Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיגואן או 3008?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי קיבלו לפני שבוע וחצי את ה3008 החדש שלהם עם המנוע 1.5 דיזל החדש ו8 הילוכים בדגם אקטיב...הם מאוד מרוצים מהרכב,הוא גם נראה ממש טוב לפי דעתי..

רק דבר אחד לא הצלחתי להבין שם,איך יכול להיות שברכב שיש לו הנעה בכפתור,חיישנים למיניהם וכו' אבל בקרת אקלים אין שם...זה נראה לי תמוהה לחלוטין.

מעבר לעניין החוסר בבקרת אקלים הם ממש מרוצים!

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי ממליץ לך לבדוק CX5 של מאזדה - נוחה, אמינה, נעימה לנהיגה וגם מפגינה שמירת ערך טובה. נהגתי שבוע על 3008 GT-line דיזל ולא רואה שום יתרון מול מאזדה. אם אתה צריך דיזל - זה משהו אחר. בשנה הבא מגיע גם RAV4 חדש, מאובזר ובטיחותי מאוד.

פורסם

בדקנו את ה cx5. הרשים אותנו מאוד. בנוסף מאוד אלגנטי.

מפריע לי המנוע האטמוספרי עם צריכת דלק גבוהה יותר וכן טכנולוגיה פחות מתקדמת מבחינת מערכת הבידור לעומת האירופאיות

פורסם
אבל בקרת אקלים אין שם...זה נראה לי תמוהה לחלוטין.

אין בקרת אקלים בכלל? אני יודע שמפוצלת יש רק בפרמיום, אבל חשבתי שבאקטיב יש, אבל לא מפוצל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
הייתי ממליץ לך לבדוק CX5 של מאזדה - נוחה, אמינה, נעימה לנהיגה וגם מפגינה שמירת ערך טובה. נהגתי שבוע על 3008 GT-line דיזל ולא רואה שום יתרון מול מאזדה. אם אתה צריך דיזל - זה משהו אחר. בשנה הבא מגיע גם RAV4 חדש, מאובזר ובטיחותי מאוד.

ברצינות לא ראית יתרון ל-GT ליין מול המאזדה CX5?!

אתה לא רציני...לא באותה ליגה בכלל.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)
ברצינות לא ראית יתרון ל-GT ליין מול המאזדה CX5?!

אתה לא רציני...לא באותה ליגה בכלל.

מה בדיוק לא באותה ליגה? ולאיזה ליגה עלית שייכת פז'ו? CX5 היא המובילה בקטגוריה שלה בטווח מחיר סביר של SUV עממים.

3008 זה רכב מעוצב ונחמד, לא יותר מזה. היתרון היחידי שלו - זה מנוע דיזל, למי שצריך. גם המכירות מעידות על כך שבעיקר הדיזלים נמכרים.

עריכה אחרונה על ידי baget
פורסם (נערך)

וזה יתרון לא קטן בכלל. תחשוב מה היה קורה למכירות CX5 אם גם היתה הכי חסכונית בצריכה לחתך שלה. כרגע היא ממש לא שם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
מה בדיוק לא באותה ליגה? ולאיזה ליגה עלית שייכת פז'ו? CX5 היא המובילה בקטגוריה שלה בטווח מחיר סביר של SUV עממים.

3008 זה רכב מעוצב ונחמד, לא יותר מזה. היתרון היחידי שלו - זה מנוע דיזל, למי שצריך. גם המכירות מעידות על כך שבעיקר הדיזלים נמכרים.

ומי קבע שהCX-5 היא מובילת הקטגוריה, בזמן שה3008 רכב מעוצב ונחמד ותו לא? אם לא היית רושם את מה שרשמת על ה3008 עוד היה אפשר להתייחס לדבריך ברצינות.

הCX-5 מצויינת, ה3008 מצויינת. כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה, שניהן מתחרות באותה קטגוריה, ושניהן באותה ליגה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

למען האמת בכל מבחן רכב השוואתי בין שני הרכבים שקראתי בארץ בעיתוני רכב מקצועיים מאוטו ועד טורבו ציינו שהפיגו הרכב היותר טוב.

אבל אם הבחור החליט ..שיבושם לו.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

אני עדיין מתלבט קשות בין השניים. ראיתי את ה 3008 שוב והתרשמתי עוד יותר הפעם, במיוחד מהגרסה עם הדיזל שכרגע מגיעה במהדורה מיוחדת עם חזית עם פנסי לד ופגוש של ה gt וכן הוסיפו פתיחה חשמלית לתא מטען.

בעוד מספר ימים תיפתחנה ההזמנות לטיגואן 2019, ואז נדע אם בנוסף למנוע ותיבת ההילוכים כן עדכנו את האבזור (בטיחות+ בתקווה גם תוספות אחרות) - דבר שמאוד מתבקש כרגע בטיגואן.

בכל מקרה אחכה למסירה בתחילת ינואר על מנת לקבל שנתון 2019.

הרבה תודות לכל המגיבים. אתם עוזרים לי מאוד

פורסם
למען האמת בכל מבחן רכב השוואתי בין שני הרכבים שקראתי בארץ בעיתוני רכב מקצועיים מאוטו ועד טורבו ציינו שהפיגו הרכב היותר טוב.

אבל אם הבחור החליט ..שיבושם לו.

בסופו של דבר מה שקובע הוא טעמו האישי של כל אחד ואחד - אחרת כולם היו קונים אותו דבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קח קצת יותר בלבול: הגיע טוסון לאחר מתיחת פנים, עם מערכות בטיחות מלאות, קבינה מרועננת שאמורה להרגיש יותר איכותית, ושאר היתרונות של יונדאי.

בהתלבטות המקורית שלך הייתי נשאר עם המלצת הקניה שלי לפיז'ו. סתם לסבר את האוזן: ביום ראשון נסעתי מאיזור המרכז, לאזור מירון, משם למרכז הכרמל בחיפה, חזרה למירון ודוך הביתה לישוב בעמק חפר. ירדתי מהאוטו כאילו שהרגע חזרתי מהמכולת...(5008 דיזל אקטיב)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...