Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי הוינייט עולה 40 פרנק (45 אירו) ותוקפו עד סוף ינואר הבא - אין תשלום לתקופות יותר קצרות. יש מספר מעברים ומנהרות שאינם מכוסים.

מומלץ לקנות לפני שעוברים את הגבול לשווייץ - בד״כ בתחנות דלק.

יש אפשרות לקנות גם ברשת ולקשר למספר הרישוי של הרכב, לא יצא לי לעשות זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממה שזכור לי באוסטריה יש וינייט ל-10 ימים, ומתברר שדיגיטלי גם ליום אחד. וכמו בשווייץ - כמה קטעים עם אגרה נפרדת, שאינה כלולה בווינייט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא שהוא מתכוון לחצות את הגבול בארשלוכברגפס. שתי ערים על גדת הנהר. תחשבו על ת״א-איילון-ר״ג.

בהשכרה יעזרו לו אם לא יהיה להם רכב עם הפס.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

התיאור של ת״א-ר״ג כבר נכתב כאן מספר פעמים (איזה כיף - שתי ערים ב-4 אותיות. אחד הבנים שלי ניסה לספור אותיות על שלטי הדרכים בהולנד ובגרמניה, לא הצליח).

סבירות גבוהה מאוד שרכב שיישכר בצד הגרמני של הגשר יישא את המדבקה. במקרה הרע - עוד 150 ש״ח להוצאות הטיול.

אני עדיין הייתי מנסה להעביר את הלינה לצד הגרמני, וגם את הקניות. צפוי חיסכון כספי משמעותי. או, כפי שלמדתי בטיול בזלצורג - לנסוע לגרמניה לעשות u-turn (סיפור אמיתי - פספסתי יציאה מהאוטובאהן האוסטרי, אז המשכתי למחלף הבא, בגרמניה).

• תוכן חדש...