Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרן ייעודית של המדינה

אמרתי את זה כמה פעמים כבר

לא תיהיה ברירה אי אפשר לזרוק את האנשים לכלבים

כמו אבטחת הכנסה

נכון?

• מצחיק 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מאיפה יבוא הכסף לקרן הזאת? 

לאשליות האלה שרובוטים יחליפו את כולנו בעבודה ונהיה חופשיים לעשות מה שבא לנו לא האמנתי כבר מגיל 13.

אם המדינה תשלם לאנשים לשבת בבית לחיות חיים נוחים ולא לעשות כלום, אף אחד לא יזיז את התחת שלו לעשות משהו עם עצמו.

אם אף אחד לא יזיז את התחת שלו ויעשה משהו שמייצר ערך, לא יהיה איך לממן את כל הבטלה הזאת ולא יהיה איך לממן תחזוקה ותפעול של כל האוטומציה הזאת.

זה כמו הסרטונים האלה שעושים כאילו הם מצליחים לייצר חשמל מכלום עם מגנטים שירדפו אחד אחרי השני ויסובבו גנרטור. 

חרטא בפיתה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, eladns כתב:

קרן ייעודית של המדינה

אמרתי את זה כמה פעמים כבר

כמו אבטחת הכנסה

נכון?

מי משלם אבטחת הכנסה?

בוא אקצר לך: אני.

אני והמיסים שאני משלם.

אין דבר כזה "המדינה".

אם אפוטר חלילה מחר בגלל ש-AI החליף אותי, לא אשלם מיסים ולא יהיה מאיפה לשלם אבטחת הכנסה או פנסיה מוקדמת לאף אחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מחשהו צריך למלא את הקרן הזו, כךומר אנשים עובדים, שמשלמים מיסים.

ברוב העולם גיל הפרישה עולה. אצלנו זה של הגברים די סטנדרטי, זה של הנשים עדיין נמוך. המאבק האינסופי של אירגוני הנשים גרם נזק עצום, במיוחד לנשים.

פנסיות גישור מוקדמות מאוד (אני לא מדבר על שנה - שנתיים) הן מכה רצינית למשק. אז לקציני יחידות שדה שזה מקצועם יש אולי הצדקה לכך כי אין להם אלטרנטיבה (ומתברר שרבים דווקא מוצאים עבודה לעוד 15 שנה, אם כי איני מכיר מספרים, אני מניח שהם חסויים). אבל משרתי עורף? אין סיבה לשלם להם 20 שנות פנסיית גישור.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל אני רוצה לעבוד

רק שאין לי איפה

מה אני אמור לעשות?

אני בן 60

מגיל 21 עובד באגד

הגיע רובוט

זהו

אמרתי אלך לחקלאות לעבוד קוטף תמרים בגדיד של קיבוץ בית הערבה,אין דרישה. הכל אוטונומי

אלך למלצר-אין

בניה? גם פה יש המדפסת המדהימה הזאת שבונה בתים דבר מרהיב באמת.

אני לואו טק מה תעשו איתי?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

ניקוי רחובות, אבטחה, ניקוי כלים, סידור סחורה... זאת תהיה בעיה של כולם, לא רק לואו טק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, eladns כתב:

אבל אני רוצה לעבוד

רק שאין לי איפה

מה אני אמור לעשות?

אני בן 60

מגיל 21 עובד באגד

הגיע רובוט

זהו

אמרתי אלך לחקלאות לעבוד קוטף תמרים בגדיד של קיבוץ בית הערבה,אין דרישה. הכל אוטונומי

אלך למלצר-אין

בניה? גם פה יש המדפסת המדהימה הזאת שבונה בתים דבר מרהיב באמת.

אני לואו טק מה תעשו איתי?

עד שהרובוט יחליף נהגים זה ייקח עשרות שנים.

כרגע אמרו רוצים לייבא נהגי משאיות כבדות מחו"ל לדעתי אם יהיו נהגים זרים שכר הנהגים עוד יותר ירד.

כרגע זה לא יצא לפועל.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

אוי זה מעניין, אז הנה, מה יעשו נהגי המשאיות אם המשכורת שלהם תרד דראסטית?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 18 דקות, eladns כתב:

אוי זה מעניין, אז הנה, מה יעשו נהגי המשאיות אם המשכורת שלהם תרד דראסטית?

כרגע לפי מה שרשמו לא מבאים נהגים זרים.

