Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני יודע שזה נושא שחפרו עליו אבל באמת שחיפשתי פה בפורום וזה רק בלבל אותי יותר.

אז ככה קצת רקע, אני בחור צעיר עדיין בשירות (מסיים עוד שנה) ואני מחפש כרגע רכב לחמש- שש שנים הקרובות, לאחר שמכרתי את הקודם (לא השתלם לי לתקן כבר) שהיה מאזדה 3 2007 שסך הכל נהנתי ממנה חוץ מעניין הצריכת דלק. בדקתי על הרבה סוגי רכבים בתקציב של 40,000 (בעיקר סופר מיני אבל גם קצת משפחתיות) ומביניהם הכי קוסמת לי האיביזה בעיקר מבחינת ביצועים וצריכת דלק. העניין היחיד איתה שלגביו הסתבכתי הוא האמינות ועלות התחזוקה של המנוע והגיר בעיקר שמדובר ברכב יד שניה, התייעצתי עם שתי מוסכניקים אחד אמר שזה אחלה רכב והשני אמר להתרחק ממנו.

אני רוצה להבין איזה בעיות יש בדיוק, וכמה זה יקר לתקן ?

עד כמה זה באמת קריטי?

ולבסוף האם יש עוד איזה רכב שלא חשבתי עליו שיוכל לענות על הרצונות שלי (אמינות, צריכת דלק, ביצועים)?

תודה רבה לכולם!

פורסם

יש סיכוי גדול שלתקופה ארוכה שאתה רוצה להחזיק את הרכב תזדקק להחלפת מצמדים או מטרוניק במידה ולא הוחלפו, לכן אם כבר לקנות אז רכב שהוחלפו בו.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מחפש פחות זריז אך יותר אמין, למשל מזדה 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...