Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, pasparto כתב:

בפעם הבאה אביא את אחד הרכבים שלי והוא כבר יעמוד להם הרבה זמן בחניה עד שיגיעו להסדר.

הרכב שלך הוא לא רכב חברה. אתה לא מפחד לגלות רכב אספנות עם 4 צמיגים חתוכים? או עם שמשה מנופצת?

בכל מקרה, סחתיין. באמת.

• אהבתי 2

פורסם

אשמח לשמוע על התקדמות הדברים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תשמע, כל הכבוד לך שאתה עומד מולם.

אני נכנעתי ומוותר כבר על המון דברים שקורים בחניון אצלנו. 

אין לי כוח למלחמות והאמת - אני חושש שהצד השני יהיה נחוש יותר ויגרום נזקים ברכוש או בגוף. זה מאוד פחדני וככה בעצם הבריונים האלה מנצחים.

כולונ מאחוריך.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 23 שעות, Step כתב:

הרכב שלך הוא לא רכב חברה. אתה לא מפחד לגלות רכב אספנות עם 4 צמיגים חתוכים? או עם שמשה מנופצת?

בכל מקרה, סחתיין. באמת.

האמת. לא. הוא פחדן. אשתו עורכת דין, גרים איתם בבית הבת ובעלה והנכד, יש להם 2 מכוניות בשווי של 300K, הוא מבין שיש לו מה להפסיד וגם מבין שבגלל המצב הכל מתועד ורגיש.

• אהבתי 2
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם (נערך)
בתאריך 22.5.2026 בשעה 11:18, pasparto כתב:

האמת. לא. הוא פחדן. אשתו עורכת דין, גרים איתם בבית הבת ובעלה והנכד, יש להם 2 מכוניות בשווי של 300K, הוא מבין שיש לו מה להפסיד וגם מבין שבגלל המצב הכל מתועד ורגיש.

יש לו המון מה להפסיד.

והמכוניות משועבדות לבנק כנראה.

לפעמים אני מתקשה להבין ערסים שמעדיפים להשקיע כסף במכוניות עם הלוואות מהבנק במקום לשדרג את מקום המגורים.

אני רואה הרבה מכוניות יוקרה בשכונות מצוקה... גרים בחירבה עם אאודי.

אתם רוצים 2 חניות פרטיות? במקום להציק לשכנים, תשתדרגו בדיור על חשבון קניית מכוניות יוקרה חדשות.

ושמע, לגבי משטרה, ברוב הערים יש להם שפה משותפת עם השוטרים. מאוד קשה מולם...

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

אצל עבריינים, מכונית זה עניין של מעמד וכבוד.

בהרבה מקרים, יותר קל לעשות עסקים אם מגיעים עם אוטו כזה, כי הוא מעביר את הרושם הנכון.

לגבי מגורים - הרבה פעמים עבריינים בכוונה לא גרים במקומות יוקרתיים, כי אם כן, יכולים לבוא אליהם מרשות המסים ולשאול מאיפה היה להם כסף לקנות דירה כל כך יקרה.

ככה הם כאילו "מסכנים", ועושים את עיקר הפעילות מתחת לשולחן.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני במצב כזה הייתי הולך ורוכש 7 שלטים - אחד לכל חניה

"חניה פרטית דירה 1"

"חניה פרטית דירה 2" ...

תולה את כולם לפי סדר רץ

עונה שזה הסדר החדש למי ששואל

ושלום על ישראל.

עריכה: כאות התפשרות ומחווה של רצון טוב נותן להם את החניה עם העמדת טעינה.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid
  • מעניין 2

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

בינתיים הם כשבועיים חונים כמו ילדות עם קוקיות מכונית אחת בחניה של הבניין ו....מכונית שניה בחניה של הבניין ליד. כל עוד הם מצליחים "לגנוב" שם חנייה זה לא ענייני.

• אהבתי 4
  • מצחיק 4
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לפני שעה, pasparto כתב:

בינתיים הם כשבועיים חונים כמו ילדות עם קוקיות מכונית אחת בחניה של הבניין ו....מכונית שניה בחניה של הבניין ליד. כל עוד הם מצליחים "לגנוב" שם חנייה זה לא ענייני.

כאילו אין להם את הכבוד להחנות ברחוב את הרכב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
בתאריך 1.6.2026 בשעה 23:38, DareDevil כתב:

כאילו אין להם את הכבוד להחנות ברחוב את הרכב.

להחנות בצידי הכביש נחשב לא מכובד?

פורסם
לפני 4 שעות, Gorpi כתב:

לפי השכנים של פות"ש

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 4 שעות, Gorpi כתב:

ככה לשים 250,000 שקל ברחוב????

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...