Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים, אז אחרי הרבה שנים של אהבה (מרחוק לרוב) של כל מה שקשור למכוניות, כח, מהירות וכו עשיתי צעד קטן לכיוון והתחדשתי בקופרה טראמר VZ. 

דגם חדש בארץ, בגדול שילוב בין ההכרח ברכב משפחתי(+3 בלי עין הרע) לבין החשק לכח וכל הדברים הטובים. בגדול חולק מכלולים עם GTI, הנעה כפולה, 265 כ"ס, DSG DQ381. 

בכמה מילים על הרכב אני סופר מרוצה מהוורסטליות שלו.

בתור ילדי שנות ה-90 שחשבו שסובארו אימפרזה זה רכב על עם 0 ל-100 ב-5 שניות, להיות קרוב לשם(סביב 5.5 ש) זו תחושה מדהימה שאין לה תחליף. 

ברור לי שזו התלהבות של ילד 😊 אבל מה רע להתלהב גם מהדברים הקטנים בתוך הטירוף שאנחנו חיים בו.

לענייננו - אני קורא אדוק(אמנם היוזר חדש) בפורום ומודה שקצת מבולבל בנוגע לסצינת השיפורים. 

1. נכון להיום צריבת תכנה סטייג 1 מתגלה בדיאגנוסטיקה של היבואן? כלומר אם אני עושה סטייג 1 אז אהיה חייב לטפל במורשה שהוא לא מהרשת(לא ידווח בעצמו ליצרן אני מניח?) או להבין פשוט שאני מוותר על כל/רוב האחריות? 

בכל אופן מה חכמת ההמונים על טיון מומלץ? קראתי שAPR מוכרים ועם ניסיון רחב, קראתי ביקורות טובות מאוד על דני ממקס טיון אבל לא קצת מסוכן עבורי לשים את המערכת בידיים של טיונר ספציפי לעומת מערכת שלמה כמו APR שרצה באותן הגדרות על מאות אלפי רכבים? 

החלק של הטיון אני בודק לאט ומוקדם, זה בטח לא משהו שארוץ עליו בלי לבדוק כמו שצריך ולהכיר את הרכב קצת יותר. 

2. מוסך שכדאי לי להפוך למוסך הבית שלי? לאשתי וואגית שמטופלת בפליקס מטעמי נוחות, לא התרשמתי מרמת הטיפול שם והמחירים ברוך השם🙃 

קראתי הרבה דברים טובים על מוסך רון, כנל על אופיר האקדמאי(שעבד אצל רון בעבר), אני מאיזור ת"א-הרצליה... תוכלו לתת לי המלצה טובה לעניין? 

יש היגיון לטפל במוסכי היבואן עצמם? שמעתי עוד לפני מעל עשור ביקורות לא טובות על מוסכי היבואן אז אני די נרתע. 

3. פילטר פתוח / קופסת יניקה - הרכב נוסע יפה ויש כח אבל מרגישים את ההשהיה של הטורבו, לא בטירוף אבל כן מובחן. 

קראתי על פילטר אינבוקס הרבה אבל נחשפתי גם לניסוי שהשווה את יכולת הסינון של הסטוק החד פעמי מול למשל KN והתוצאות מאוד לטובת הסטוק מבחינת יכולת הסינון. 

ראיתי את הקופסה של R600 אבל גם לגביה אני תוהה אם יכולת הסינון מספיק טובה? אני נוסע 35-40 אלף בשנה ולא מחפש צרות מן הסתם. 

יש קונפיגורציה שכן מומלצת מבחינת שמירה על המערכות + לשפר את התגובה של הטורבו? 

המון תודה אלופים, 

אעריך ממש כל עזרה/שיתוף/עצה! 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...