Jump to content

MottiCasppi

  • הודעות

    32
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

352 צפו בפרופיל

הנקודות של MottiCasppi

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

3

מוניטין

  1. תודה רבה. ומכון בדיקה לא יידע לומר לי בדיוק? ומה המשמעות של זה מבחינת הביטוח במקרה שמישהו מוחק לי את האוטו?
  2. גם אם אני לוקח אותו לבדיקה במכון? וגם אם מדובר ברכב בסדר גודל של 17,000 ש"ח?
  3. שלום וברכה. יש לי הצעה לרכישת רכב מסוחר, שקנה אותו מחברת הביטוח כאובדן להלכה ולטענתו מדובר ברטיבות-שהאוטו הוצף, ולמעשה לא קרה כלום-הוא לא נגע באוטו ולא טיפל בו כלום ויש לו בדיקות לכל המערכות ומערכות החשמל ואישור תקינות. האם זה ייתכן שהאוטו 100% אפי’ שהוא הוגדר כאובדן להלכה? והאם שוה לקנות דבר כזה?
  4. שלום וברכה. אנו עדיין בחיפושים, ועכשיו מישהו הציע לי קורולה 2011 240K ק"מ בכ-20 אל"ש. האם זו עסקה כדאית והאם אני אהנה מהרכב? תודה רבה
  5. גם אם אני גר בירושלים וכל נסיעה בינעירונית כוללת חזור בכל העליות של ירושלים?
  6. מה צריכת הדלק של הסוויפט? וכמה היא חזקה ביחס למאזדה?
  7. מישהו יודע נתוני אמת של צריכת דלק של המאזדה? וכן האם באמת הצפי שהשוק יתקרר והמחירים ירדו משמעותית ושוה בכל מקרה לקנות לפחות לבינתיים משהו יחסית זול?
  8. תודה רבה לפי המספרים שראיתי בחוות הדעת בסוף המזדה והפיאסטה די דומות בצריכת הדלק (כ1 ל-12.5) האם מישהו יודע נתונים? האם גם כשאנו מדברים על פיאסטה של 80-100k ק"מ מול מאזדה עם 140-170k ק"מ? והאם הונדה ג’אז יכולה להתאים? כמה היא זריזה?
  9. שלום וברכה. אנו זוג צעיר ומעוניינים לרכוש רכב. סעיף מאד משמעותי הוא העלויות-ולכן אנו רוצים רכב עם אמינות גבוהה, (גם בשביל השקט ולא לרוץ הרבה לתיקונים), וכמה שאפשר חסכוני בדלק. אבל לא ברמה שתוריד את הכיף מהרכב יותר מדי, ולכן אנו לא רוצים פחות מסופר מיני, וכן שיהיה רכב יחסית זריז וחזק, ונוחות נסיעה לא רעה. התקציב- 15k-30k תלוי מה אנו מקבלים-מוכנים לשלם גם כ30 אבל לקבל בתמורה רכב לא ישן מדי (לפחות 2014-2015 ועם קילומטרז’ לא גבוה מדי). חשבנו על מאזדה 2, עם עדיפות לסאדן (בשביל התא מטען וכשחיפשתי גם שמתי לב שהמחיר של הסדאן נמוך יותר בשנתונים נמוכים). וא"כ לפי מה שראיתי ביד 2 המחירים של 2014 כ-35-40k, ושל 2011 כ-15-20, מה זה אומר? שאם אני קונה 2014 עוד 3 שנים הוא מאבד חצי מחיר? לאור הנתונים האלו חשבנו לקנות אולי כזו מ2011. מהי דעתכם? כללי, ונקונות ספציפיות שצריך לדעת. ורכב נוסף שנראה מתאים הוא פורד פיאסטה 1.6 ליטר 2014-2015 ב25-30k. מהי דעתכם? והאם מישהו יודע מה זה אומר במספרים שהם דגמים פחות חסכוניים? וכמה הפיאסטה אמינה? ואם יש למיהו הצעות נוספות נשמח לשמוע. תודה רבה.
  10. תודה רבה עזרת לי מאוד לפחות ברכבי מאזדה אפשר לבדוק באתר ע"פ מספר הרכב.
  11. לא בז'בוטינסקי, איפשהו בתל אביב. וכן ראיתי מצלמה השאלה אם יש אכיפה גם בלילה.
  12. מישהו יודע האם בנת"צ מקבלים דו"ח גם בשעה אחד בלילה? (כמובן שמדובר על נת"צ בלי הגבלת שעות רשמית) וגם כשאין מסומן בתמרור שיש אכיפה במצלמות?
  13. לכמה מספיק בקבוק כזה? - זה מסתכם בכזה סכום או שזה המחיר לבקבוק אחד וצריך כמה וכמה יחידות?
  14. תודה רבה. וא"כ איך אני יודע איזה צבע בדיוק לקנות? ומה בערך המחירים? והאם יש מקומות ספציפיים מומלצים לקנות שם? (בירושלים)
×
×
  • תוכן חדש...