Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברנו קליאו 2022 LUTECIA

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי רכבים צרפתים נוחים, למשל הקליאו דור 3 או הקקטוס, הקליאו יותר קשיחה, ולכן רשמתי שהיא איפשהו באמצע בין הדורות. אני לא מרגיש שהיא מאוד קשיחה,  אבל היא יותר נגיד גרמניה מאשר צרפתיה.

אבל היא מתגמלת בכביש מפותל ששם רוב הנסיעות שלי ולפעמים אני אוהב להנות עם הרכב.

לגבי התרמוסטט בהחלט אבדוק, תודה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז תודה  ל @chrono על הבדיקה, התרמוסטט במנוע 1.0 שונה מאשר ה 1.3.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 15 שעות, DAHUJI כתב:

יוליאן, איפה שוטפים רכב כמו שצריך בחיפה?

או שעשית לבד בחניה?...

עד השנה האחרונה רחצתי עצמאית. אבל נמאס לי לסחוב דליים במדרגות.

בשנה האחרונה עברתי לשטיפה במצה - יקר (90-100 ש״ח חוץ ופנים עם סבון בלי או עם וקס) אבל אני מרוצה מהניקיון.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכשתי גרניק חשמלי של works וקיבלתי מהעבודה עגלה כזאת ככה שלא צריך לסחוב הכול עד לרכב.

IMG_1214.jpeg.87ce812218387ed521be0225af49971f.jpeg

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

בשנה האחרונה עברתי לשטיפה במצה - יקר (90-100 ש״ח חוץ ופנים עם סבון בלי או עם וקס) אבל אני מרוצה מהניקיון.

תודה :-)

לפני 6 שעות, yulianx כתב:

רכשתי גרניק חשמלי של works וקיבלתי מהעבודה עגלה כזאת ככה שלא צריך לסחוב הכול עד לרכב.

יפה שיש לך עוד כוחות לרחוץ את הרכב לבד...

אני איבדתי את החשק הזה איפשהוא במהלך הדרך (אולי כי הרכבים שלי גם ככה לא איזה משהו).

פורסם

את הרכב שטפתי יום אחר יום, כול פעם לקום ב 6 בבוקר.

לא יודע איך שטפו אותו  לפני המסירה, אבל הוא היה עם המון סימני מים.

כך שאחרי סיום השטיפה שלי הרכב ניראה נורא.

יום למחרת שוב פעם לקום ב 6 בבוקר, והפעם הורדתי את הסימנים עם פלסטלינה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 4 דקות, yulianx כתב:

אבל הוא היה עם המון סימני מים

אני אפילו לא יודע מה זה...

לפני 4 דקות, yulianx כתב:

והפעם הורדתי את הסימנים עם פלסטלינה

ובחיים לא השתמשתי בדבר הזה...

כל הכבוד על השקדנות יוליאן.

תתחדש על הרנו החתיכה.

שתשרת אותך בנאמנות!.

פורסם

סימני מים זה כששטופים את הרכב ולא מנגבים, ואתה אתה רואה טיפות שהתייבשו על הרכב.

פורסם
בתאריך 18.7.2025 בשעה 11:41, yulianx כתב:

על הקקטוס קיבלתי 12 אלף כאשר מחירון 21 ואת הרנו במקום כמעט 93 נמכרה ב91 אלף ש״ח, עם טסט שנעשה במקום ואחריות לעוד שנתיים.

תתחדש.

למה לא מכרת את הקקטוס לבד? היה לרכב בעיה כלשהי?

נשמע לי הזוי לתת להם את האוטו בחצי מהמחירון, ואני בטוח שהיית מצליח למכור את האוטו לבד ב 16-17-18K.

יש יתרון כלשהו לקליאו על פני המתחרות? נגיד פולו/איביזה/פאביה כדי להעדיף אותה למרות הסיכון בירידת הערך והאמינות?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
בתאריך 21.7.2025 בשעה 23:02, yulianx כתב:

סימני מים זה כששטופים את הרכב ולא מנגבים, ואתה אתה רואה טיפות שהתייבשו על הרכב.

אתה בטוח שזה לא סימני אבנית?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, `Infinity כתב:

תתחדש.

למה לא מכרת את הקקטוס לבד? היה לרכב בעיה כלשהי?

נשמע לי הזוי לתת להם את האוטו בחצי מהמחירון, ואני בטוח שהיית מצליח למכור את האוטו לבד ב 16-17-18K.

יש יתרון כלשהו לקליאו על פני המתחרות? נגיד פולו/איביזה/פאביה כדי להעדיף אותה למרות הסיכון בירידת הערך והאמינות?

לא היו בעיות, הייתי יכול למכור לבד אבל לא רציתי להפסיד את הקליאו שהייתה עם נתונים מעולים ושמורה מאוד, מה גם שאין הרבה ברמת אבזור זו. והאמת פשוט נדלקתי על הרכב, העיצוב והסלון, זה פשוט היה זה, בגלל זה רציתי כול כך שאישתי תיקח את הרכב.

לדעתי המושבים טובים יותר מאשר בגרמניות, וזה לא גיר רובוטי. לגבי אמינות ניראה עם הזמן.

ירידת ערך.. כן זה רנו, אבל ירידת ערך זה משהו שתמיד לא עניין אותי, אני קונה מה שאני אוהב, מה גם שהקליאו תהיה איתי הרבה שנים.

לפני 5 שעות, DareDevil כתב:

אתה בטוח שזה לא סימני אבנית?

אכן סימני אבנית בגלל מים שהתייבשו.

• אהבתי 2

פורסם

אין לי אפשרות כזאת.

בגירסה הרובוטית כן יש שיפטרים מאחורי ההגה.

פורסם
לפני 14 שעות, yulianx כתב:

לא היו בעיות, הייתי יכול למכור לבד אבל לא רציתי להפסיד את הקליאו שהייתה עם נתונים מעולים ושמורה מאוד, מה גם שאין הרבה ברמת אבזור זו. והאמת פשוט נדלקתי על הרכב, העיצוב והסלון, זה פשוט היה זה, בגלל זה רציתי כול כך שאישתי תיקח את הרכב.

הסכום של הקקטוס לא משנה חיים, אז יכול להיות שכלכלית היה יותר נכון לקנות את הקליאו בפחות (לתת הצעה שהיא לא הצעת טרייד אין אלא מחיר לקניה) ולמכור את הקקטוס ביותר, אחרי שהקליאו ברשותך.

לי נראה שהנוחות שיחקה תפקיד. על נוחות משלמים ויש לה ערך.

• אהבתי 1
פורסם

טרייד זה נח ללא ספק, לא צריך לנסוע לבדוק רכבים וגם כנל לגבי הקקטוס לא צריך להיפגש עם מוכרים.

חוסך הרבה זמן..

מצאתי רכב שממש אהבתי ולא רציתי להפסיד אותו.

את הקקטוס הם מכרו ב 18 אלף.

הקליאו ללא טרייד נמכרה ב 89.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...