Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

זה שיש תנינים סביב בית הכלא, זה לא הודאה בחוסר היכולת לשמור את האסירים בפנים?

לא. זו תקווה שלא יצליחו לשמור את התנינים בחוץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 6 דקות, ALÞћÃ כתב:

טוב, נו, ככה זה בצבא ההגנה לפנסיות התקציביות.

ככה זה שיש חיילים שדבקים במשימה.

בשנות התשעים הייתי במילואים באיסור יקיר וכשכל הסופות הממוגנות לא הניעו ליוונו את האוטובוסים של התלמידים עם הרנו 5 שהיתה לי.

פורסם

ובסביבות 2005 הגדוד שלי תפס קו בגבול מצרים ואני הסעתי חיילים, מצרכים לשקם ועוד ציוד במכונית הליסינג שהייתה לי אז...

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 8 שעות, Supertigre כתב:

החייל יהודה צוברי פרסם סרטון שבו תקף את אלוף אבי בלוט בסוגיית הצווים המנהליים נגד יהודים: "ביד אחת שולח אותי למלחמה - ובשנייה חותם על צווים נגד חברים שלי".

האלוף בלוט… בשביל המתנחלים גם אלוף מתנחל שמעריץ את ה״חוות״ ונשכב על הגדר בשביל הפושעים האלימים, הוא לא מספיק טוב. גם הוא צריך לעוף.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מנהל רשות המיסים פנה לראש העיר החרדית בעקבות התקיפה האלימה של עובדיו שחולצו על-ידי שוטרים. בפנייה צוין כי עד שהעירייה לא תפרסם גינוי חד-משמעי למעשים, קרן הפיצויים לא תסייע לתושבים שרכושם ניזוק במהלך המלחמה עם איראן

אני באמת לא מבין מדוע אנחנו נלחמים באיראן אם אנחנו יכולים להצטרף אליהם. 

פורסם

הקטע עם התנינים זה בדוק בדיחה שמישהו עשה על בן גביר ועכשיו הוא מושקע בה יותר מדי.

לפני שעתיים, Supertigre כתב:

מנהל רשות המיסים פנה לראש העיר החרדית בעקבות התקיפה האלימה של עובדיו שחולצו על-ידי שוטרים. בפנייה צוין כי עד שהעירייה לא תפרסם גינוי חד-משמעי למעשים, קרן הפיצויים לא תסייע לתושבים שרכושם ניזוק במהלך המלחמה עם איראן

לפני שעתיים, Supertigre כתב:

אני רוצה להגיד איזה יופי אבל מצד שני זה מפחיד, מחר יהיה מנהל שמאלני שיגיד שהוא לא מפצה ערים ליכודניקיות עד שיתנצלו ואז מה?

בסוף יכול להיות שאזרח למופת שביתו נפגע לא יקבל פיצויים.

אם בספורט אני נגד עונשים קולקטיביים אז פה בטח.

שימנע פיצוי במבנים של העירייה או משהו אם זה חשוב לו.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

רשות המיסים זה ארגון שלוקח בכיס הקטן את כל משפחות הפשע בישראל, המאפיה האיטלקית, הרוסית, האירית והיאקוזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אני רוצה להגיד איזה יופי אבל מצד שני זה מפחיד, מחר יהיה מנהל שמאלני שיגיד שהוא לא מפצה ערים ליכודניקיות עד שיתנצלו ואז מה?

בסוף יכול להיות שאזרח למופת שביתו נפגע לא יקבל פיצויים.

אם בספורט אני נגד עונשים קולקטיביים אז פה בטח.

שימנע פיצוי במבנים של העירייה או משהו אם זה חשוב לו.

אם הפקחים מותקפים הם לא יכולים להוציא דוח שהכרחי לתחילת עבודה.

• תוכן חדש...