Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה עם סורק CAN לרכב.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

image.thumb.png.eb5c4f03aa91d4ae57722fe389037aab.png

הסיבה שאני שואל כאן ולא בכללי היא שאני מנסה להבין אם עבדו עלי...

לרכבי מרצדס הומלץ בפורומים להשתמש בסורק של Carly לשימושים נפוצים כגון סריקה, מחיקת תקלות ונתונים בזמן אמת. לפני שבועיים היה מבצע (פחות מ 75$) והזמנתי. זו החבילה שהזמנתי: 

https://www.mycarly.com/plan/?utm_source=customer.io&utm_medium=email&utm_campaign=NL_WarmUp_BDAY26_RegOnly_Unconfirmed&c=IL&b=mb&n=Mercedes#scanner

image.thumb.png.c03772d184860f0968a83ae6d5286d18.png

קיבלתי את הסורק, חיברתי ונמצאו מספר תקלות. אלא מה, אני לא מצליח לגשת אליהן!

אע"פ שבדף המבצע מופיע (להבנתי) כי האופציות מאופשרות הן לא מאופשרות לי אלא דורשות מינוי חודשי. בחשבונית רשום Application License ולא מובן הרישיון לאיזו אפליקצייה. לאחר שפתחתי חשבון לא נשלח אלי קוד או אישור אחר להפעלת האפליקציות.

השירות לקוחות שלהם זוועתי, יש צורך לפתוח "כרטיס" לטיפול ואז נשלחים לדף אינטרנט בו צריכים למלא פרטים שאינם חשובים ולא מתקבלת תשובה אלא אישור כי נפתח כרטיס. אחרי זה כשמנסים לחזור במייל נאמר כי הכרטיס טופל ואינו רלוונטי יותר...

יש למישהו רעיון איך ממשיכים?

SmartSelect_20260721_100221_Carly.jpg

SmartSelect_20260721_100142_Carly.jpg

SmartSelect_20260721_100048_Carly.jpg

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
שגיאת כתיב
  • תוכן חדש...