Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות לכולם,
באוקטובר אני נוסע לעיירה קרויצלינגן בשוויץ למשך 8 ימים.
אגיע לשם מהשדה בציריך עם רכבת (ישיר ללא החלפות, נוח מאד).
חשבתי לשכור רכב למטרות טיולים באזור הלינה, אבל הרכב לא יהיה בשימוש כל יום.
אני חושב על השכרה בצד הגרמני (קונשטאנץ, למשל) כי לדעתי יהיה זול יותר.
זה ניראה לי פשוט יותר ובלי הבלגן של לקיחת והחזרת הרכב בשדה של ציריך, ונסיעה בו של כשעה לכל כיוון.
הרכבת נוחה מאד.
מה דעתכם באופן כללי? איזו חברה מומלצת, אם באמת אשכור בגרמניה? האם רק מהגדולות או שזה לא משנה כל כך?
עוד טיפים וכל רעיון אחר יתקבלו בתודה.

פורסם

תכנן את הטיול כך שהימים בהם תשתמש ברכב יהיו רצופים.

בדוק את נוחות ההגעה ממקום הלינה לתחנת ההשכרה ובחזרה.

תביא בחשבון שרכב גרמני לא בהכרח יישא וינייט שוויצרי (ואוסטרי, אם רלוונטי) - עוד כמה עשרות אירו/פרנקים. תתכן גם הפתעה חיובית.

אגב, הייתי שוקל ללון בצד הגרמני של הגבול, יכול לחסוך הרבה בהוצאות לינה, מזון ודלק. מניסיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 33 דקות, ירחמיאל כתב:

זה ניראה לי פשוט יותר ובלי הבלגן של לקיחת והחזרת הרכב בשדה של ציריך, ונסיעה בו של כשעה לכל כיוון.

לא מבין על איזה בלאגן אתה מדבר, זה הכי פשוט שיש. זה יהיה יקר, אבל אתה נוסע לשוויץ אז מניח שהשלמת עם זה כבר.

לנסוע במיוחד לקונסטנץ בשביל לשכור נשמע תוכנית מסורבלת בטירוף, אלא אם תהיה שם בכל מקרה. גם לא יודע כמה מבחר יהיה שם. תוסיף להשכרה יציאה מגבולות גרמניה ואת ה-vignette שהוזכר.

פורסם (נערך)

הסתכלתי במפה - מדובר בערים צמודות. מה שלא בדקתי הוא התחב״צ ביניהן. כמובן שמדובר בשנגן, כך שהמעבר שקוף לגמרי.

הניסיון שלי שהזכרתי היה לינה ב-Weil-am-Rhein, פרבר של באזל בצידו הגרמני של הגבול. חיסכון כספי עצום בהשוואה ללינה בצידו השוויצרי של הגבול, במחיר של נסיעה של עוד קילומטר או שניים בבוקר ובערב לאתרים בשווייץ. אבל הייתי עם רכב שכור, לא נסמכתי על תחב״צ.

לגבי בחירה בשכירת רכב בבאזל לעומת קונשטאנץ - יש שיקולים נוספים - כגון שעות הטיסות, מספר הנוסעים, מצב החניה במלון, מספר ימי השימוש הצפויים וכו׳. אישית לא הייתי מתקמצן על יום או שניים שבהם הרכב יעמוד, אם זה יהיה מחיר של שיפור הנוחות וחיסכון משמעותי בזמן, שהוא המשאב היקר ביותר בטיולים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוסף לעצות הטובות של ספריאל. מה שאתה לא רוצה לבזבז בטיול זה זמן. את כל השאר אפשר לקנות.קח בחשבון שתחנות ההשכרה הקטנות יותר גם של החברות הגדולות נפתחות רק ב-9 והחזרה רק עד 4 או 6 מה שיכול מאד להגביל את הזמן שלך עם הרכב. 

בשכירת רכב העיקרון הראשי שלי הוא כיסוי ביטוחי מלא כולל ביטול השתתפות עצמית. אין לי מניעה לשכור מחברה קטנה שמציעה את זה, לפעמים זה מסתכם ב תחנה בחצר מאחורה ותזרוק את המפתחות בתיבה.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

לגבי בחירה בשכירת רכב בבאזל לעומת קונשטאנץ

כמובן ציריך, לא באזל.

פורסם

אני לא עתיר ניסיון, אבל בגרמניה לא יצא לי להתאכזב מיורופקאר, וגם לא באיטליה.

תמיד מכוניות שמורות וכמעט חדשות, מאובזרות היטב לקטגוריה.

לעיתים הזמנתי דרך אתר ישראלי שנקרא אוטו יורופ, פעם אחת דרך הקישור מהחברה של המלונות, בוקינג, היו בסדר גמור.

עושים את מה שכתבת, שוכרים בקונסטנץ אחרי נחיתה בציריך. ידוע. 

כמובן אם הטיול בשוויץ נדרש להוסיף וינייטה.

• תוכן חדש...