Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני טועה, אבל בשל המחירים הזולים יחסית, קשה לי להאמין שמוכרים לי מקור. 

כפי שאתם יודעים, הזיופים היום ברמה טובה. 

אבל הפילטרים האלו לא שווים הרבה. 

יש אתר טוב שאפשר להזמין ממנו ולדעת בוודאות שמדובר במקורי (ואם לא במקורי, בחברה איכותית)?

תודה לעונים

פורסם

איזה כלים אנליטיים יש לך לבדוק שזה לא פועל כשורה? אם היית בא ואומר שניערת פילטר אוויר אחרי שנה לעומת פילטר מלפני 3 שנים, ונסעת בדיוק אותה נסועה כל יום, ושקלת כמה לכלוך יצא וגם אז זה לא בטוח מדויק כי יכול להיות שהסביבה השתנתה.

אני יכול להגיד לך שאני הייתי עם פילטרי שמן ואוויר מעליאקספרס כמה שנים, ואני לא יכול להגיד לך אם זה סינן או לא, אין לי כלים לבדוק.

הפילטרים לא היו קרועים ולא קרובים לזה (שמן) ועדיין הכל דיבורים. אין הוכחות.

אם אתה רוצה לקנות פילטרים ישירות מהיצרן ולעקוף אתרים כמו אמזון גרמניה, cars245 וכדומה, יהיה לך קשה להתנהל מול היצרן כי אתה קונה כמויות קטנות מדי.

פורסם

ממליץ לך ללכת חנות חלפים מוכרת באזורך

פילטר טוב מקורי עולה 60 שקל ואין סיבה להזמין מחו''ל פשוט מיותר

תוכל גם לבקש בפורום המלצות לחנויות טובות שלא ירמו אותך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, PASHUT כתב:

פילטר טוב מקורי עולה 60 שקל ואין סיבה להזמין מחו''ל פשוט מיותר

פילטר שמן שקניתי ב 50 ש"ח לפני כ-3 שנים בחנות טובה בב"ש, זה פילטר סיני ללא פיקוח או הנדסה כלשהי של אחת מהחברות הגדולות.

בעליאקספרס שילמתי על 3 יחידות כאלה 55 ש"ח בערך. (כאמור לא מומלץ, לא הייתי חבר פורום)

הוא יצא אחרי שנה בטיפול שעשינו ללא שום פגם או קרע, אגב.

אם מדובר על פילטר אוויר, הראו פה סרטון שהחברות ALCO, Champion, Hengst הן מעולות.

וזה מתווסף לחברות הידועות יותר שהן MANN ו BOSCH.

אם מדברים על פילטר שמן, קניתי PURFLUX מ ak24parts ואני חושב שזה טוב (על סמך הביקורות....אין לי כלים לבדוק)

אוויר Hengst, וגם מזגן.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 57 דקות, גולדן191 כתב:

פילטר שמן שקניתי ב 50 ש"ח לפני כ-3 שנים בחנות טובה בב"ש, זה פילטר סיני ללא פיקוח או הנדסה כלשהי של אחת מהחברות הגדולות

כנראה ביקשת חליפי

אני מבקש מקורי משלם 60 שקל אצל חלפי רכב שילת למשל, לא ידוע על בעיות עם זה.

• מעניין 1

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...