מנסים להכשיר נהגים חדשים יש מעל 10 אלף בקשות למבקשי רישיון ציבורי וכבד.

הבעיה היא שהמחסור בפרט נהגי תחבורה ציבורית זה שנים על גבי שנים, גם יש מחסור של נהגי רכב כבד (מעל 15 טון).

אנשים מחכים חודשים להיבדק חלק לא המשיכו בתהליך.

פורסם

אלעד, מישהו יצטרך להפעיל את כל הכלים האלה. יותר סביר שמקצועות יקבלו פנים (ושמות) חדשים, התפוקה תעלה, אבל הצורך בעובדים לא חיעלם.

כמובן שקבוצות שיתקשו להסתגל, או כאלה שההשקעה בהכשרתם לא תשתלם, עלולים להפגע. אבל זו שכבה מצומצמת יחסית לאוכלוסיה, ובה אכן יהיה צורך לתמוך.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 שעות, avngas כתב:

אפונה יבשה, הייתי צריך לרשום.

נתקלתי בשלל באגים הקשורים למשקל לאורך השנים (אני תמיד ניגש לקופה העצמית, שם משטח הפריקה כולל משקל לבדיקה שלא גונבים מהסופר. המשקל הזה לא תמיד מכוייל ולעיתים לא מבין מה אני שמתי או לא שמתי עליו). זה קורה .

לפני 15 שעות, eladns כתב:

באיזו מדינה אתה חי? שאתה חושב שאי אפשר לזרוק את האנשים לכלבים?

אם אתה רוצה לראות עד כמה האנשים במדינה הזו נזרקו כבר לכלבים, אתן לך 2 המלצות מעקב:

1) דוחו"ת מבקר המדינה.

2) שירשור הפוליטיקה פה בפורום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

המשקל בקופה של המסופונים מחדב גם את משקל העגלה, ומתריע גם על משקל נמוך - למשל אם החזרת מוצר ושכחת לבטל אותו במסופון. וקוריוז קטן - פעם לקחתי גבינה מגוררת, שתי חבילות במשקל זהה. הראשונה עברה במסופון, השניה לא, עד שהוצאתי ממנה 2 גרם.

פורסם
לפני 49 דקות, ברווז כתב:

נתקלתי בשלל באגים הקשורים למשקל לאורך השנים (אני תמיד ניגש לקופה העצמית, שם משטח הפריקה כולל משקל לבדיקה שלא גונבים מהסופר. המשקל הזה לא תמיד מכוייל ולעיתים לא מבין מה אני שמתי או לא שמתי עליו). זה קורה .

באיזו מדינה אתה חי? שאתה חושב שאי אפשר לזרוק את האנשים לכלבים?

אם אתה רוצה לראות עד כמה האנשים במדינה הזו נזרקו כבר לכלבים, אתן לך 2 המלצות מעקב:

1) דוחו"ת מבקר המדינה.

2) שירשור הפוליטיקה פה בפורום.

אשמח להסבר הכי פשוט שיש 

חדלות פרעון

בוא תסביר לי איך אנשים עם חוב של 2.5 מיליון שקל מאפסים להם את החוב והם ממשיכים עם המרצדס שלהם?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אמרתי שאנשים נזרקים פה לכלבים. 

לא מקורבים. 

סתם אנשים, כמוני, כמוך. המקורבים לא יקרה להם כלום. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז היקר

הנה טלפון

+972 58-790-8293⁩

עורך דין שמפרסם את עצמו בפייסבוק ואני אוהב לעקב אחריו הוא מסביר על הליך חדלות פרעון

תתקשר אליו, אפילו מטלפון רפאים

ותציג בפניו מה שאני הצגתי

היי

אני דפקתי הקופה

יש לי 3 מיליון שקל חובות

אין עליי שקל

אין נכסים עליי

אין מכוניות על שמי

מה עושים?

וחזור לדווח

אני בכונה לא אומר מה הוא הסביר לי אבל לדעתי האישית שווה אחו שרXXXה שווה במדינה הזאת ליפול בכמה מיליונים להעלים אותם באי קיימן ולהכריז פושט רגל.

ואני ראיתי את זה במו עיניי שעבדתי בחנות חשמל עם לקוחות ענקיים ששיחקו את המשחק של ח.פ שונה על שם הסבתא בקבר וBDI חלק חדש יפה

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...