Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, hans כתב:

חלבון זה מה שבאופנה היום. פעם היו אופנות אחרות,

מחר תהיה אופנה אחרת. השאלה מה המטרה - לעלות משקל? לרדת משקל? להתפיח שרירים?

בגלל שה TEF של חלבון גבוה פי 3-5 מפחמימות ומשומנים, הטרנד הזה לא ייעלם לעולם. ככל הנראה.

כאילו, זה *הפיזיקה פה. מולקולות קשות יותר לעיכול, הגוף מוציא יותר חום, חילוף חומרים גבוה יותר, וגם יותר משביע, אז איך זה יעלם?

*יש מצב שמדובר בכימיה

האופנה הזו החלה לפני כמה עשורים, פשוט בארץ זה לא תפס, והיינו צריכים להזמין מ bodybuilding.com את האבקות. היה גם ישראלבודי כמובן אבל היה יקר יותר.

לא היה לתנובה או לטרה מחלקה ייעודית שמייצרת אבקות חלבון בזמנו. מדבר על לפני 2005.

לעלות במשקל ככל הנראה לא יהיה טרנדי כי ככל שאדם שמן יותר אני חושב שהוא גם מזיע יותר וגם יותר כבד וזה לא סקסי ולא טוב בסקס. והעולם הולך לכיוון של סקס, מחשופים וכאלה. נשמע קצת מצחיק אבל אני בטוח שהבנת :) 

אני יודע ששונאים בפורום שקובעים עובדות לכן אני אומר שזה לדעתי בלבד. העולם נהיה חם יותר משנה לשנה לא? להיות כבד לא רואה איך זה נהיה באופנה.

כאילו מישהי לרוב תמיד תעדיף מישהו קליל יותר אם היא יכולה. כנ"ל גם לגבי גברים, לא יעדיפו מלאות כי זה איטי וכבד יותר.

לפני 12 שעות, hans כתב:

כל הקרקס של המאה ה-21 מסתובב סביב ה״אבל אני רוצה שיהיה לי נעים״

נכון ולכן צום לסירוגין זה לא קל אבל עובד. וזה לא נעים. זה כאילו בא לפצות על כל האכילה הכפייתית של אותם אנשים?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

מאז הפעם האחרונה שעדכנתי, שזה תחילת מאי, הצלחתי לצום כל סופ"ש 14-18 שעות בשישי ובשבת.

רואה כבר הבדל משמעותי ביחס לנובמבר, ירדתי מידה גם בבוקסרים וגם בחולצות.

• אהבתי 1
פורסם

תופעות הלוואי הציקו לי ולא רצו להשתפר. 

גיליתי שאם אני אוכל הרבה יותר חלבון, הרבה יותר קל לי. מצאתי את עצמי משנה את התזונה בהתאמה. מקווה שזה יועיל לעוד אנשים פה. גם ככה הייתי אמור לצרוך יותר חלבון, אבל לא היה לי זרז שיגרום לי להחליט ולבצע. התופעות לוואי האלו בהחלט גרמו לי לעשות משהו.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

ההשוואה לא מדויקת כי תמונת האחרי זה על הבוקר כמעט, הלפני בלילה אחרי שטחנו פיצה כל החברים, אני חושב שעשיתי 16-8 או 18-6 , כ 70 ימים סה"כ בפחות מ-7 חודשים:

image.thumb.png.3ef33ed60ffad7a4569f7ed2d20f37f0.png

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תוכן חדש...