לא קשור לבנק, זה כל יועץ עם אינטרס. אני חושב שהשאלה מדברת על מסחר עצמאי. ובמסחר עצמאי זה לא משנה בנק או בית השקעות רק מי יותר זול. שזה בד״כ בית השקעות אבל לא תמיד.
  6. אם אתה לא סוחר יומי כולם אותו הדבר וזה באמת לא משנה. לך למי שנותן לך עמלות כוללות יותר נמוכות כולל שער ועמלת המרת מטח, דמי אחזקה, דמי קניה ומכירה בשקלים ובדולרים. לי יש גם תיק בבנק כי לאחרונה הם הציעו לי תנאים טובים יותר מבית ההשקעות הישראלי. האמירה של אנשים של ״לא להשקיע בבנק״ זה כי בד״כ לרוב הלקוחות העמלות שלהם הרבה יותר גבוהות מבתי השקעות.
  7. אני מכיר כמה אנשים עם פציעות שונות בברך. מה שיש לי להציע לך זה רק לקרוע תתחת בפיזיו ובאימונים כדי לחזק את כל השרירים מחדש. ולהשקיע בלהחזיר טווח תנועה. אני בעצמי גם נפצעתי בברך, לא acl. היה לי קרע ידית דלי במיניסקוס המדיאלי. לפני חצי שנה עשיתי ניתוח שבו הוציאו לי חצי מהמיניסקוס (כריתה). ההחלמה מהירה יותר במקרה הזה כי ללא תפר מותר ישר ללכת על הרגל (כואב אבל בהתחלה השתמשתי בקב אחד כשיצאתי מהבית). עכשיו קצת יותר מחצי שנה אחרי (הניתוח היה ב- 7.7) בדיוק חזרתי משבוע באתר סקי, אני עושה סנובורד והברך לא הפריעה לי בכלל למרות שגלשנו מאוד אגרסיבית כולל קפיצוץ, אוף פיסטים וכל תוואי אפשרי בערך. אבל ממש קרעתי את התחת באימונים בחצי שנה האחרונה כדי להחזיר לרגל את הכוח והיציבות שהיו לה. אני מודה שעוד לא חזרתי לשיא שלי אבל ההתדרדרות אצלי הייתה לאורך זמן כי בין הפציעה עצמה לניתוח עברה כמעט שנה (רופאים שאמרו לי שאין לי כלום ולא שלחו אותי ל mri עד שהבנתי שזה מה שאני צריך ולחצתי).
  8. אם אני לא טועה. גם מחזורים נספרים בנתון הזה. ולכן זה לאו דווקא משכנתאות חדשות. אם יש הרבה מיחזורים זה מעלה את הסכום הכולל.
  9. תמצא איפה אמרתי את זה. (רמז: זה היה מישהו אחר). עובדתית היסטורית התשואה הממוצעת של שוק המניות גבוהה בהרבה מנדלן בתמורה לסיכון (תנודתיות) גבוהה יותר.
  10. אז אתה מניח שהמחירים ימשיכו לעלות באותו קצב גם ב- 15-20 שנה הבאות. וזה חביבי, סטטיסטית לא סביר. בשוק הנדלן יש ירידות, עליות. התשואה הממוצעת היא 2+ מדד ברוטו אם מסתכלים מקום המדינה.
  11. חשוב לא לשכוח שכרגע שיא ההיצע הוא דווקא באיזורי ביקוש. שיא המלאי של הקבלנים הוא בעיקר בתל אביב.
  12. חוצמזה שהנגיד הוציא הבהרה שזו לא תחילתה של מגמה ולא חוזרים לריבית אפסית מיד אחרי הכרזת הריבית
  13. ממליץ לראות את הכתבה של הצינור על התקלות בסמסונג. לא הייתי נוגע במוצרי חשמל שלהם עם מקל.
  14. לא קראתי את כל השרשור. אבל רק יוניקלו. כל פעם שאני או מישהו מהמשפחה בחו״ל במדינה שמוכרת יוניקלו אנחנו קונים בגדים לכל המשפחה. אין איכות כזו בארץ.
  15. פחח. 5% שילם השוכר אולי בערערה. בתל אביב זה בקושי 2% ברוטו לפני הוצאות. בכל גוש דן זה פחות מ-3% ברוטו עד התקרה. שהיא לא מאוד גבוהה.
×
×
  • תוכן חדש...