Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיגואן או 3008?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסופו של דבר מה שקובע הוא טעמו האישי של כל אחד ואחד - אחרת כולם היו קונים אותו דבר.

וטוב שכך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלושת ההג'יפונים האלה טיגואן, CX5, ו3008 יתנו תמורה מצויינת לרוכש, כל אחד בדרך אחרת, שלושתם מצויינים,

לדעתי חשוב לעשות נסיעת מבחן בכל אחד ולהחליט, לא חסרים כאלה שעשו נסיעת מבחן (אפילו חלקם מהפורום) ומצאו שה3008 לשביעות רצונם, אך גם לא מעט כאלה שמצאו זאת בCX5 והחליטו לרכוש אותו...

פורסם
קח קצת יותר בלבול: הגיע טוסון לאחר מתיחת פנים, עם מערכות בטיחות מלאות, קבינה מרועננת שאמורה להרגיש יותר איכותית, ושאר היתרונות של יונדאי.

בהתלבטות המקורית שלך הייתי נשאר עם המלצת הקניה שלי לפיז'ו. סתם לסבר את האוזן: ביום ראשון נסעתי מאיזור המרכז, לאזור מירון, משם למרכז הכרמל בחיפה, חזרה למירון ודוך הביתה לישוב בעמק חפר. ירדתי מהאוטו כאילו שהרגע חזרתי מהמכולת...(5008 דיזל אקטיב)

רכב שלא מוציא אותך רענן מנסיעה כזו הוא רכב שפשוט לא נוח מספיק.

אף פעם לא רכשצי רכב שמפרק אותי נסיעה כזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ומי קבע שהCX-5 היא מובילת הקטגוריה, בזמן שה3008 רכב מעוצב ונחמד ותו לא? אם לא היית רושם את מה שרשמת על ה3008 עוד היה אפשר להתייחס לדבריך ברצינות.

הCX-5 מצויינת, ה3008 מצויינת. כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה, שניהן מתחרות באותה קטגוריה, ושניהן באותה ליגה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קודם כל הגדרות "אתה לא רציני" "אי אפשר להתייחס לדבריך ברצינות" לא קובעים שאתה צודק, בדיון מקצועי בין מומחים בסדר גודל עולמי כמונו ראוי לשמור על אטיקט מקצועי. לגבי מי קובע מה יותר טוב? בכל מדינה ש CX5 נמכרת - היא בראש הטבלה, הרבה לפני 3008 (במדינות שבהן שתיהן נמכרות) - אוסטרליה ומדינות האיזור וגם בישראל. אפשר כמובן לטעון שכולם עדר ולא מבינים כלום במכוניות. אני רק הצגתי את דעתי. פותח השרשור מודאג מאמינות וירידת ערך? למה לא לבחור SUV יפני או קוראני? לגבי 3008 אין לי שום דבר נגדה, אני לא פשוט לא רואה בה שום יתרון מול אסיאטיות. והפעם אני רציני.

פורסם
קודם כל הגדרות "אתה לא רציני" "אי אפשר להתייחס לדבריך ברצינות" לא קובעים שאתה צודק, בדיון מקצועי בין מומחים בסדר גודל עולמי כמונו ראוי לשמור על אטיקט מקצועי. לגבי מי קובע מה יותר טוב? בכל מדינה ש CX5 נמכרת - היא בראש הטבלה, הרבה לפני 3008 (במדינות שבהן שתיהן נמכרות) - אוסטרליה ומדינות האיזור וגם בישראל. אפשר כמובן לטעון שכולם עדר ולא מבינים כלום במכוניות. אני רק הצגתי את דעתי. פותח השרשור מודאג מאמינות וירידת ערך? למה לא לבחור SUV יפני או קוראני? לגבי 3008 אין לי שום דבר נגדה, אני לא פשוט לא רואה בה שום יתרון מול אסיאטיות. והפעם אני רציני.

1. לא ברור לאיזו טבלה התכוונת, זו של המכירות או זו של האיכות והיכולות. אם כיוונת לראשונה אתה צודק, נותרת השאלה אם עמידה בראש הטבלה היא אינדיקציה למשהו שהוא מעבר לשמרנות מוכרת בתחום הזה של רכישת רכב, ודאי באוסטרליה שבה פז'ו וסיטרואן הם עופות מוזרים שאף אחד עוד לא הבין מאיפה הם מגיעים ולמה בכלל צריך להתעסק איתם, הרבה יותר מאשר אצלנו אגב. מזדה מבחינה זו היא פשוט הנגטיב.

2. שתי המכוניות ראויות, הגם שלטעמי הפז'ו עדיפה, אבל כאמור מדובר בטעם אישי.

3. מה זה אטיקט ?

פורסם
שום יתרון ? אפילו לא בתחנת דלק ?

לא יודע לגבי מנוע בנזין, יכול להיות שהוא יותר חסכוני. דיזל בטוח נותן יתרון גדול, אני כתבתי את זה בהתחלה. דלק מוטורס לא מביאים CX5 דיזל 2.2, כך שבזירת הדיזלים המנצח ברור. אבל, וזה אבל גדול - עתיד של מנוע דיזל באירופה אינו ברור. אחרי שנים של עידוד שימוש בדיזל "נקי" ממשלות אירופה עשו "אחורה פנה" ולפחות בגרמניה היחס השתנה מאוד, בעקר בערים הגדולות. יתכן שגם בארץ יחס למנוע דיזל יהיה אם הזמן חשדני ולא ידידותי מצד הרשויות.

מאזדה גם מפתחת מנועים חדשים, יותר חסכוניים ויעלים, הכל משתנה.

אני חוזר ואומר: אני לא נגד 3008, כתבתי את דעתי האישית והצגתי עדיפויות שלי בעקר לאור החששות לגבי ירידת ערך ואמינות.

פורסם (נערך)
נו אז מסתבר שחובבי צרפתיות אינם בהכרח אינטיליגנטים ומתעביהן אינם בהכרח בורים.

אז זהו, עכשיו חברים?:lol:

עריכה אחרונה על ידי baget
פורסם
נו אז מסתבר שחובבי צרפתיות אינם בהכרח אינטיליגנטים ומתעביהן אינם בהכרח בורים.

בטח לא אינטילגנטים כמו מעריצי טויוטה או מאזדה שנמצאים בצד הגבוה של מדד אי.קיו..

פורסם (נערך)
בטח לא אינטילגנטים כמו מעריצי טויוטה או מאזדה שנמצאים בצד הגבוה של מדד אי.קיו..

אז אם אני מעריץ את מגאן RS וסיטרואן DS זה פוגע בתיפקודים קוגניטיבים? אוי, גם פיזו 205 gti:(

עריכה אחרונה על ידי baget
פורסם

מכל השרשור הזה הייתי מתמקד בCX5 וב3008,

אז אני פיג'ואיסט ומאזדהאיסט :shock:

• תוכן חדש...