Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברנו קליאו 2022 LUTECIA

פוסטים מומלצים

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלב רוצה, אבל הראש אומר, אתה לא באמת תתחיל לקום בשבת בבוקר לסשן נהיגה. מניח שאני מזדקן..

ודבר שני, ה gti כבר מתחילים להתיישן, אין רכבים חדשים יחסית ואם היה חדש המחיר היה בהתאם.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש (ו). בשנת 2021 כמעט רכשתי את ה קליאו RS LINE. אלמלא החזירות של היבואן היא הייתה חונה אצלי עכישו בחנייה. לא הפריעה לך הנוקשות היחסית בנסיעה?

פורסם

המתלים אכן יותר נוקשים מאשר בקקטוס, מצד שני המושבים נוחים, אז סך הכול היא בסדר בשבילי , יצא לך לנסוע בדור 4 של הקליאו? זה קשיח.

אני נוסע בעיקר בבין עירוני מפותל אבל אני יותר מעריך שיש פחות זווית גילגול.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקליאו 5 אכן רכב מעולה

יש לי את הגרסה הכי פשוטה, האמת - ההבדלים לא כאלו גדולים, מבאס שנראה שגם אצלך זה המסך הקטן.

הריפודים בדגם שלך קצת יותר יפים אבל מעבר לזה אני לא רואה יותר מדי הבדל.

פורסם

אכן אצלי המסך 7 אינץ, אבל יש גם לוח מחוונים דיגיטלי, האיבזור למעט מה המסך הקטן יותר די זהה לRs line.

דווקא יש לא מעט הבדלים בינה לאינטס לפי מה שבדקתי ב icar.

התראה על שטח מת, מעבר אורות גבוהים אוטומטי, ריפוד משולב עור, מראה נגד סינוור, בורר מצבי נהיגה, תאורת אווירה, auto hold,ולוח מחוונים דיגיטלי.

למרות שבגדול אם למצוא בפירוק מסך 9 חושב שתהיה בעיה לחבר..

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, דניאל1983 כתב:

תתחדש!

למה הורידו 9 אלף מהמחירון של הקקטוס?

כי זה טרייד אין.

יכול להיות שאם היה מתאמץ היה משיג יותר ע"י מכירה בשוק הפרטי.

אבל כנראה שלבעל הרכב היה פחות זמן להתעסק עם המכירה.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
  • אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אכן בטרייד לא מרווחים, הייתי יכול להרוויח יותר במכירה, אבל לא רציתי להפסיד את הרנו.

כרגע ראיתי שקקטוס שלי נמכרת ב 18 אלף, מעניין בכמה תימכר.

לא יודע עד כמה השוק טוב לרכב צרפתי וידני.

כשישבנו שם נכנס לקוח ושאלו אותו מהדרישות שלו, הוא ענה לא צרפתי.

פורסם
לפני שעתיים, ronaldo17 כתב:

תתחדש יוליאן, הרכב נראה ממש חדש פנימית וחיצונית. האם הוא כולל גם כניסה ויציאה ללא מפתח( keyless)? 

אכן.

פורסם

תתחדש, אחלה רכב...

לאח שלי יש את הrs line עם המנוע החזק יותר וזה אחלה אוטו, שים לב אבל לנושא הטרמוסטט(לא בטוח שזה גם במנוע ליטר אבל..), לאח שלי הוא התחיל לנזול ב60 אלף ק״מ והחליפו לו אותו בחינם כי הוא היה בתקופת האחריות(קנה גם את הרכב מפריסבי לפני שנתיים נראה לי).

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הrs תענוג, זריזה מאוד, חבל מאוד שהופסק היבוא שלה.

אכן שמעתי על התרמוסטט אם כי רק במנועי 1.3. אבל בהחלט אתן מידי פעם הצצות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...